2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Vardır bi zamanı canım üzülme..yaşadıklarının zorluğunu bizlerden baska kimse anlamaz..allah ins en kısa ve hayırlı zamanda sana da bi bebek versin..umudunu yitirme canım..

Sağol arkadaşım ne yapalım isyan etmek yersiz sadece içim acıyor... Allahım inşallah bana ve isteyen herkese anne olmayı nasip eder... hala umudum var maddi manevi gücüm yettigince yola devam...

Sağol canım benim bende yılmadim merak etme yoluma devam edicem... Umarim birgün bende bu duyguyu tadicam... Anne olucam. .. inşallah hepimiz evlatlarimiza kavuşuruz. ..

Kızlar, az önce kırmızı lekelenmeler gördüm... Cumartesi de test günümdü... İlk denememde de böyle olmuştu... Galiba yine olmadı...

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMmmmmm BETA HGC 462 çıktıııııııııııı RABBİM SEN HER İSTİYEN VE DİLİYENE VER RABBİM........

Allahim sana sukurler olsun cok sevindim sonunda gunlerin birikti bak istegin oldu allah kucagina almayi nasip etsin inşallah

TÜP BEBEK MACERAM::::::::: Arkadaslarim esimde cift tarafli varikosel ve morfoloji 0 1.tup bebek denememizdii rabbimm her istiyen ve diliyene versin rabbimm,, transferimden sonra yapilan E2 15 PROGESTRONUM 103 CIKTI bununla gebeligin alakasi yok herkeste farkli arkadaslar,,,,, transferimin 8.gunu ne kadar hic bir belirtim olmadiiii ama 8.gun kanamam oldu tam 6saat agladimmm adet oldum diye oysaki yerlesme kanamasiymis,,,, transferimin 11.gunu tam adet sancilarimi yasadim belimmmm cokkkk agridiii bacaklarimmm cokkkk agridiii veeeeee 12.gunu hamilelikkkkk haberimiiii aldimmmm rabbime sukurlerrrr olsunkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii RABBIMMMM SEN ISTIYENE NASIP ET,,,, HEPIMIZ ANNE OLALIMM HERKESE TESSEKKURRR EDERIMMMM.....

canım naptın var mı belirtin yada bir değişiklik

Canim sadece ara ara kasik agrim var o kadar hatta dun hic bisey yoktu esimle ciktik annemlere filan gittim bugun dinleniyorum evde, bu sabahta biraz kasik agrim vardi ya bi de goguslerim sis ve aciyo ama bu bana adet zamanimda da oluyodu onun icin belirti mi bilmiyorum yarin kan testi yaptircam bakalim ne olacak

Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesef

Bence hemen umutsuzluga kapilma benimde bugun 7. Gun hic birsey hissetmiyorum ne kadar hassas olursa olsun kiminin kan da pozitif ciktigi gun idrarda negatif cikiyo yani ben idrar testlerini onemsemiyorum

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMmmmmm BETA HGC 462 çıktıııııııııııı RABBİM SEN HER İSTİYEN VE DİLİYENE VER RABBİM........

canımmm benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma kasım ayında.... bebişlerini ve seni çoooook öpüyorum... bugün senin en mutlu günün canım doya doya tadını çıkar

Çocukoloji tebrikler canım sana rahat bir gebelik sağlıklı hayırlı bir evlat dilerim çok sevindim tatlım ya şükürler olsun darısı bizlere
Pilisecim yarın düşünüyorum tatlım bakalım benimde kasık ağrım ve adet sancısı dışında bir belirtim yok hayırlısı artık... Kendime hiç dikkat edemedim umudum kırıldu kurbandı gelen giden di aile ziyareti yemekti temizlikti hiç dikkat edemedim çok moralim bozuluyor hayırlısı artık kimsede bilmiyor tüp bebek olayını mecburen normal davraniyorum

Hiç belli olmaz bazen daha az görünüyor daha cok toplanıyor önemli olan cok olması degil canım iyi embriyolar olması..
Kızlarrrr ya bgn transferim yapıldı ama akşama doğru hafif turuncuya çalarrr ufak bi lekelenme olmuş iç çamaşırımdaaaa, normal miii sizceee bu yaaaa
Normal o sakın canını sıkma..
Hayırlı olsun canım bak ne kadar üzdün kendini yok su sonuctu yok kanamaydi belli oluyomuymus onlarla:) cok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…