• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

slm kızlar bugün testimi yaptırdım degerim 576.5 hamileyim... allah tüm isteyenleri sevindirsin bu mübarek günde

Kızlar kanda tahlil yaptırdık. Elh pozitif çıktı. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah :)

Yeni yeni hamislerimiz mus hayırlı olsun kızlar allah saglıklı sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin..

Super allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Degerin kac cikti canim kacinci günündu

Canım 9. Günüm. Yarın malum Bayram gidemiycem için akşam girtim kan verdim kliniğe. Klinikteki hemşire kan alırken idrarda pozitif çıktı dedim. O zaman gamilesinizdir dedi. Kanı yarın sabah göndericez Bayram nedeniyle yaptıramıyoruz şu an dedi. Kanımdan aldı ( ilk defa öğrendim bende) idrarda bakar gibimi bilemiyorum şip şak 10 dk kanda tahlil yaptı pozitif dedi. Benim 2. Hamileliğim olduğu için zaten biliyorum. Tüm belirtiler fazlasıyla var . Kan değerimi yarın öğrenicem inş.

Canım 9. Günüm. Yarın malum Bayram gidemiycem için akşam girtim kan verdim kliniğe. Klinikteki hemşire kan alırken idrarda pozitif çıktı dedim. O zaman gamilesinizdir dedi. Kanı yarın sabah göndericez Bayram nedeniyle yaptıramıyoruz şu an dedi. Kanımdan aldı ( ilk defa öğrendim bende) idrarda bakar gibimi bilemiyorum şip şak 10 dk kanda tahlil yaptı pozitif dedi. Benim 2. Hamileliğim olduğu için zaten biliyorum. Tüm belirtiler fazlasıyla var . Kan değerimi yarın öğrenicem inş.

Alla allaaa
lk defa duydum bunu. Nasıl baktıki o öyle 10 dakkada?

Super allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Degerin kac cikti canim kacinci günündu

Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.:nazar::nazar:

:nazar:tebrik ederim canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşş :16::16::16:gözünaydın :52::52:

Herkeze çok teş ederim kızlar. Allah hepinize anneliği taddırsın inşallah

Ben3 sene önce tüp bebek yaptırdım. 5. Gün sonunda 3 tane kaliteli embriyom kaldı. Bir tanesini koydular. Oğlum, paşam şimdi 2 yaşında. Geriye kalan 2 sini dondurduk. Bu ayda onlarla yaptırdık. Çözülürken biri bozuldu. Yine tek embriyo elh. Buda annesine tutundu. 3 senedir üşümüştü ısınsın büyüsün artık. Ama inanın Dr çok bilinçli, yaptıgı işi çok iyi yapıyor. Rabb'imde ol deyince :) çok şükür 9 sene bebek hasretiyle yandım tutuştum, k. Valideler tarafından itildim kalkıldım. Ama elh geçti gitti hepsi. Yarın sabah aaaaa die ağzını açık bırakcam. İçinden kin nefret dolu bu insanlara.

Alla allaaa
lk defa duydum bunu. Nasıl baktıki o öyle 10 dakkada?

Bende bilmiyorum canım. Ama ben iki defa idrarda yaptım pozitifti.
11 yıllık evliyim 173738292 defa :D idrar tahlili yaptım ama hamile değilsen ömrü billah çift çizgi çıkmaz.

Birde 4. Haftam bitince mide bulantım başlar. İnan çok fenayım. Mide bulantısıyla uyandım bu gün :(

Bende bilmiyorum canım. Ama ben iki defa idrarda yaptım pozitifti.
11 yıllık evliyim 173738292 defa :D idrar tahlili yaptım ama hamile değilsen ömrü billah çift çizgi çıkmaz.

Birde 4. Haftam bitince mide bulantım başlar. İnan çok fenayım. Mide bulantısıyla uyandım bu gün :(
Ay hadi darısı başımıza inşallah öyle ya da böyle pozitif ya sen ona bak:)

Mihricim boşver onu bunu canım yok kayıvalide şöyle dedi yok elti böyle yaptı boşver hiç takma sen hamileliğin ve anneliğin tadını çıkar ohhh mis gibi hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel güzel doğur bide prensesin olursa değme keyfine :9::9::9:

Back