• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Herkese iyi geceler kizlar bi gunu daha gecirdik yarin 6. Gunum olacak nerdeyse dakikalari sayicam :)) cok umutlanmiyim diyorum guya ama bende dahil herkes bana hamileymisim gibi davraniyo

Herkese iyi geceler kizlar bi gunu daha gecirdik yarin 6. Gunum olacak nerdeyse dakikalari sayicam :)) cok umutlanmiyim diyorum guya ama bende dahil herkes bana hamileymisim gibi davraniyo

Boş ver, doya doya umutlan. Zaten ne yaparsan yap insan neqatife alışamıyor, üzülüyor. Hiç değilse bu günlerinin tadını çıkar. ...Endişeler kaderden bir şey değiştirmez, sadece bu gününü ziyan eder.... diye bir laf duymuştum, hoşuma gitti. Bu gününün tadını çıkar.

Kizlar gunaydin
size bi konu hakkinda acilen danismam lazim 15 dkka araba kullansam sıkıntı olur mu ki bayram nedeni ile dedeme gidip gelmek istiyorum esimde sehirdisinda annemle bi gidip gelsem dedim ama bilemedim 9.gunum bugun transferden sonra.. ne dersiniz ?

Boş ver, doya doya umutlan. Zaten ne yaparsan yap insan neqatife alışamıyor, üzülüyor. Hiç değilse bu günlerinin tadını çıkar. ...Endişeler kaderden bir şey değiştirmez, sadece bu gününü ziyan eder.... diye bir laf duymuştum, hoşuma gitti. Bu gününün tadını çıkar.

Cok haklisin ayrica guzelmis hakkaten insanin derdi bu olunca butun gun bi hamileyim bi degilim deyip duruyorum artik hakkimizda hayirlisi olmasa da dünyanin sonu değil deyip en azından eşimi hazırlıyorum negatife ;)

Kizlar gunaydin
size bi konu hakkinda acilen danismam lazim 15 dkka araba kullansam sıkıntı olur mu ki bayram nedeni ile dedeme gidip gelmek istiyorum esimde sehirdisinda annemle bi gidip gelsem dedim ama bilemedim 9.gunum bugun transferden sonra.. ne dersiniz ?

Ben sorun olacagini sanmıyorum gerci baya geç bi cevap oldu belki de gitmişsindir

Ben sorun olacagini sanmıyorum gerci baya geç bi cevap oldu belki de gitmişsindir

Annem istemedi canim yarin esim doncek onla giderim artık napıyım 2 gun gecikmeli el opcem ama bebegim herseyden onemli yuzduk yuzduk yolun sonuna geldikkk yatiyorum evde boyle daha guzel :)

Senin transfer olmustu sanki test gunun ne zamandi canım

Annem istemedi canim yarin esim doncek onla giderim artık napıyım 2 gun gecikmeli el opcem ama bebegim herseyden onemli yuzduk yuzduk yolun sonuna geldikkk yatiyorum evde boyle daha guzel :)

Senin transfer olmustu sanki test gunun ne zamandi canım

22 ekim test gunu dendi bana da ama bayramin son gunu 8. Gun olacak o zaman yaptirmak istiyorum 5. Gun embriyosu hamile olup olmadigim belli olur heralde 8. Gun ayrica eşini beklemekle iyi etmissin ben olsam bende onun hatrina beklerdim bizim kadar yipranip heveslendiklerini dusunuyorum her aksam soruyo naptin ne ettin hic konuyo musun ne diyosun benim hakkimda bisey soyluyo musun sanki duyuyo bizi gibi :))

Anam ben test icin esini bekliyosun sandim pardon :))) ard arda cevap yazinca bi anda cocukolojiye cevap yaziyomusum gibi geldi:)))

Masallah sana hem sona gelmissin hem de beklemissin insallah yarin da allahin izniyle bu sabrin karsiligini alirsin hep beraber seviniriz insallah

Saol cnm sona nasil geldigimi bi Allah bilir bide ben,,, Allah her diliyene ve istiyene versin,,, sabirla beklemek kolay diil, ama dua ile rabden istedigini alacagina emin bi sekilde, kafada ne kadar zor olsada kaygi cekmeden rabbe yüklerimizi birakalim,, o her seyi uygun olana gore yapar...

Pilisecim önce idrarMı kan testi mi yaptıracan:37::37: bende düşünüyorum:52: yarın yada cuma

Valla canim bu sabah esime de soyledim cuma gunu testi yaptiririz baktik ki yok hamile degilim vururz kendimizi sokaga cumartesi pazar gezeriz de gezeriz akraba filan degil keyfimize gore canimiz nereye isterse amaaaa pozitif cikarsa otururum totomun ustune pazartesi de tekrar yaparim testi ooohh mis :))

Back