- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel haberler alırız
Herkese iyi geceler kizlar bi gunu daha gecirdik yarin 6. Gunum olacak nerdeyse dakikalari sayicam :)) cok umutlanmiyim diyorum guya ama bende dahil herkes bana hamileymisim gibi davraniyo
Boş ver, doya doya umutlan. Zaten ne yaparsan yap insan neqatife alışamıyor, üzülüyor. Hiç değilse bu günlerinin tadını çıkar. ...Endişeler kaderden bir şey değiştirmez, sadece bu gününü ziyan eder.... diye bir laf duymuştum, hoşuma gitti. Bu gününün tadını çıkar.
Transferden sonra 11.gunumm büyük gün yarin......
Kizlar gunaydin
size bi konu hakkinda acilen danismam lazim 15 dkka araba kullansam sıkıntı olur mu ki bayram nedeni ile dedeme gidip gelmek istiyorum esimde sehirdisinda annemle bi gidip gelsem dedim ama bilemedim 9.gunum bugun transferden sonra.. ne dersiniz ?
Ben sorun olacagini sanmıyorum gerci baya geç bi cevap oldu belki de gitmişsindir
Transferden sonra 11.gunumm büyük gün yarin......
Annem istemedi canim yarin esim doncek onla giderim artık napıyım 2 gun gecikmeli el opcem ama bebegim herseyden onemli yuzduk yuzduk yolun sonuna geldikkk yatiyorum evde boyle daha guzel :)
Senin transfer olmustu sanki test gunun ne zamandi canım
Masallah sana hem sona gelmissin hem de beklemissin insallah yarin da allahin izniyle bu sabrin karsiligini alirsin hep beraber seviniriz insallah
inşaallah güzel haberler alıcaksın tatlım.. allahın izniyle
Pilisecim önce idrarMı kan testi mi yaptıracanbende düşünüyorum
yarın yada cuma
Tatlım ben cuma sabah idrar yapacam çok heyecanlıyım![]()