- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.661
Canim merhaba bende bu sabah dayanamadım bende test yaptım silik cikti benimde test gunum 19 ekim ctesi 7 ekimde transfer olmustu bebisim ins tutunmaya devam eder yarin kan testi yapip artisi kontrol mu etsem yoksa direk ctesi mi test yapsam dusuncelerdeyim atesim var benimde olcmedim ama hissediyorum ins hamileyizdir vd saglicakla dogurup buyuturuz allah kimseyi aratmasin
Sorma tatlım ya vurunmadığım kadar iğne içmediğim kadar ilaç içtim
Neyse emeklerimize değsin de
Canim merhaba bende bu sabah dayanamadım bende test yaptım silik cikti benimde test gunum 19 ekim ctesi 7 ekimde transfer olmustu bebisim ins tutunmaya devam eder yarin kan testi yapip artisi kontrol mu etsem yoksa direk ctesi mi test yapsam dusuncelerdeyim atesim var benimde olcmedim ama hissediyorum ins hamileyizdir vd saglicakla dogurup buyuturuz allah kimseyi aratmasin
Bugun 5. Gunun galiba senin di mi benim 4 evde test yapacak misin idrar testi ben kararsizim 7-8gibi yapsam cikarmi acaba silik de olsa acayip meraktayim:)
kızlar birşey sorucam. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37 derece. bu iyi birşey mi? yoksa ilaçların etkisi mi sizce? bu arada transferimin 7. günündeyim.
Canim bu konuda tam bilgim yok ama test alip evde yap istersen ikinci cizgi silik olarak cikti
Canım transfer tarihim 10 u aynı gündü seninle test tarihim 22 ekim ama benim 3. Gün embriyosu... Burda kızları duyunca heyecanlanıyorum belki 7. Yada 8. gün idrarada denerim belki değil kesin denerimBugun 5. Gunun galiba senin di mi benim 4 evde test yapacak misin idrar testi ben kararsizim 7-8gibi yapsam cikarmi acaba silik de olsa acayip meraktayim:)
canım 4.günüm demişin benimde 4.günüm belirtin falan var mı
Canım transfer tarihim 10 u aynı gündü seninle test tarihim 22 ekim ama benim 3. Gün embriyosu... Burda kızları duyunca heyecanlanıyorum belki 7. Yada 8. gün idrarada denerim belki değil kesin denerim
cnm insaallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.ben 2 gündür idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik cıkıyor yarın test günüm umarım degerim yüksektir ve artarak devam eder yarınki kan testinden 2 gün sonra tekrar bir kan testi yapılacakmış degerin yükselişini görmek için inşaallah artar 7 yıldır test yapıyorum ilk defa çift çizgi gördüm rüyada gibiyim
Canım transfer tarihim 10 u aynı gündü seninle test tarihim 22 ekim ama benim 3. Gün embriyosu... Burda kızları duyunca heyecanlanıyorum belki 7. Yada 8. gün idrarada denerim belki değil kesin denerim
Ins canim artarak devam eder sence bende yarin kan testi yapsam mi yoksa ctesi gununu mu beklesem
Acillllllllllllllllllllll yardimmmmmmmmmm((((((( transferimin 8.gunu ve kanama geldiiiiii acikkk pembemsiiii bayagiiiii geldiiiiii bu nedirrr boleee
Sadece arada bi kasigimin sag tarafi agriyo o kadar o da belirtimidir yoksa ben mi uyduruyorum bilmiyorum hic birsey hissetmiyorum senin var mi bisey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?