- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.821
Canım benim 10. Günüm oluyor bayramın son günü. Ama kasık ağrım var sol tarafta adet ağrısına benziyor. Moral bozmak istemiyorum. Jeldendir diye avutmaya çalışıyorum kendimi. Bide arada hafif bir baş dönmesi oluyor. Onuda hele bağlıyorum. Anlicağın belirti için çok erken denildiği için büyün bu olanları crinone hele bağlıyorum.
iyi bayramlar herkezeeeyarın yumurta toplamam olucak allahın izniyle bitcek artık tedavi.. çok az kaldı bebegime kavusmama Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
iyi bayramlarr arkadaşlar hepinizee ...benimde bugün 6 günümm ne zaman test yapsam acabaa çok sabırsızlanıyorum.12 günüm 21 ekim o zamana kadar dayanabilirmiyim bilemiyorum ama:)))belirtii arıyorum kendimdee çok mu erken acaba
Hadi hayirli olsun canim yumurta toplamada cok panik yapmistim ilk denemen mi bilmiyorum ama merak etme hemencik biten bi islem insallah bol bol yumurtan olur allah yardimcin olsun
bende şuan çok heycanlıyım ne olcak nasıl olcak acım olcakmı diye sorular içinde bogulmaktayım.. düşünmemeye çalışıyorum . Amin canım bu yolda emek veren tüm herkeze rabbim karşılıgını çok çok versin.. inş. biz de annelik duygusunu tadarız en kısa zamanda
Amin canim merak etme acin filan olmicak allahin izniyle bi uyucan bi uyanican bittiii ben nerdeyse aglaya aglaya gidecektim ama ne oldugunu anlamadim bile sonrasinda da agrim olmadi zaten agri kesici igne yapiyolar hangi merkeze gidiyosun?
inşallahkonya novafertil e gidiyorum canım sen hangi merkeze gtmiştin?
Umut tup bebek merkezi istanbulda canim simdi beklemedeyim insallah sonucum guzel olur
ay süper ... inşallah bebegin seninledir...pozitif sonucu bi an önce alıp çifte bayram yasarsın inşallah
Benimde tek istegim bu insallah hala benimledir allah isteyen herkese nasip etsin insallah
ay ne bilim bende korku başladı yaaValla bisey soyliyim de gül ben kasiklarim agriyinca mutlu oluyorum galiba tuttu bebisim diyorum kafayi yeme yolunda emin adimlarla ilerliyorum yani
Ay benimde 5. Günüm ama benim test tarihim 20 Ekim. Seninki neden 22 ki acaba?Benimde 5. Gunum ama 22 ekime imkani yok dayanamicam simdi sonuc cikarmi bilsem bugun gider yaptiririm cok merak ediyorum sadece hafif kasik agrim var ama bunlarin belirti oldugunu sanmiyorum muhakkakki ilaclardan bayramin son gunu kan testi yaptircam sanirim
Vücutta progesteron artdıkca uyku yapıyor. Belki de hamilelik belirtisidir. O zaman da vücut kendisi progesteron üretiyor ve inşeAllah uykulu günler seni bekliyor, hazırlıklı ol.
ay ne bilim bende korku başladı yaa
Ay benimde 5. Günüm ama benim test tarihim 20 Ekim. Seninki neden 22 ki acaba?
Slm kızlar bayramınız kutlu ve hayırlı haberlerle herkese inş. Kızlar tutunma kanaması illa olurmu
Benimde 5. Gunum ama 22 ekime imkani yok dayanamicam simdi sonuc cikarmi bilsem bugun gider yaptiririm cok merak ediyorum sadece hafif kasik agrim var ama bunlarin belirti oldugunu sanmiyorum muhakkakki ilaclardan bayramin son gunu kan testi yaptircam sanirim
Bence idrar testi yap ben 6.gunu sabahimda yaptim cift cizgi cikti cok sukur kan da verdim emin olmak icin beta 29 yaziyordu 6. Gunum icin degerim iyimi bilemedim ama test gunum 19 ekim ctesi gunu
Canım geçmişi okuyamadım. Hamile misin? Yoksa sonuç mu bekliyorsun?
Bügün trasferin 3 günü tansiyonum düşüyor büyük ihtimal canım 24ekim test tarihim inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?