- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.841
Senin 5. Gun Embriyosu sanirim öyle olunca bazi klinikler 10 gun sonra test yaptiriyomus benimde 5. Gun embriyosu ama 22 ekim dedi hemsire tabi beklicem mi tabiki hayir :))
Canım geçmişi okuyamadım. Hamile misin? Yoksa sonuç mu bekliyorsun?
Bügün trasferin 3 günü tansiyonum düşüyor büyük ihtimal canım 24ekim test tarihim inşallah öyledir
Muhtemelen tansiyon düşüklüğüdür. Belirti için gerçekten çok erken. Benim bugün 5 bitti. kasık ağrım var. Adet olacakmışım gibi belirti mi yoksa adet sinyali mi bilemiyorum. Çok korkuyorum.
Bnm 10.gun hala beklemedeyim..
Bence idrar testi yap ben 6.gunu sabahimda yaptim cift cizgi cikti cok sukur kan da verdim emin olmak icin beta 29 yaziyordu 6. Gunum icin degerim iyimi bilemedim ama test gunum 19 ekim ctesi gunu
Bence idrar testi yap ben 6.gunu sabahimda yaptim cift cizgi cikti cok sukur kan da verdim emin olmak icin beta 29 yaziyordu 6. Gunum icin degerim iyimi bilemedim ama test gunum 19 ekim ctesi gunu
Evet canım 5. gün blast embriyo. Ama ben tek transfer olduğu için korkuyorum. bide çok kasık ağrm baladı dünden beri. Crinone jel mi yapıyor acaba yoksa adet olucam da onun ağrısı mı anlamadım. çok üzgünüm...
Muhtemelen tansiyon düşüklüğüdür. Belirti için gerçekten çok erken. Benim bugün 5 bitti. kasık ağrım var. Adet olacakmışım gibi belirti mi yoksa adet sinyali mi bilemiyorum. Çok korkuyorum.
6. Gunun oldugu icin az cikmistir canim tekrarlarsin tahlili buyuk ihtimalle artacak 10 ve uzeri hamile demek diye biliyorum. Ya simdi yarin sabah idrar testi yaparim cikmaz cift cizgi cok moralim bozulur o zaman ya kanda da cikmazsa diye en iyisi kan testi yaptirmak sanirim korkuyorum cok
Evet canım 5. gün blast embriyo. Ama ben tek transfer olduğu için korkuyorum. bide çok kasık ağrm baladı dünden beri. Crinone jel mi yapıyor acaba yoksa adet olucam da onun ağrısı mı anlamadım. çok üzgünüm...
İnşallah bebişin sinyalidir canım şu mübarek günde dualarımız kabul olur
Sumeyye hangi klinigi tavsiye edersin. Sen nerede basarili oldun, Bayagi bir tecrubelisin bu konularda gordugum kadariyla..
Çok şükür sende erken göstermiş, tebrik ederim. Deyerin de gününe göre çok iyi. Ancak başka arkadaşlara bu kadar erken yapmayı hiç tafsiyye etmem. Az insanda bu kadar erken çıkıyor. Boşuna strese gerek yok. Yaptıran da sadece merak olarak yapmalı, idrarda çıkan neqatif sonuca önem vermeyecekse.
Kasık ağrısı iyiye işaret. Emin ol. Adet dönemi yaklaşınca da tüm adet belirtilerini yaşarsın, bu tutunmadığına işaret değil. Tutunan insanların çoğunda kasık ağrısı oluyor. Merak etme.
Evet en iyisi kan testi yaptırmak. Moralinin bozulmayacağına emin olursan o zaman idrar yapa bilirsin. Ancak üzüleceksen hiç yaptırma. Hatta erken yapılan kan testleri pozitif gösterir, ancak başka yönden insanı üze de biliyor. İlk başlarda deyerler düzensiz arta biliyor ve erken yapılan kan testinin çoğu kişiyi boşuna üzdüyüne şahit oldum.
Meraba bnde iki tane dondurulmuş transfer yaptım bugun 6cı günüm test yapsam çıkarmı bilmiyorum
Ayy valla ben korkuyorum eger cikmazsa idrar da ben kafaya takmam test gunumu sakin sakin bekleyebilirim dersen yap ama benim cesaretim yok
Ayy Allah'ım ağzından bal damlıyor arkadaşım ya inşallah bu ağrılar iyidir. Bide arada midem eziliyor. Başım döndü birkaç kere. İnşallah bunlar Crinone jelin etkileri değildir.Çok şükür sende erken göstermiş, tebrik ederim. Deyerin de gününe göre çok iyi. Ancak başka arkadaşlara bu kadar erken yapmayı hiç tafsiyye etmem. Az insanda bu kadar erken çıkıyor. Boşuna strese gerek yok. Yaptıran da sadece merak olarak yapmalı, idrarda çıkan neqatif sonuca önem vermeyecekse.
Kasık ağrısı iyiye işaret. Emin ol. Adet dönemi yaklaşınca da tüm adet belirtilerini yaşarsın, bu tutunmadığına işaret değil. Tutunan insanların çoğunda kasık ağrısı oluyor. Merak etme.
Evet en iyisi kan testi yaptırmak. Moralinin bozulmayacağına emin olursan o zaman idrar yapa bilirsin. Ancak üzüleceksen hiç yaptırma. Hatta erken yapılan kan testleri pozitif gösterir, ancak başka yönden insanı üze de biliyor. İlk başlarda deyerler düzensiz arta biliyor ve erken yapılan kan testinin çoğu kişiyi boşuna üzdüyüne şahit oldum.
İnşallah bebişin sinyalidir canım şu mübarek günde dualarımız kabul olur
Amiiiiiiiiiiin cnaım benim aminn
Ayy valla ben korkuyorum eger cikmazsa idrar da ben kafaya takmam test gunumu sakin sakin bekleyebilirim dersen yap ama benim cesaretim yok
Al bendende o kadar hic cesaretim yok saniri. Vumartesiye kadar beklerim ben bugu. 6 gunu bitirdukk belirti aramim diorumm ama insan vucudunu dinliyo engel olamiyorum buna malesef.hamile olan ark sizde bole arada bi sicaklama hissi hafif bi ates yukselmesi oluyormuydu
Bende ates oluyordu canim özelikle aksamlari bu guzel bi belirti ama
ama:)))))inşallahh bendeki belirtininde sonu güzell olurr.bazen diorum acaba yalancı belirtimi yaşıyorumm çünkü bu dönemlerde olabiliyormuş yalancı belirtiler
Canim bence guzel dusunelim guzel olsun yalanci falan degil gercek bunlar ins hepimiz hamileyizzzzz saglicakla da kucagimiza alicazz allahin izni ilee
iyi aksamlar azracım senin kan testi degerin kaçtı? benim 576 deger oldukça yüksek üstelik tek embriyo endişelendim bir terslik mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?