- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.941
Ark benm de bi saat kadar önce şiddetli bir kasık ağrısı oldu iyimi ölesi
Kasik agrisi olmasi iyiye isaret diyolar ama bilmiyorum tabi sen daha iyi bilirsin oncekilerde oluyomuydu hic kasik agrin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ark benm de bi saat kadar önce şiddetli bir kasık ağrısı oldu iyimi ölesi
Iyiyim canim sen nasilsin nasil geciyo gunler
Bende iyiyim canm günlerim iyi geçiyor hep otur veya yat
Kasik agrisi olmasi iyiye isaret diyolar ama bilmiyorum tabi sen daha iyi bilirsin oncekilerde oluyomuydu hic kasik agrin
Seninde 7.günün demi. Cennete pazartesî testim oluyo üçüncü oluyo. Ard Arda hemde her adetimden sonra denedk ama bu son olack olsa olmasa. Bu defa bedava yapı Dr zaten yoksa gene üçüncüyü yapmacaktk. En az yirmi bin gittî îkisine
Bende iyiyim canm günlerim iyi geçiyor hep otur veya yat
TÜP BEBEK MACERAM::::::::: Arkadaslarim esimde cift tarafli varikosel ve morfoloji 0 1.tup bebek denememizdii rabbimm her istiyen ve diliyene versin rabbimm,, transferimden sonra yapilan E2 15 PROGESTRONUM 103 CIKTI bununla gebeligin alakasi yok herkeste farkli arkadaslar,,,,, transferimin 8.gunu ne kadar hic bir belirtim olmadiiii ama 8.gun kanamam oldu tam 6saat agladimmm adet oldum diye oysaki yerlesme kanamasiymis,,,, transferimin 11.gunu tam adet sancilarimi yasadim belimmmm cokkkk agridiii bacaklarimmm cokkkk agridiii veeeeee 12.gunu hamilelikkkkk haberimiiii aldimmmm rabbime sukurlerrrr olsunkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii RABBIMMMM SEN ISTIYENE NASIP ET,,,, HEPIMIZ ANNE OLALIMM HERKESE TESSEKKURRR EDERIMMMM.....
TÜP BEBEK MACERAM::::::::: Arkadaslarim esimde cift tarafli varikosel ve morfoloji 0 1.tup bebek denememizdii rabbimm her istiyen ve diliyene versin rabbimm,, transferimden sonra yapilan E2 15 PROGESTRONUM 103 CIKTI bununla gebeligin alakasi yok herkeste farkli arkadaslar,,,,, transferimin 8.gunu ne kadar hic bir belirtim olmadiiii ama 8.gun kanamam oldu tam 6saat agladimmm adet oldum diye oysaki yerlesme kanamasiymis,,,, transferimin 11.gunu tam adet sancilarimi yasadim belimmmm cokkkk agridiii bacaklarimmm cokkkk agridiii veeeeee 12.gunu hamilelikkkkk haberimiiii aldimmmm rabbime sukurlerrrr olsunkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii RABBIMMMM SEN ISTIYENE NASIP ET,,,, HEPIMIZ ANNE OLALIMM HERKESE TESSEKKURRR EDERIMMMM.....
Canım hayırlı uğurlu olsun Darısı bizlere. Senin belirtilerin nasıldı
Merhaba Arkadaşlar
Bugün benim 10. günüm. Meraktan çatlayacağım. 3. Gün tranferiydi.Dokktorum 11. Gün yaptırabilirsin dedi.Yarın sonucu sizlerle paylaşacagım...
Bugun 8. Gunum kan testi yaptircam diyodum simdi korku geldi ya erkennse erken diye cikmazsa varsa yani hamileysem az da olsa cikar ama di mi yaa cok kararsizim
ayy ne güzel güzel haberler verirsin inşallah
13 gündür kullandığım crinone jel bugün ilk defa kahverengi olarak geri geldi. Hemde test gününe 2 gün kala(((Zaten dün de negatif çıkmıştı. Çok umutsuzum
Pazar günü test günümmerhaba kan testi sonucunuz önemli ne zaman yaptıracaksınız?
Pazar günü test günüm