2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende iyiyim canm günlerim iyi geçiyor hep otur veya yat

Arada hic olmazsa evde dolas bak mesela bana bi jel verdi doktor onu kullandiktan sonra 45dk yuru dedi genelde disarda yuruyus yapiyoruz bu aksam yagmut var diye avm ye gittik 1 saat dolaştık geldik

Seninde 7.günün demi. Cennete pazartesî testim oluyo üçüncü oluyo. Ard Arda hemde her adetimden sonra denedk ama bu son olack olsa olmasa. Bu defa bedava yapı Dr zaten yoksa gene üçüncüyü yapmacaktk. En az yirmi bin gittî îkisine

Evet 7. Gunumdu bugun insallah olur canim bu sefer bol bol dua et benim sali gunu test gunum

selam canım hayırlısı olsun rabbim nazarlardan korusun bizde tedaviye başlıycaz inşallah kasım da neler yaşadın detaylı konusmak isterim.

çok tebrik ederim canım allah hayırlı ve saglıklı evlat nasip etsin.. saglıkla kucağımıza alırız insaallah

Bugun 8. Gunum kan testi yaptircam diyodum simdi korku geldi ya erkennse erken diye cikmazsa varsa yani hamileysem az da olsa cikar ama di mi yaa cok kararsizim

Canım hayırlı uğurlu olsun Darısı bizlere. Senin belirtilerin nasıldı

amiiiiiiin canım inşş darısı hepinizizn başına olsun benim transferden sonra ilk 2 gün çok belim ağrıdı su gibi akıntım vardı hafif kasıklarım da ağrı ve ayaklarım çok üşümüştü

Merhaba Arkadaşlar
Bugün benim 10. günüm. Meraktan çatlayacağım. 3. Gün tranferiydi.Dokktorum 11. Gün yaptırabilirsin dedi.Yarın sonucu sizlerle paylaşacagım...

13 gündür kullandığım crinone jel bugün ilk defa kahverengi olarak geri geldi. Hemde test gününe 2 gün kala(((Zaten dün de negatif çıkmıştı. Çok umutsuzum

Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani hamileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…