- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.401
merhaba kızlar, bugün transferin 10. günü cumartesi test günüm ve ben hiçbirşey hissetmiyorum yani ne bir belirti ne başka bişey sanki o tedaviyi geçiren o kadar ilaç alan ,o mudahaleler, gören ben değilmişim gibi eskisi gibi hissedıyorum kendimi, hiçbi değişiklik yok böyle olup pozitif sonuc alan varmı
Tabiki var belirtilere takılma canım benimde gizle görülür bi belirtim olmadı..
ben 27 eylülden 7 ekime kadar evdeydim ilk 5 gün yattım ama sonra yemeğimi yaptım evi topladım ama yormadan dinlene dinlene yaptım işe gitmedim rapor aldım riske atmak istemedim çünkü evim merterde işim güneşlide epey yol var hala da eve gidince biraz dinlenip sonra yemek hazırlıyorum
benim bir belirtim olmadı adetlerimde çok ağrılı geçiyodu transferden 5 - 6 gün sonra sancılarım başladı. o yüzden tutmadı diye düşünüyodum biraz yüzümde çillenme oldu onu da ilaçlardan diye düşünmüştüm onun dışında her hangi bir belirti olmadı. transferden sonra 9 gün yattım sadece tuvalete kalktım arada 3 - 4 dakika yürüdüm badem, ceviz, ananas, kabak çekirdeği ve bol su içtim. iki yumurta transfer edildi benim yumurta rezervlerimde azalma vardı zaten 4 yumurta toplantı 3 döllendi. ben 3 aşılama denedim haziran ayında da yumurtalarım toplandı 2 tane vardı döllenmediler ve transfer olmamıştı.
bende yattım hep ve iyi beslendim
Tebrikler allahım kucaginada almayıda nasip etsin inşaallah-kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....
kızlar benim sonucum negatif umarım diğer haber bekleyenlerin iyi olur..bi süre aranızda olamicam..şimdiden hayırlı bayramlar
merhaba kızlar, bugün transferin 10. günü cumartesi test günüm ve ben hiçbirşey hissetmiyorum yani ne bir belirti ne başka bişey sanki o tedaviyi geçiren o kadar ilaç alan ,o mudahaleler, gören ben değilmişim gibi eskisi gibi hissedıyorum kendimi, hiçbi değişiklik yok böyle olup pozitif sonuc alan varmı
Amin canım bencede eşinle git daha iyi oluyo..ilk 3 gun aşırı bel ve kasık agrısı cektım şişiliklerim vardı ama 7.gün itibariyle sapasağlam oldum o gün bugündür ilaçların etkileri olduğunu düşündüğüm şeylerden başka hiçbişey yaşamıyorum,allahım bizlere de gzüel sonuc almayı nasip etsin bakalım neler olcak aslında yarın test yapıp kendim ogrenmek ıstıyodum am avazgeçtim cumartesi kendı test günümde eşimle birlikte almak ıstıyorum sonucu,sana da allah kucagına sağlıklı alabilmeyı nasip etsin canım
Jelden olabiliyor canım kuru tutmaya çalış..Cnmmm asiriiii derecede vajinamda yanma varrrrr,,, ani batmalar oluo 6.gunummm normal miiiii acabaaaaa bu yanmalar oldurdu bniiiii ooooooofffff
Cok normal geri gelsin birikmesin daha iyi benimde geliyo..selam arkadaşlar bir şey soracağım aranızda crıno jel kullanan var mı varsa ben kullandıktan bir kaç saat sonra jel parça parça geri geliyor sizde de oldumu böyle birşey
canım ben de hiçbir belirti yoktu, sadece 5.ve 8.günü göğsümde damar belirdi ve kayboldu, göğüsler hassastı ama dediğim gibi çok aşırı belirti yaşamadım... ve şuan gebeyim canım, belirtiye hiç takılma derim.. Allah hayırlısını versin inş
Hamile arkadaslarimmmmm e2 ve progestronn degerlerinizzzz kacccccctiiii????
selam arkadaşlar bir şey soracağım aranızda crıno jel kullanan var mı varsa ben kullandıktan bir kaç saat sonra jel parça parça geri geliyor sizde de oldumu böyle birşey
ACILLLLL CEVAPPPP OOOFFF HAMILE KALAN ARKADASLARIMMMMMM e2 ve progesteron degerlerinizzz kacti?????????????? Bnm cok mu dusuukkkkk ciktiiiii e2 105.7 progestron 15.39
benimde 9.günüm bugün
Selam canım bende 30 eylülde transfer yaptırdım ama ben bekle derim çünkü 12. güne kada değerler iip çıkabiliyomuş doktorlar 12. gündeki değere göre karar veriyo bazı şeylere 3 gun kaldı şurda biraz daha sabretsen iyi olur bence anlıyorum seni bende meraktan ölüyorumama beklicez yapcak bişe yok
0,23 çıktı değerim erken yaptırdım diyemi acaba negatif olduğuna inanmak istemiyorum.2 gün sonra gene yapsammı.bir umut belki yükselirmi ilk denememdi.
sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?