2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hayırlısı olsun canım tebrik ederim allah tamamına edrir inşş değerin katlar allahın izniyle

Amin canım, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş, güzel haberlerle gelirsin inş

Slm kızlar bugün pek bakmadım birazdan geriye dönük okurum inşallah iyi haberler vardır....
Benimde transferim oldu kızlar minişlerimi aldım geldim inşallah tutunurlar sımsıkı
Hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar ins..

Evet canım once bizim saglıgımız.. Gecmis olsun ins ciddi bisi yoktur sen kendine dikkat et üsüme falan..herkesin vücudu ayrı bi tepki veriyo iste bi dünya ilaç alıyoruz sonuçta..allah bi daha yaşatmasın..

Slm kızlar bugün pek bakmadım birazdan geriye dönük okurum inşallah iyi haberler vardır....
Benimde transferim oldu kızlar minişlerimi aldım geldim inşallah tutunurlar sımsıkı

Benim de bugun oldu transferim 22 ekim test gunum hayirli olsun

kızlar ben geldim dün eşimde üzüntüden çalışamadı patronu eve yollamış... ben onu teselli ettim hep kendini suçluyo üzülüyo aşkım yaaa ölürüm ona...o benim canımmmmm.... mesajlarınızı okudum sağolun teşekkür ederim canlarım... önümüzdeki ay donmuşlarla yolumuza devam edicez... Allah hepimize yardım etsin

Tabikiiiiiiiiii yola devammmmm canimmmm benimmmmmm ne kadar sanslisinnnnn donmussss embriyolarin varrrrrr,,,, cnmmm bnm istikrarliii bir sekilde yolaaa devammmmm,,, UMUT UMIT VE SABIRLA.....

Cnmmmmm nerelerdesinnnnnn?????? Sniiii cokkkk merak ettimmmmmmmm latif beyle konustunmuuuuuii???????

evet canım aradı dün akşam olmamasının sebebi yok diyo bunun bi açıklaması yok dedi progesteronun yüksek çıkması gebeliği gösterirmi dedim benim ikisindede çok yüksek çıkmamıştı dedim oda dediki evet progesteron bebeğin tutunup tutunmadığını gösterir dedi.. ama senin ki çok kötü diyildi iyi dedi falan.. önümüzdeki ay donmuşları transfer edelim dedi ve ilaçlardan dolayıda bazılarınınkinin çok yüksek çıktığını söyledi...

Tabikiiiiiiiiii yola devammmmm canimmmm benimmmmmm ne kadar sanslisinnnnn donmussss embriyolarin varrrrrr,,,, cnmmm bnm istikrarliii bir sekilde yolaaa devammmmm,,, UMUT UMIT VE SABIRLA.....

canım yok hiç şanslı diyilim geçen sene yine 2 tane dondurulmuş vardı tam transfer gününü bekliyodum heycanla ama ikiside çözündüklerinde canlı diyildiler..transferim iptal olmuştu... bu 3. denemem olucak önümüzdeki ay o yarım kalanı sayılmıyo...ama bana göre dördüncü sayılıyo tabi

bitanem inşallah sen hamile kalırsın merakla bekliyorum... banada umut olur ne güzel.. latif beyin odasındaki bebeklerle çekinmiş olduğu panoyu gördünmü çok güzel ya ikizler falan bir sürü bebekle...

Anladimmmm cnmmmm yaaa,,, ama hersey allahtan cnmmm yaaaa,,, moralini hicccc bozmaaaaa,,,,, gunu saati geldimiiii hemen olurrr,,,, bakkk onumuZdeki aya hic bise kalmadi ha bi ay gec ha bi ay erken,,, cnmmm kendini toparlaaa duani et emin ol olucakkkk,,, inandigin seyi yasarsinn,, evrene guzel msj lar yollarkiii sana guselll donusleri olsun rabbimm en hayirlisini nasip etsin....

ben iyikide kimseye söylememişim annemler kaynanamlar dahil hiç kimse bilmiyo bu defakini o yüzden daha iyiyim bu defa geçen sefer sürekli telefonla arayıp ne oldu,ne oldu diye soruyodu akrabalarım neyse bu defa kimseye hesap vermedim.ulan biride anlayış göstereyim demedi...kalplerini kırmak istemesemde çok zorladılar benim sabrımı ama kırmadım...kırıldımmm ama herkeside iyi tanımış oldum

bitanem inşallah sen hamile kalırsın merakla bekliyorum... banada umut olur ne güzel.. latif beyin odasındaki bebeklerle çekinmiş olduğu panoyu gördünmü çok güzel ya ikizler falan bir sürü bebekle...

Aminnnn cnmmm bnmm rabbin kollarina biraktimm kendimiiiii,,, herseyinnn hayirlisini yapsinnnnn,,, evetttt bir suru bebekle fotosu var cokkkk gusellllll cnmmmm.... rabbim sanada vericek,, ama sabretmemizi istiyorr,,, rabbimmmm istiyen diliyennnn heerkeseee versinnn.... canim baglantiyi koparmayalim ok seni cok merakk etmistimmm arada yaz burada....

Cnmmm ii yapmissin solememissin,,, kndiniii nasil rahat hissediosan ole yap cnmm,,, hersey kafada bitiooo dioo doktorlar,,, cnmmm hayirlisi ile guselll haberlerinise aliriz....

Kızlar 3 yılı bitirdik gecen sene evlilik yıldönümümde bebek beklemiştim kendimize hediye nasip bu yilaymis.. Cok sükür..allah hepinize göstersin..

tamam canımmm inşallah güzel haberlerini okuruz burdan aayyyy hadi bakalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallaaaaaaaaaahhhh
haftaya çarşambaydı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…