2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

takılma değerlere.kesin net bir bilgi hiçbir yerde yok düşük yada yüksek olması gebeliğin varlığını garantilemiyor..aklından çıkar ve ialçlarına düzgün devam et..herşey Allahtan..Allah hakkında hayırlısını versin.

Cnmmm bnmmm cokkk haklisinnn,, rabbimmm nasipp etti oyle hissediyorum ilk gunden beriii rabbimin eliyle hamileyim isallah,, rabbim herseye kadir....

crıno jel kullananlar tortu gibi geliyor ya geri bazen beyaz bazen pembe gibi neden acaba normalmi.kanama ve lekelenme vs yok

crıno jel kullananlar tortu gibi geliyor ya geri bazen beyaz bazen pembe gibi neden acaba normalmi.kanama ve lekelenme vs yok

Jelin çok farklı şekillerde geri geldiğini göre bilirsin. Yeşilimsi, siyah, pembe, kahverenkli, su gibi. Hepsi de normal. Merak etme.

dondurulmuşumla transferim olacaktı bugün ama sabah saatlerinde durumu iyi olan emriyom transfere bi saat kala ters u dönüşü yaptı ve bölünmeyi durdurdu. doktorumda beni boşa yorup bekletmek, umutlandırmak istemediğini söyleyerek transferi iptal etti. şimdi sıfırdan bi tedaviye başlıycaz... hayırlısı ile evlatlarımızın bu defa bize gelir ve kalırlar inşallah :))))

şimdiden herkese iyi bayramlar uzunca bi süre; muhtemelen transferim olana kadar buraya girmeyi planlamıyorum. bekleyen tüm arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alır ve sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirirler inşallah... Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

dayanamadım burdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların 7.8.9 .günlerinde bile kanda çıkmış.30.09.2013 transfer günümdü

Senin embrio kaçıncı gün embriosuydu? Allahtan umut kesilmez ama, eğer gebelik olsaydı bu kadar zamanda mutlaka bir şeyler çıkardı. Allah yardımcın olsun.

dondurulmuşumla transferim olacaktı bugün ama sabah saatlerinde durumu iyi olan emriyom transfere bi saat kala ters u dönüşü yaptı ve bölünmeyi durdurdu. doktorumda beni boşa yorup bekletmek, umutlandırmak istemediğini söyleyerek transferi iptal etti. şimdi sıfırdan bi tedaviye başlıycaz... hayırlısı ile evlatlarımızın bu defa bize gelir ve kalırlar inşallah :))))

şimdiden herkese iyi bayramlar uzunca bi süre; muhtemelen transferim olana kadar buraya girmeyi planlamıyorum. bekleyen tüm arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alır ve sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirirler inşallah... Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Zor bir durum. Ama yine de hakkında en hayırısı ne ise o olsun. Sana da iyi bayramlar.

Zor bir durum. Ama yine de hakkında en hayırısı ne ise o olsun. Sana da iyi bayramlar.

zorluktan ziyade burda olursam aklım hep bununla meşgul olacak. bi süre aklımı başka şeylerle meşgul etmek istiyorum. yoksa sorun yok, hatta zaten bana hiç olacakmış gibi gelmiyordu, en baştan umutlanmamak iyi oldu.

zorluktan ziyade burda olursam aklım hep bununla meşgul olacak. bi süre aklımı başka şeylerle meşgul etmek istiyorum. yoksa sorun yok, hatta zaten bana hiç olacakmış gibi gelmiyordu, en baştan umutlanmamak iyi oldu.

Keşke ben de buralardan, bu fikirden uzaklaşa bilsem. Olmuyor. Burası, yani kk fena halde alışkanlık yapıyor. Düşünmeyince hayat daha kolay. Becere bilirsen ne mutlu sana. Bir bakarsın doğal yoldan geli verir.

Sana minik bir tafsiye... tedaviye başlayana kadar mutlaka arı sütünü araştır. Her ne kadar uzun süre kullanılırsa, o kadar iyi. Yumurta kalitesi için. Allah yardımcın olsun.

Keşke ben de buralardan, bu fikirden uzaklaşa bilsem. Olmuyor. Burası, yani kk fena halde alışkanlık yapıyor. Düşünmeyince hayat daha kolay. Becere bilirsen ne mutlu sana. Bir bakarsın doğal yoldan geli verir.

