2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Tutunma olacaksa ilk 2 gun de oluyomus sanirim dun baya yattim ama bugun kalktim nasibimizde varsa tutmustur allahin izniyle ilk gece hic uyuyamamistim igne yerlerimin acisindan insallah o zaman kotu bisey olmamistir

Doktorum cumartesi tutunur demişti ondan söyledim tatlım...inşallah tutunmuştur minişlerimiz:49::49::49:
Ne iğnesi olduğunda o kadar ağrıdı? Bende 2gün yattım ama bugün işe gitmek zorunda kaldım inşallah birşey olmamıştır gerçi masa başındayım ama yinede teirginim

Doktorum cumartesi tutunur demişti ondan söyledim tatlım...inşallah tutunmuştur minişlerimiz:49::49::49:
Ne iğnesi olduğunda o kadar ağrıdı? Bende 2gün yattım ama bugün işe gitmek zorunda kaldım inşallah birşey olmamıştır gerçi masa başındayım ama yinede teirginim

Progestan ignenin adi progesteron bunlarda hala daha vuruluyorum teste kadar devam dedi dr biraz daha iyiyim simdi cok acimiyo

bilgisayarımda fazla araştırma yapmaktan bilgisayarım 2 günden beri iflas etmişti format yiyince kendine geldi.NASILSINIZ SONUÇ ALAN VARMI MERAK EDİYORUM.bu arada bu gün kese görmeye gittik rabbimin izniyle gördük keseleri RABBBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN

bilgisayarımda fazla araştırma yapmaktan bilgisayarım 2 günden beri iflas etmişti format yiyince kendine geldi.NASILSINIZ SONUÇ ALAN VARMI MERAK EDİYORUM.bu arada bu gün kese görmeye gittik rabbimin izniyle gördük keseleri RABBBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN

ne güzel :nazar:rabbim bizede nasip etsin inşallah

İyi akşamlar kızlar bügün transferim oldu miniğim inşallah tutunur bana siz neler yaptınız neler yediniz transfer sonrası Allahım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah🙏

O ignelere gebelik belli olduktan sonrada devam ediliyormus:( tabi kisiden kisiye degisir

Evet sanirim tutunmayi saglamak icin yumurta toplama gunu de dahil o zamandan beri hem igne hem jel devamli kullaniyorum simdilik teste kadar dediler nasip olurda pozitif cikarsa devam edecek miyim bende bilmiyorum

Kızlar test yapıldı sonuç negatif ama sanki bugün adet olacam bu normal mi?hatta pembe pembe lekelenme geliyor.

test gününde adet olunması beklenen bir durum zaten...
bende negatiflerimi aldığım günlerde adet oldum...
bu arada çok geçmiş olsun ve son negatifin olsun inşallah...

transferden sonra yapılan e2 ve progestron değeriniz kaçtı???????

transferden sonra bakılan e2 ve progestoron değerleri gebelik hakkında bilgi verebilir örneğin progesteron 20 ve üzeri çıkarsa umutlanabiliriz her ne kadar progesteron takviyesi alsakta test gününü beklerken yüksek çıkmıyor gebelik oluşmamışsa...
her doktor istemiyor bu testleri...senin değerlerin kaç peki?

transferden sonra bakılan e2 ve progestoron değerleri gebelik hakkında bilgi verebilir örneğin progesteron 20 ve üzeri çıkarsa umutlanabiliriz her ne kadar progesteron takviyesi alsakta test gününü beklerken yüksek çıkmıyor gebelik oluşmamışsa...

Cnmm bnnmm 15.36??? E peki simdi?

Bna bunlarla alakali olmadigi solendi,, cnkuuu herkeste farkli cikio cok dusuk olup cokk hamile olan arkadaslar var,,,, herkeste farkli,, eger bu degerler cokk dusuk olursa progestron mesela 10nun altinda olursa düsük olma olasiligi artio, doktorlarda bu testleri istiyorlarki dusuk tehlikesini ortadan kaldirmak icin eger dusukse degerler ilaclarla desteklemek icin...

Bna bunlarla alakali olmadigi solendi,, cnkuuu herkeste farkli cikio cok dusuk olup cokk hamile olan arkadaslar var,,,, herkeste farkli,, eger bu degerler cokk dusuk olursa progestron mesela 10nun altinda olursa düsük olma olasiligi artio, doktorlarda bu testleri istiyorlarki dusuk tehlikesini ortadan kaldirmak icin eger dusukse degerler ilaclarla desteklemek icin...

evet çok düşük olup gebe kalanlarda var progestan takviyesi artırılıyor onlarda riskli gruba giriyorlar çünkü...
aynı şeyi söylüyoruz aslında bazı doktorlar daha hassas davranıp önlem alıyorlar...
değer yüksekse müdahale edilmiyor aynı zamanda gebelik ihtimalini gösteriyor doktorumun dediği üzere:1:

Back