- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.801
Hayirli bayramlar... bu guzel gunun hatrina rabbim gonlunuzden ne geciyorsa versin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin inşallah . Allah herkezin yüzünü güldürsün inşallah :)
Hayirli bayramlar... bu guzel gunun hatrina rabbim gonlunuzden ne geciyorsa versin insallah
Amin canim insallah cok öpüyorum seni iyi bayramlar
Bende Bayram hediyemi aldım bu sabah kan değerim 114 çıkmış. Transferden 9 gün sonra :)
Hayırlı bayramlar kızlar yardım edermisiniz bügün 3.günüm dün geceden beri bayılma hissi bide mide bulantım var yaşayan oldumu böyle şeyler neyin belirtisi anlamadım
Bende Bayram hediyemi aldım bu sabah kan değerim 114 çıkmış. Transferden 9 gün sonra :)
Ben yasadim canim tansiyonumda dusuktu tuzlu ayran falan ictim duzeldim 5.gunde gecmisti cok korkmustum bende allahima sukurler olsun atlattim yat dinlen canim
Yatıyorum canım vala kalktığım yok Allah yardımcımız olsunBen yasadim canim tansiyonumda dusuktu tuzlu ayran falan ictim duzeldim 5.gunde gecmisti cok korkmustum bende allahima sukurler olsun atlattim yat dinlen canim
Canım geçmişi okuyamadım. Hamile misin? Yoksa sonuç mu bekliyorsun?Hayırlı bayramlar kızlar yardım edermisiniz bügün 3.günüm dün geceden beri bayılma hissi bide mide bulantım var yaşayan oldumu böyle şeyler neyin belirtisi anlamadım
Canım geçmişi okuyamadım. Hamile misin? Yoksa sonuç mu bekliyorsun?
Bende bayramın son günü sonucunu öğrenicem. Hayırlı olsun inşallah canım. Allah tamamına erdirsin.
Bayramin son gunu 12. Gununmuydu canim benim 8. Gunum olacak bayramin son gunu ama kan testi yaptircam dayanamiyorum cunku :))
Kalcadan igne vermedi mi sana gerci onun ikamesi olarak fitilde veriyorlar
gorumcem memorial da tup bebek yapti ona fitil vermisti gunde 3 kez bahceci umut tup bebek de bana kalcadan igne verdi uygulama degisebiliyor