- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.961
Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani hamileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder
Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani hamileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder
Bu benim 4. denemem.ilk deneme kimyasal olmuştu.ikinci ve üçüncüde değerler yükselmedi.bakalım sonuç ne olacak.kendimi dinleyip duruyorum.hiçbirşey hissetmiyorum.umut ve umutsuzlum birarada...
Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani ha-mileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşş benim de 8. gün değerim 85. çıktı canım senin ki güzel çıkmış inş katlamaya devam eder
nasıl cesaret ettin yaa ne güzell cesaret etmek
hayırlı olsun allah tamamına erdirsinyarın benim test günüm son 3 gündür gebelik testi yaptım malesef sonuç olumsuz umarım yarın ki beta kan testi olumlu olur
Slm pilise
Kacinci gun embriyosuydu.kac tane transfer edildi.hic kanaman oldu mu????degerin 8. Gun icin cok güzel çıkmış.masallah diyelim. Tebrikler...
Valla canim kimisi erken yapmayin hic olmadi 12 gun hamileligin tadini cikarin filan yazmis ama bende dedimki yoksa eger hamile degilsem napalim ha 8. Gun ha 12. Gun bi de esim cok istiyodu idrar testi yapmaktansa kan tahlili yaptirayim dedim allaha sukur bebegim benimleymis insallah seninde oyledir
Yay inanmıyorum canım benim hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin bende bugün idrar yapacaktım eczaneler kapalıymış alamadım üzüldüm senin adına çok sevindim tatlım benim
bebişine dikkat et canım tabi kendinede
Insallah canim cok tesekkur ederim senin ikiz miydi acaba yani benimde oyle bi ihtimal var mi sence?
Caniimmm napiyosun ne hissediyosun bakakim
yok canım bana tek embriyo konuldu pzt keseye görmeye gidecem kısmet olursa inşşsana çift mi koyuldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?