Sana minik bir tafsiye... tedaviye başlayana kadar mutlaka arı sütünü araştır. Her ne kadar uzun süre kullanılırsa, o kadar iyi. Yumurta kalitesi için. Allah yardımcın olsun.

sağolasın canım benim. valla açıkcası dondurulmuşun olamayacağını nasıl hissettiğimi bilmiyorum ama onu her nasıl hissettiysem ikincisi için de inşallah hissettiğim gibi olur diyeyim :) çok negatif düşünmüyorum. bende ayrıca burda biçok insanı merak ediyorum ama napıyım, böyle de kendimi sürekli ay öyle mi oldu böyle mi yapsam diye düşünürken buluyorum. olmuyo öyle de :)

öğlen bi wc ye gittim bi de ne göreyim çamaşırımda kıpkırmızı kan...hemen apar topar doktora gittik.ALLAHa şükür duruyor yerinde hemen iğne yaptı doktor 2 doz progesteron.yatıyorum şimdi 2 gün sonra tekrar bakcak

kızlar ikinizide tebrik ederim... inş sağlıkla 9 ayı tamamlar kucağınıza alırsınız...

havva canım senin içinde üzüldüm ben seninde pozitif haberini alacağız diye düşünmüştüm hep...

benim 7. günüm dün kasıklarımda edet kasılmaları gibi sancılarım oldu ki benim adetim sancısız olur normalde... benlik belirti bukadar başka hiç bir belirtim yok ilk dört gün gaz ve şişlik vardı gitti .. gögüslerdeki hassasiyet gittti

ümitlendirmek istemem ama kasık ağrısı iyidir inşallah hayırlısıyla tutunur bebişin canım...

Slm kızlar bugün pek bakmadım birazdan geriye dönük okurum inşallah iyi haberler vardır....
Benimde transferim oldu kızlar minişlerimi aldım geldim inşallah tutunurlar sımsıkı :49::49:

Senin embrio kaçıncı gün embriosuydu? Allahtan umut kesilmez ama, eğer gebelik olsaydı bu kadar zamanda mutlaka bir şeyler çıkardı. Allah yardımcın olsun.

5.gün dü canım herşey iyiydi 7 tane toplanmıştı 6 sı döllenmişti olgun ve iyi durumdalardı.ama az önce doktorumla irtibata geçtim 0,23 değerimi söyledim maalesef olmadı dedi.yani boşa ümitlenmeye gerek yok.hayırlısı artık.
herkesin gönlünün muradını versin rabbim.bayramdan sonra 4 tane dondurulmuş embriyom var 5.gün onlarda inş bi umut bakalım.

inşallah canım rabbim sizin mutlu haberlerinizle teselli etsin bizleri :*

yoktu tatlım, onuda nasip etmedi allah demek bir sınava daha ihtiyacım var mış :D kısmetse sıfırdan başlayacağız herşeye rabbim sağlık sıhhat ve maddi imkan verirse tabi, inşallah

senin bugün değilmiydi normalde kan testin? testini erken yapmıştın, bugün tekrarlamıycak mıydın? bırakmışmıydın sen ilaçlarını?

allahın izniyle o günlerde gelecek canım rabbim sizlerede nasip edecek :38::38:senin dondurulmuş var mı kuzum :34:

hayırlısı kızlar herşeyin hayırlısı.. çocuk bile kalmadı gözümde..3 gün hastanelerde gezdik..hayatımda böyle acı yaşamadım..12. gün dehşet bi kasık ağrısı ama anlatamam...akşam 8 gibi özele gittik.over torsiyonu olabilir dediler..o kadar işlem yaptılar sonuç yok..eğitim araştırmaya gidin dendi.ağrıdan kıvranıyorum ama..en yakın sadi konuktu oraya kaçtık..saatlerce işlem yatış verildi..ohss muhabbeti..yumurtalıkta kanama odakları da varmış falan...öldüm ya...bi kaç ay ara veriyorum..Allah beterinden saklasın.. çocuk da bi süre beklesin.. önce bizim sağlığımız kızlarr...

benimde sancılarım yanmayla birlikte oluyodu inşallah benim ki gibi tutunma belirtisidir tatlım

Cnmm ne yanmam bitio ne kaşıntim bitio ne batmam bitio alttan,,,, mafffff oldummmm,,, cokkk rahatsiz ediciii hiccc gecmioooo rabbimin eliyle bebeklerim bnimledir iMAN UMIT ve sabirla bekliorummm..... RABBIM HERSEYI PLANINA UYGUN TASARLAR....

Back