• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar gunaydin
size bi konu hakkinda acilen danismam lazim 15 dkka araba kullansam sıkıntı olur mu ki bayram nedeni ile dedeme gidip gelmek istiyorum esimde sehirdisinda annemle bi gidip gelsem dedim ama bilemedim 9.gunum bugun transferden sonra.. ne dersiniz ?
Ben kullandım canım kullanıyorum da ama tabi trafikte rahatsan stres yapmiyosan kullanabilirsin bi sakıncası yok sanırım ..doktor bana sadece transferden sonra 24 saat kullanma demişti bende oyle yaptım.. Ama hamile oldum olalı 70i 80i gecmiyorum canım yavaş ve daha dikkeatliyim..

Bizim de transfer bugünnnn oldu kızlarr, sonucumuzu 28 ekim de öğreneceğizz nasipse. 2 embriyo transfer edildi... ama beklemekkk çokk zorrr :18::18::18::18:

Sağol hasretim canım benim kendi derdimize düştük seni unuttuk nasıl gidiyor iyimisin bebişin nası:16::16:

iyiym kuzum benim şimdilik herşey yolunda çok şükür rabbime :nazar::nazar:pzt günü ilk kont var bebeğimi ilk kez görmek nasip olacak inşş:16::16::16:

rabbim bu güzel duyguları hepiniz yaşatsın inşşş :21::21::21::21:

Bizim de transfer bugünnnn oldu kızlarr, sonucumuzu 28 ekim de öğreneceğizz nasipse. 2 embriyo transfer edildi... ama beklemekkk çokk zorrr :18::18::18::18:

inşş hayırlı sonuçların olur canım rabbim bebeklerini sana bağışlasın :16::16:

Sizlere yazmak istedim ama olmadı. ... hic tadim tuzum yok yazamadım. Sizlerin heyecanını gördükçe vazgeçtim yazmaktan oysa ben kendimi bu heyecana bile cok gördüm. 8 gün test yaptirdim ve kocaman bir negatif aldım. 10.gun tekrarladim sonucu bile bile 2 gun daha ilaclari kullandım üstelik ve tabi yine negatif. ... bu 3. Denememdi. Doktorum ne dediysede yaptım. Iki adet 5.gün embriyosu verilmişti üstelik. Bence erken test yapmayın. Gununuzu bekleyin en azından 12 gun hamilelik yaşayın ben kendime onu bile cok gördüm erken bakarak siz yapmayın. Herkese iyi bayramlar....

Sizlere yazmak istedim ama olmadı. ... hic tadim tuzum yok yazamadım. Sizlerin heyecanını gördükçe vazgeçtim yazmaktan oysa ben kendimi bu heyecana bile cok gördüm. 8 gün test yaptirdim ve kocaman bir negatif aldım. 10.gun tekrarladim sonucu bile bile 2 gun daha ilaclari kullandım üstelik ve tabi yine negatif. ... bu 3. Denememdi. Doktorum ne dediysede yaptım. Iki adet 5.gün embriyosu verilmişti üstelik. Bence erken test yapmayın. Gununuzu bekleyin en azından 12 gun hamilelik yaşayın ben kendime onu bile cok gördüm erken bakarak siz yapmayın. Herkese iyi bayramlar....

Vardır bi zamanı canım üzülme..yaşadıklarının zorluğunu bizlerden baska kimse anlamaz..allah ins en kısa ve hayırlı zamanda sana da bi bebek versin..umudunu yitirme canım..

Son düzenleme:

Oooff off ne desek sana bos simdi allah sabir versin canim test gunu yaklastikca diyorumki olmazsa olmaz bende aon yumurta esim de son sperm kalana kadar tabi allah da maddi olarak guc verirse vazgecmeden devam edecem kac tane olursa olsun bu topicte degilmiydi biri 10. Mu 9. Mu ne desemesinde hamile kalmisti nasip kimbilir biz kackere denicez

Kızlar geçen hafta ilk tüp bebek tedavisine başladım bu akşamda çatlama iğnemi yaptım. Cuma günü yumurtalar toplanacak fakat canım çokkk sıkıldı 3 tane yumurtam olgunlaşmış diğerleri küçük moralim çok bozukk :(((

Kızlarrrr ya bgn transferim yapıldı ama akşama doğru hafif turuncuya çalarrr ufak bi lekelenme olmuş iç çamaşırımdaaaa, normal miii sizceee bu yaaaa

Pilise buradayız dertleşelim canım Ben 7.günüm ayın 21de testm benimde belirtm yok ne olack bilmiyorum üç üncü deneme inş olur diyoruz. Benm beşinci gün embriyosudr blastokïts embriyosudr iki defa tutmadı amaaaa of of

Pilise buradayız dertleşelim canım Ben 7.günüm ayın 21de testm benimde belirtm yok ne olack bilmiyorum üç üncü deneme inş olur diyoruz. Benm beşinci gün embriyosudr blastokïts embriyosudr iki defa tutmadı amaaaa of of

Bende 6. Gunu bitirdim aynen belirti yok nolcak bilmiyorum

Kızlar geçen hafta ilk tüp bebek tedavisine başladım bu akşamda çatlama iğnemi yaptım. Cuma günü yumurtalar toplanacak fakat canım çokkk sıkıldı 3 tane yumurtam olgunlaşmış diğerleri küçük moralim çok bozukk :(((

Canim benim 15 tane toplandi da noldu 2 tane döllendi sadece bakarsin 3 de kaliteli embriyolar olur moralini hemen bozma

Back