2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canim merhaba bende bu sabah dayanamadım bende test yaptım silik cikti benimde test gunum 19 ekim ctesi 7 ekimde transfer olmustu bebisim ins tutunmaya devam eder yarin kan testi yapip artisi kontrol mu etsem yoksa direk ctesi mi test yapsam dusuncelerdeyim atesim var benimde olcmedim ama hissediyorum ins hamileyizdir vd saglicakla dogurup buyuturuz allah kimseyi aratmasin

Selam canim benimde transfer tarihim 9ekim insallah tutunmustur da rabbim bizlerede nasip eder anne olmayi

Sorma tatlım ya vurunmadığım kadar iğne içmediğim kadar ilaç içtim :37::37::37:
Neyse emeklerimize değsin de

Bugun 5. Gunun galiba senin di mi benim 4 evde test yapacak misin idrar testi ben kararsizim 7-8gibi yapsam cikarmi acaba silik de olsa acayip meraktayim:)

Canim merhaba bende bu sabah dayanamadım bende test yaptım silik cikti benimde test gunum 19 ekim ctesi 7 ekimde transfer olmustu bebisim ins tutunmaya devam eder yarin kan testi yapip artisi kontrol mu etsem yoksa direk ctesi mi test yapsam dusuncelerdeyim atesim var benimde olcmedim ama hissediyorum ins hamileyizdir vd saglicakla dogurup buyuturuz allah kimseyi aratmasin

Amin canim ne guzel hamile haberleri bizi dr mutlu ediyo hem de daha cok umutlandiriyo

Test goruntusunu eklemek istedim ama beceremedim eczaci arkadasa whatsup tan gonderdim yeni oldugundan silik cikmis dedi ama 2. Cizgi oluşmuş belli diyor :) bakalim hayirlisi

kızlar birşey sorucam. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37 derece. bu iyi birşey mi? yoksa ilaçların etkisi mi sizce? bu arada transferimin 7. günündeyim.

Bugun 5. Gunun galiba senin di mi benim 4 evde test yapacak misin idrar testi ben kararsizim 7-8gibi yapsam cikarmi acaba silik de olsa acayip meraktayim:)
Canım transfer tarihim 10 u aynı gündü seninle test tarihim 22 ekim ama benim 3. Gün embriyosu... Burda kızları duyunca heyecanlanıyorum belki 7. Yada 8. gün idrarada denerim belki değil kesin denerim:52::52:

Canım transfer tarihim 10 u aynı gündü seninle test tarihim 22 ekim ama benim 3. Gün embriyosu... Burda kızları duyunca heyecanlanıyorum belki 7. Yada 8. gün idrarada denerim belki değil kesin denerim:52::52:

Ay bende denicem galiba evde testte var hatta, adetim gecikti diye almistim taa ignelere baslamadan evvel, he evet ayni zamanmis kusura bakma karistiriyorum hep kim kimdi diye bi de telefondan giriyorum gecmise donup bakmak zaman aliyo;)) benimki 5. Gun daha erken belli olur mu acep

Transfer gununu 1 sayıyorum oyle 4. Gunum oluyo dogru di mi yoksa transfer gununu saymiyo muyuz

cnm insaallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.ben 2 gündür idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik cıkıyor yarın test günüm umarım degerim yüksektir ve artarak devam eder yarınki kan testinden 2 gün sonra tekrar bir kan testi yapılacakmış degerin yükselişini görmek için inşaallah artar 7 yıldır test yapıyorum ilk defa çift çizgi gördüm rüyada gibiyim

cnm insaallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.ben 2 gündür idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik cıkıyor yarın test günüm umarım degerim yüksektir ve artarak devam eder yarınki kan testinden 2 gün sonra tekrar bir kan testi yapılacakmış degerin yükselişini görmek için inşaallah artar 7 yıldır test yapıyorum ilk defa çift çizgi gördüm rüyada gibiyim

Ins canim artarak devam eder sence bende yarin kan testi yapsam mi yoksa ctesi gununu mu beklesem

cnm insallah tutunmuştur bebişlerin güzel haberler alırsın insaallah.ben ilk idrar testimi 10. gün yaptım ve ikici çizgiyi gördüm cok fazla acele etme yani kendini hazır hissedince yaparsın ve en güzel sonucu alırsın allahın izniyle.

Acillllllllllllllllllllll yardimmmmmmmmmm:(((((((( transferimin 8.gunu ve kanama geldiiiiii acikkk pembemsiiii bayagiiiii geldiiiiii bu nedirrr boleee

Sadece arada bi kasigimin sag tarafi agriyo o kadar o da belirtimidir yoksa ben mi uyduruyorum bilmiyorum hic birsey hissetmiyorum senin var mi bisey?

Benimde arada belim agriyor bide bazen kasiklarim agriyor dedigin gibi bunlar belirtimi yoksa surekli kendimi dinledigim icin mi oyle saniyorum bende bilmiyorun :)kacinci gun embriyosu senin ki

Back