2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

merhaba kızlar, bugün transferin 10. günü cumartesi test günüm ve ben hiçbirşey hissetmiyorum yani ne bir belirti ne başka bişey sanki o tedaviyi geçiren o kadar ilaç alan ,o mudahaleler, gören ben değilmişim gibi eskisi gibi hissedıyorum kendimi, hiçbi değişiklik yok böyle olup pozitif sonuc alan varmı

Tabiki var belirtilere takılma canım benimde gizle görülür bi belirtim olmadı..

Tabiki var belirtilere takılma canım benimde gizle görülür bi belirtim olmadı..

ilk 3 gun aşırı bel ve kasık agrısı cektım şişiliklerim vardı ama 7.gün itibariyle sapasağlam oldum o gün bugündür ilaçların etkileri olduğunu düşündüğüm şeylerden başka hiçbişey yaşamıyorum,allahım bizlere de gzüel sonuc almayı nasip etsin bakalım neler olcak aslında yarın test yapıp kendim ogrenmek ıstıyodum am avazgeçtim cumartesi kendı test günümde eşimle birlikte almak ıstıyorum sonucu,sana da allah kucagına sağlıklı alabilmeyı nasip etsin canım

Cnmmm asiriiii derecede vajinamda yanma varrrrr,,, ani batmalar oluo 6.gunummm normal miiiii acabaaaaa bu yanmalar oldurdu bniiiii ooooooofffff

bende yattım hep ve iyi beslendim

kızlar ikinizide tebrik ederim... inş sağlıkla 9 ayı tamamlar kucağınıza alırsınız...

havva canım senin içinde üzüldüm ben seninde pozitif haberini alacağız diye düşünmüştüm hep...

benim 7. günüm dün kasıklarımda edet kasılmaları gibi sancılarım oldu ki benim adetim sancısız olur normalde... benlik belirti bukadar başka hiç bir belirtim yok ilk dört gün gaz ve şişlik vardı gitti .. gögüslerdeki hassasiyet gittti

canım ben de hiçbir belirti yoktu, sadece 5.ve 8.günü göğsümde damar belirdi ve kayboldu, göğüsler hassastı ama dediğim gibi çok aşırı belirti yaşamadım... ve şuan gebeyim canım, belirtiye hiç takılma derim.. Allah hayırlısını versin inş

kızlar ben bi anket talep ettim tüp bebek bölümüne sabit olarak

birçok tüp bebek merkezinin yer alacağı başarı oranları anketi, baktım ki tonlarca başlık var bu konu ile ilgili ama hepsi karışık sayfalarca msj vs..

bir ankette toplansa iyi olurdu dedim, inşallah kayıtsız kalmazlar :)

selam arkadaşlar bir şey soracağım aranızda crıno jel kullanan var mı varsa ben kullandıktan bir kaç saat sonra jel parça parça geri geliyor sizde de oldumu böyle birşey

ACILLLLL CEVAPPPP OOOFFF HAMILE KALAN ARKADASLARIMMMMMM e2 ve progesteron degerlerinizzz kacti?????????????? Bnm cok mu dusuukkkkk ciktiiiii e2 105.7 progestron 15.39

Amin canım bencede eşinle git daha iyi oluyo..
Cnmmm asiriiii derecede vajinamda yanma varrrrr,,, ani batmalar oluo 6.gunummm normal miiiii acabaaaaa bu yanmalar oldurdu bniiiii ooooooofffff
Jelden olabiliyor canım kuru tutmaya çalış..
selam arkadaşlar bir şey soracağım aranızda crıno jel kullanan var mı varsa ben kullandıktan bir kaç saat sonra jel parça parça geri geliyor sizde de oldumu böyle birşey
Cok normal geri gelsin birikmesin daha iyi benimde geliyo..

canım ebnimde aynen göğüslerimde ilk defa mavi damarlar belirdi, göğüslerime sadece 7 .gündü sanırım dokunamadım ama sonra geçti damarlar duruyor ama ben onalrında ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, hayırlısı olsun inşallah hakkımızda, maşallah sana da allah kucagına sağlıkla almayı nasi etsin inşallah 2 gun sonra bende guzel haber verebıleyım herkese ben ve tum haber bekleyenler guzel haber alsınlar ınsallah

ACILLLLL CEVAPPPP OOOFFF HAMILE KALAN ARKADASLARIMMMMMM e2 ve progesteron degerlerinizzz kacti?????????????? Bnm cok mu dusuukkkkk ciktiiiii e2 105.7 progestron 15.39

takılma değerlere.kesin net bir bilgi hiçbir yerde yok düşük yada yüksek olması gebeliğin varlığını garantilemiyor..aklından çıkar ve ialçlarına düzgün devam et..herşey Allahtan..Allah hakkında hayırlısını versin.

0,23 çıktı değerim erken yaptırdım diyemi acaba negatif olduğuna inanmak istemiyorum.2 gün sonra gene yapsammı.bir umut belki yükselirmi ilk denememdi.

0,23 çıktı değerim erken yaptırdım diyemi acaba negatif olduğuna inanmak istemiyorum.2 gün sonra gene yapsammı.bir umut belki yükselirmi ilk denememdi.

neden gününüzde testinizi yaptırmadınız!! bugün transferden sonraki kaçıncı gününüz??

sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff

çok üzüldüm gerçekten birbirimizi tanımasakta rabbim bizi aynı şeylerle imtihan ediyor.benimde sonucum 0,23 çıktı negatif ama hala umudum var 2 gün sonra gene yapıcam adet günüm 9 undaydı hala olmadım.bizi bizden başka kimse anlayamaz.

rabbim negatif alan tüm arkadaşlara sabır ve dirayet versin sonuna kadar evlatlarımızı kucağımıza almak için vazgeçmek yokkkkk..havvacım üzülme seni çok iyi anlıyorum akşam öğrendiğimde gözlerim karardı bayılıcaktım nerdeyse üzüntüden ama ne yapalım herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…