- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.381
tamam canım zaten acelesi yok sonuçta hormon değerleri onlar.
sağolun kızlar 2.34çıktı sonuç malesefüzülmemek elde diyil rabbim sıradaki bekleyenlere versin inşallah kısmet diyil.hayırlısı buymuş demekki eşim dahada çok üzüldü aradı ağlıyodu
Merhaba kızlar epeydir ggiremedim inşaallah güzel sonuçlar alan arkadaşlarımız artmıştır pazartesi günü yumurtalarım toplandı 22 adet 16 istenilen ebatlarda idi 14 adet döllendi bugün 2 adet transfer oldum 21 ekim test günüm
şimdi yatıyorum rabbim ol derse olacak inşaallah
teşekkür ederim canım.... bahsettiğin sorunu hiç durmadım daha önce. zaten sadece 1 kez denemem oldu. öncesinde hiç bir şey bilmiyordum tüp bebek hakkında....canımm yaa inan çok güzel anlatmışsın yine... Teşekkür ederim sana.. Anestezili olsunda inşallah... Buarada benim prolaktin değerim yüksek çıkıyordu..116 idi,sonra 54e daha sonrada 41e düştü kendi kendine... Sanırım artık yaparlar tüp.. Aslında yine yüksekmiş.olması gerken 5 ile 26 arasıymış.. Umarım yaparlar artık hayırlısıyla.. Bu sorunu duydun mu peki hiç?
kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....
değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba
Nazarboncugm .!.:canımm yaa inan çok güzel anlatmışsın yine... Teşekkür ederim sana.. Anestezili olsunda inşallah... Buarada benim prolaktin değerim yüksek çıkıyordu..116 idi,sonra 54e daha sonrada 41e düştü kendi kendine... Sanırım artık yaparlar tüp.. Aslında yine yüksekmiş.olması gerken 5 ile 26 arasıymış.. Umarım yaparlar artık hayırlısıyla.. Bu sorunu duydun mu peki hiç?
işte sayılır zaman herşeyin ilacıdır beni boş ver sen nasılsın nasıl gidiyor çok dikkat et olurmu allah yardımcın olsun
merhaba
30 eylülde transferim oldu4 folikül 3 yumurtaa 2 transfer bugün 9. gün BHCG :47.3 umarım devamı gelir...
hayırlısı olsun canım tebrik ederimallah tamamına edrir inşş değerin katlar allahın izniyle
inşallahhepimiz sağlıklı olarak elimize almak nasip olsun
tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin
inşallah ikizdir bi taşla iki kuştebrikler çok
allah olmayanlarada versin inşallah amin
Haftayadaaaa allahinnnnn izniyleeee benimmmmm en mutlu günümmmmm olurrrrrrrrr
evettt ya dr bana bi daha test yapmaya gerek yok 22sinde kese görmeye gel dedi niye acaba
çok teşekkürlller benim de ikiz olma ihtimali yüksek :))
Cnmm tebrikkk ederimm,, transferden sonra her gun dinlendinmi cnmmm???? Mesela bn ilk 3gun sirf yattim ama snra yarim gn ise gttim cnmm...
ben 27 eylülden 7 ekime kadar evdeydim ilk 5 gün yattım ama sonra yemeğimi yaptım evi topladım ama yormadan dinlene dinlene yaptım işe gitmedim rapor aldım riske atmak istemedim çünkü evim merterde işim güneşlide epey yol var hala da eve gidince biraz dinlenip sonra yemek hazırlıyorum
Nasılsınız? pozitif sonuç alan arkadaşlarım hepinizide tebrik ediyorum. olumsuz sonuç alan arkadaşlarım rabbimden sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?