2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

çok tebrik ederim. inş. herşey gönlünüzce olur. ben cesaret edip idrar testi yaptıramam herhalde. cumartesi günü tahlil günüm. o zamana kadar sabredicem artık...[/QUOTE

Bence yapın ve mutluluğun asına bi kaç gün önce varın :)) inşallah

çok kararsızım. eğer yaparsam buradan kesin haber veririm...:)

Benim Dr hiç böyle testler istemedi. Protestan hapını günde 3 defa vajinadan koyuyorum o kadar. Bide estrofem die bir ilaç içiyorum günde üç defa. Tedaviye başladığımdan beri içiyorum

Transferden sonraki 3.gun yapildi... siz hamilemisiniz???

o zaman çok iyi değerin inşallah böyle güzel devam eder pozitif haberini alırız...
ben hamile değilim...
2 kez gebe kaldım biri kimyasal gebelik biri dış gebelikle sonlandı...
bu gebeliklerden kimyasalı tüp denememde yaşadım dış gebelik kendiliğinden oluşan bir gebelikti...
3 tüp denemem var bu arada...

Son düzenleme:
o zaman çok iyi değerin inşallah böyle güzel devam eder pozitif haberini alırız...
ben hamile değilim...
2 kez gebe kaldım biri kimyasal gebelik biri dış gebelikle sonlandı...
bu gebeliklerden kimyasalı tüp denememde yaşadım dış gebelik kendiliğinden oluşan bir gebelikti...
3 tüp denemem var bu arada...

Rabbim her istiyene ve diliyene versin,,, Allahin izniyle vakti zamani geldimi, hemencicik olur,,, doktorumun hep bna tavsiyesi suydu hersey kafada bitio,, inanicaksin ve olucagindan emin olucaksin, derdi.. ben tüm yüregimle süphesiz inaniormm...... RABBIMM SEN HER ISTIYENE VE DILIYENE VER HER SEYE KADIR RABBIM...

Rabbim her istiyene ve diliyene versin,,, Allahin izniyle vakti zamani geldimi, hemencicik olur,,, doktorumun hep bna tavsiyesi suydu hersey kafada bitio,, inanicaksin ve olucagindan emin olucaksin, derdi.. ben tüm yüregimle süphesiz inaniormm...... RABBIMM SEN HER ISTIYENE VE DILIYENE VER HER SEYE KADIR RABBIM...

Amin canım Rabbim evlat için neler çektiğimizi görüyor er ya da geç o güzel duyguyu tadacaz bizlerde..

Kızlar transferden sonra ateş takibi yaptınız mmı hiç? Hani hamilelikte ateş hep yüksek olur ya. onu diyorum

kızlar sizlere bildirdim mi bilmiyorum ama benim 3. denemem yine negatif :(( çoook umut etmiştim ama yine kısmet olmadı demekki rabbimin bi bildiği var :43::14:

Progestan ignenin adi progesteron bunlarda hala daha vuruluyorum teste kadar devam dedi dr biraz daha iyiyim simdi cok acimiyo
Hmm dayan tatlım az kaldı:52::52:
Bende estorferm günde 3 tane, progeston fitil, foraksprin iğne akşamları 1 tane, pregly iğne 1. Ve 5. gün yapılacak 3. Günde decapeply diye iğne var hatta her akşam vurunduğum neupogen diye de iğnem var uff ya ne çook mahvolmuşum da haberim yok gerçi hepimiz öyleyiz yazık bize:5::5::5:

Hmm dayan tatlım az kaldı:52::52:
Bende estorferm günde 3 tane, progeston fitil, foraksprin iğne akşamları 1 tane, pregly iğne 1. Ve 5. gün yapılacak 3. Günde decapeply diye iğne var hatta her akşam vurunduğum neupogen diye de iğnem var uff ya ne çook mahvolmuşum da haberim yok gerçi hepimiz öyleyiz yazık bize:5::5::5:

Aynen yaa bu kadar ilacla yemek yemesekte olur diyorum zaten karnim doyuyo:)) decavit, benexol, folbiol, estrofem gunde bi kez iki tane, coraspin, progeston igne her aksam, crinone jel vajinadan sonra 45 dk yürüyüş decapeply'i cuma aksami yaptik 2 tane daha vardi hap opudan sonra baslamistim transferden bir gun once biraktirdi biri antibiyotik ti monodoks mu ne digeride prednol

kızlar sizlere bildirdim mi bilmiyorum ama benim 3. denemem yine negatif :(( çoook umut etmiştim ama yine kısmet olmadı demekki rabbimin bi bildiği var :43::14:

Gecmis olsun insallah kendiliginden geliverir dedigin gibi biz hep biseyler olsun istiyoruz ama Allah'in dedigi olur dua ederken hep diyorum Allah'im isteyen herkese hayirli evlat nasip et aratma bizlere de hayirli anne babalar olabilmeyi nasip et (amin)

kızlar günaydın bir süredir gelemedim nette kk ye inşş herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım

Transferimin bugun 7.gunu ve 2gndur sag kasigim ve sag bacagim sizlioo,, bole belirti yasayan oldumu kizlar???????

merhaba. benim de bugün 7. günü. dün oldu bende de aynı belirtiler. belim ve sol bacağım çok ağrıdı. karnımda da adet ağrısı gibi bir ağrı oldu. bugün karnımda hiç ağrı yok. belim ve bacağım da çok az ağrıyor. İnş. artmaz. Ama bu sabah çok hafif bir pembelik geldi tuvalette peçeteye. Biraz endişelendim açıkçası.

günaydın kızlar yarın test günüm çok heycanlıyım dünde idrar testi yaptım ikinci çizgi yine silik çıktı bakalım hayırlısı inşallah dogrudur

Aynen yaa bu kadar ilacla yemek yemesekte olur diyorum zaten karnim doyuyo:)) decavit, benexol, folbiol, estrofem gunde bi kez iki tane, coraspin, progeston igne her aksam, crinone jel vajinadan sonra 45 dk yürüyüş decapeply'i cuma aksami yaptik 2 tane daha vardi hap opudan sonra baslamistim transferden bir gun once biraktirdi biri antibiyotik ti monodoks mu ne digeride prednol
Sorma tatlım ya vurunmadığım kadar iğne içmediğim kadar ilaç içtim :37::37::37:
Neyse emeklerimize değsin de

günaydın kızlar yarın test günüm çok heycanlıyım dünde idrar testi yaptım ikinci çizgi yine silik çıktı bakalım hayırlısı inşallah dogrudur

Canim merhaba bende bu sabah dayanamadım bende test yaptım silik cikti benimde test gunum 19 ekim ctesi 7 ekimde transfer olmustu bebisim ins tutunmaya devam eder yarin kan testi yapip artisi kontrol mu etsem yoksa direk ctesi mi test yapsam dusuncelerdeyim atesim var benimde olcmedim ama hissediyorum ins hamileyizdir vd saglicakla dogurup buyuturuz allah kimseyi aratmasin

Back