2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

sağolun kızlar 2.34çıktı sonuç malesef :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: üzülmemek elde diyil rabbim sıradaki bekleyenlere versin inşallah kısmet diyil.hayırlısı buymuş demekki eşim dahada çok üzüldü aradı ağlıyodu:14::14::14::14::14::14:

Rabbim kendini toparlayacak güç versin tatlımm...

Merhaba kızlar epeydir ggiremedim inşaallah güzel sonuçlar alan arkadaşlarımız artmıştır pazartesi günü yumurtalarım toplandı 22 adet 16 istenilen ebatlarda idi 14 adet döllendi bugün 2 adet transfer oldum 21 ekim test günüm
şimdi yatıyorum rabbim ol derse olacak inşaallah:17:

hadi hayırlısı şekerimmm....

canımm yaa inan çok güzel anlatmışsın yine... Teşekkür ederim sana.. Anestezili olsunda inşallah... Buarada benim prolaktin değerim yüksek çıkıyordu..116 idi,sonra 54e daha sonrada 41e düştü kendi kendine... Sanırım artık yaparlar tüp.. Aslında yine yüksekmiş.olması gerken 5 ile 26 arasıymış.. Umarım yaparlar artık hayırlısıyla.. Bu sorunu duydun mu peki hiç?
teşekkür ederim canım.... bahsettiğin sorunu hiç durmadım daha önce. zaten sadece 1 kez denemem oldu. öncesinde hiç bir şey bilmiyordum tüp bebek hakkında....

kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....

değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba

hayırlı olsun kızlarrrr, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....

bu arada dondurulmuşların transferinden önce iğne yok bende, ilaçta sadece estraform ve progestan var. ve negatifi gördükten 5 gün sonra reglim ile birlikte başladım.... yeniden, sıfırdan bir tedaviye başlamak için erken olabilir ama bence dondurulmuşlar varsa beklemenin alemi yok....

Nazarboncugm .!.:
canımm yaa inan çok güzel anlatmışsın yine... Teşekkür ederim sana.. Anestezili olsunda inşallah... Buarada benim prolaktin değerim yüksek çıkıyordu..116 idi,sonra 54e daha sonrada 41e düştü kendi kendine... Sanırım artık yaparlar tüp.. Aslında yine yüksekmiş.olması gerken 5 ile 26 arasıymış.. Umarım yaparlar artık hayırlısıyla.. Bu sorunu duydun mu peki hiç?

Geçmiş olsun. Bu değerler makroprolaktin değerlerimi? Yoksa normal prolaktin tahlili sonucumu? Önemli olan makro sonucu. Bazen normal tahlil sonucu 150 olan birinde makro normal çıkıyor ve tedavi gerektirmiyor. Prolaktin yüksekliği yumurtlamayı aksi yönde etkiliyor, ancak çok kolay tedavi edilen bir sorun. Dotinex denen bir ilaçla kolayca kontrol altına alına biliyor (tabii hipofizde ciddi sorun yoksa).

tatlım bence de maksat sadece çocuk sahibi olmak değil.... ben senin yaşadıklarını anlayamam belki, düşünmesi bile çok acı gerçekten.

evlenmeden önce; ne gereği varsa; "ya çocuğumuz olmazsa" demiştim o zamanki nişamlım şimdiki eşime.... "tedavi oluruz" demişti... "ya niye de olmazsa" demiştim, "başka bi yerde tedavi oluruz" demişti :) "peki ya çocuğumuzun olma ihtimali yoksa ve bunun nedeni bensem" dedim.... "takdir-i ilahi" dedi. "tamam görücü usulü ile tanıştık ama o kadar da anlaşmalı bi evlilik yapmıycaz herhalde" diye ekledi. "bence bunu konuşmalıyız" diye ısrar ettim... ve dedim ki; çocukları ne kadar sevdiğini gördüğüm, bildiğim için; "eğer bi gün çocuğumuzun tıbben olma ihtimali yoksa ve sebebi ben isem, senden boşanırım"... eşim "yani diyosun ki" dedi "bi gün çocuğumuz olmayacağını öğrenirsek ve bunun sebebi kocan olursa, senin için önemli olan tek şey çocuktur ve sen beni bırakırsın. öyle mi? çocuk yoksa benim bi önemim yok yani" dedi. "hayır bunu demek istemedim" dedim devam edecektim beni susturdu ve "bunu bi daha duymak istemiyorum, senin söylediğin buraya gelir. herşeyden önemlisi senin için çocuksa bunu bileyim. ha benim için önemini soruyosan, çocuğumuz olursa çok mutlu olacağımızı düşünüyorum ama çocuğumuz olmazsa da çok mutlu olacağımızı biliyorum.kaderimde varsa ve çocuğum olacaksa bu senden olsun" dedi.... şimdi hay ben o konuşmayı hiç yapmasaydım diye düşündüğüm oluyo. şimdi sen diyince eşinin sözünü, yine aklıma geldi. eşin doğrusunu söylemiş, yani ondan kaynaklanan bi konu olsaydı sen çekip gitmeyi düşünürmüydün? ailenin, annenin çevrenin ne dediğini duyar mıydın, önemser miydin???
ilk denememizde ben pek kimseye söylemeyi düşünmüyodum, küçük görümceme söylemiştim, oda test tarihine yakın ablasına söylemiş... bi gece aradı, bi şeyler söyledi. "herşey Allah'tan. üzülme düzelirsin" gibilerinden... zaten hormonlar vurmuş tepeme; " Allah'a şükürler olsun ben gayet düzgünüm zaten diyiverdim. bu bi kusur değil abla" dedim ardından; ama sert değil, böyle daha şakacı bi halle....gülümseyerek....

işte sayılır zaman herşeyin ilacıdır beni boş ver sen nasılsın nasıl gidiyor çok dikkat et olurmu allah yardımcın olsun:38:

sende iyi olacaksın canım rabbimin izniyle bu günlerde gelip geçecek hayırlısıyla arkadaşım sen içini ferah tut :16::16:bende iyiyim canım çok şükür şimdilik yok bi sıkıntım allaha şükür :16:

Nasılsınız? pozitif sonuç alan arkadaşlarım hepinizide tebrik ediyorum. olumsuz sonuç alan arkadaşlarım rabbimden sabır diliyorum

Cnmm tebrikkk ederimm,, transferden sonra her gun dinlendinmi cnmmm???? Mesela bn ilk 3gun sirf yattim ama snra yarim gn ise gttim cnmm...

ben 27 eylülden 7 ekime kadar evdeydim ilk 5 gün yattım ama sonra yemeğimi yaptım evi topladım ama yormadan dinlene dinlene yaptım işe gitmedim rapor aldım riske atmak istemedim çünkü evim merterde işim güneşlide epey yol var hala da eve gidince biraz dinlenip sonra yemek hazırlıyorum

ben 27 eylülden 7 ekime kadar evdeydim ilk 5 gün yattım ama sonra yemeğimi yaptım evi topladım ama yormadan dinlene dinlene yaptım işe gitmedim rapor aldım riske atmak istemedim çünkü evim merterde işim güneşlide epey yol var hala da eve gidince biraz dinlenip sonra yemek hazırlıyorum

Anladimmm cnmm cokk ii yapmissin :)

Back