- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.921
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMmmmmm BETA HGC 462 çıktıııııııııııı RABBİM SEN HER İSTİYEN VE DİLİYENE VER RABBİM........
Canim sadece ara ara kasik agrim var o kadar hatta dun hic bisey yoktu esimle ciktik annemlere filan gittim bugun dinleniyorum evde, bu sabahta biraz kasik agrim vardi ya bi de goguslerim sis ve aciyo ama bu bana adet zamanimda da oluyodu onun icin belirti mi bilmiyorum yarin kan testi yaptircam bakalim ne olacak
canım kaçıncı günündü birde kaçıncı gün embriyosuydu seninki
Hiç belli olmaz bazen daha az görünüyor daha cok toplanıyor önemli olan cok olması degil canım iyi embriyolar olması..
Normal o sakın canını sıkma..
Hayırlı olsun canım bak ne kadar üzdün kendini yok su sonuctu yok kanamaydi belli oluyomuymus onlarla:) cok sevindim..
canımmm benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma kasım ayında.... bebişlerini ve seni çoooook öpüyorum... bugün senin en mutlu günün canım doya doya tadını çıkar
Çocukoloji tebrikler canım sana rahat bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat dilerim çok sevindim tatlım ya şükürler olsun darısı bizlere
Pilisecim yarın düşünüyorum tatlım bakalım benimde kasık ağrım ve adet sancısı dışında bir belirtim yok hayırlısı artık... Kendime hiç dikkat edemedim umudum kırıldu kurbandı gelen giden di aile ziyareti yemekti temizlikti hiç dikkat edemedim çok moralim bozuluyor hayırlısı artık kimsede bilmiyor tüp bebek olayını mecburen normal davraniyorum
anladım canım benimde bende de mide ağrısından başka bişim yok hayırlısı bakalım test gününe kadar beklicez mecbur
Mide agrisi arada bende de oluyo canim
ben bir kez hamile kalmııştımda hemen midem ağrımışdı hoş kimyasal gebelikle sonlandı ama betahcg yükselmeye başlayınca hemen ağrıyor inşallah yine yükselmiştirde ondan ağrıyordur
Slmlar bayramınız kutlu ve iyî haberler olsun inş herkese. 8. Gnüm üç deneme oluyo.
Inşallah dedigin gibidir canim
Slmlar bayramınız kutlu ve iyî haberler olsun inş herkese. 8. Gnüm üç deneme oluyo.
kimse yok mu herkes bayram gezmesinde mi yoksa
canım çok tebrik ederim rabbi kucağına almayı nasip etsin inş gözünaydın
Pilise ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?