- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.901
Vardır bi zamanı canım üzülme..yaşadıklarının zorluğunu bizlerden baska kimse anlamaz..allah ins en kısa ve hayırlı zamanda sana da bi bebek versin..umudunu yitirme canım..
Oooff off ne desek sana bos simdi allah sabir versin canim test gunu yaklastikca diyorumki olmazsa olmaz bende aon yumurta esim de son sperm kalana kadar tabi allah da maddi olarak guc verirse vazgecmeden devam edecem kac tane olursa olsun bu topicte degilmiydi biri 10. Mu 9. Mu ne desemesinde hamile kalmisti nasip kimbilir biz kackere denicez
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMmmmmm BETA HGC 462 çıktıııııııııııı RABBİM SEN HER İSTİYEN VE DİLİYENE VER RABBİM........
Canim cok sevindim ya :) senin sonucunu gormek icin actim. Allah kucagina da almayi nasip etsin insallahhh
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMmmmmm BETA HGC 462 çıktıııııııııııı RABBİM SEN HER İSTİYEN VE DİLİYENE VER RABBİM........
canım naptın var mı belirtin yada bir değişiklik
Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesef
Hiç belli olmaz bazen daha az görünüyor daha cok toplanıyor önemli olan cok olması degil canım iyi embriyolar olması..Kızlar geçen hafta ilk tüp bebek tedavisine başladım bu akşamda çatlama iğnemi yaptım. Cuma günü yumurtalar toplanacak fakat canım çokkk sıkıldı 3 tane yumurtam olgunlaşmış diğerleri küçük moralim çok bozukk((
Normal o sakın canını sıkma..Kızlarrrr ya bgn transferim yapıldı ama akşama doğru hafif turuncuya çalarrr ufak bi lekelenme olmuş iç çamaşırımdaaaa, normal miii sizceee bu yaaaa
Hayırlı olsun canım bak ne kadar üzdün kendini yok su sonuctu yok kanamaydi belli oluyomuymus onlarla:) cok sevindim..HAMİLEYİMMMMMMMMMMMmmmmm BETA HGC 462 çıktıııııııııııı RABBİM SEN HER İSTİYEN VE DİLİYENE VER RABBİM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?