• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bi dahaki bayramı bebeklerimizle kutlayalım ins kızlar.. Hayırlı bayramlar..

:16::16::16:Bütün müslüman aleminin Mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim:16::16::16:

Hayırlı bayramlar kızlar yardım edermisiniz bügün 3.günüm dün geceden beri bayılma hissi bide mide bulantım var yaşayan oldumu böyle şeyler neyin belirtisi anlamadım

Son düzenleme:
Hayırlı bayramlar kızlar yardım edermisiniz bügün 3.günüm dün geceden beri bayılma hissi bide mide bulantım var yaşayan oldumu böyle şeyler neyin belirtisi anlamadım

Ben yasadim canim tansiyonumda dusuktu tuzlu ayran falan ictim duzeldim 5.gunde gecmisti cok korkmustum bende allahima sukurler olsun atlattim yat dinlen canim

Ben yasadim canim tansiyonumda dusuktu tuzlu ayran falan ictim duzeldim 5.gunde gecmisti cok korkmustum bende allahima sukurler olsun atlattim yat dinlen canim

Oldugum yere yigilip kaliyordumdwc ye falan giderken esin koluna girsin muhakkak dikkat et canim tansiyonuna falan baktir dusukse tuzluayran ic . Hic korkma sonunda bebislerimize kavusacagiz insallah bunu dusun ;)

Herkese iyi bayramlar tatlı bayanlar bir dahaki bayrama bebişlerimizle girmek dileğiyle hep mutlu olun:21::21::emir_bebek::13:

Canım geçmişi okuyamadım. Hamile misin? Yoksa sonuç mu bekliyorsun?

Bende Bayram hediyemi aldım bu sabah kan değerim 114 çıkmış. Transferden 9 gün sonra :)

Bende bayramın son günü sonucunu öğrenicem. Hayırlı olsun inşallah canım. Allah tamamına erdirsin.

Canım geçmişi okuyamadım. Hamile misin? Yoksa sonuç mu bekliyorsun?

Bende bayramın son günü sonucunu öğrenicem. Hayırlı olsun inşallah canım. Allah tamamına erdirsin.

Bayramin son gunu 12. Gununmuydu canim benim 8. Gunum olacak bayramin son gunu ama kan testi yaptircam dayanamiyorum cunku :))

Bayramin son gunu 12. Gununmuydu canim benim 8. Gunum olacak bayramin son gunu ama kan testi yaptircam dayanamiyorum cunku :))

Canım benim 10. Günüm oluyor bayramın son günü. Ama kasık ağrım var sol tarafta adet ağrısına benziyor. Moral bozmak istemiyorum. Jeldendir diye avutmaya çalışıyorum kendimi. Bide arada hafif bir baş dönmesi oluyor. Onuda hele bağlıyorum. Anlicağın belirti için çok erken denildiği için büyün bu olanları crinone hele bağlıyorum.

Kalcadan igne vermedi mi sana gerci onun ikamesi olarak fitilde veriyorlar
gorumcem memorial da tup bebek yapti ona fitil vermisti gunde 3 kez bahceci umut tup bebek de bana kalcadan igne verdi uygulama degisebiliyor

Aslinda bu iyi bir test hangisi daha etkili diye. Kimi igneye inaniyor kimisi fitil.. Aslinda iki fitil veriliyor ama. Bu uygulamada 3 olmus.
Herkesinki degisik. Hayirlisi herkes icin.

Back