2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

arkadaşım çok geçmiş olsun..umudu kaybetmiyoruz...herşey nasip kısmet ve zamanı var..şimdi sil at kafandan belli bir ara ver ve sonra tekrar dene umutsuz olma sakın..seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım yaşadıklarını Allahım sabırlar versin..

Cnmm sende medicalparkta yaptirmis ve pozitif almistin diymi cnm allah tamamina erdirsin,,, havva12 okadar üzuldumki bndeee,,, allah herseyin hayirlisini nasipp etsinn,,, canim arkadasim bnmmmm.....

Cnmm sende medicalparkta yaptirmis ve pozitif almistin diymi cnm allah tamamina erdirsin,,, havva12 okadar üzuldumki bndeee,,, allah herseyin hayirlisini nasipp etsinn,,, canim arkadasim bnmmmm.....

teşekkür ederim darısı başına inşallah...bana doktorumun dediği bizim için önemli olan kaliteli embriyo dedi yumurta sayısı hiç önemli değil dedi..ilk denememde olmadı o zaman 15 yumurta almışlardı sonuncuda 9

sen havva12 ile yüzyüze görüşmüşmüydün hiç burdamı tanıştınız? nerde oturuyosun?

sen havva12 ile yüzyüze görüşmüşmüydün hiç burdamı tanıştınız? nerde oturuyosun?

Cnmm bn havva12 ile burda tanistik tesadüff,, medicalparkta yaptirdigini yazmisti bu 2.denemesiydi ama allahtan 2embriyosunu dondurdular,, bnce hemen onumuzdeki ay tekrar denesin,,, bnm ilk denemem hftaya bgn ogrenmis olucm sonucumu bgn e2 ve progestron testimi yaptim yarin ckicak sna burdan yazarim cnmmm

anladım canım.ben önümüzdeki ay tekrar denemesini tavsiye etmem en az iki ay geçmeli üstünden bu olumsuzluğu tamamen atıp beynini rahatlatıp öyle başlamalı..sonuçta transferden sonra iğne ilaç tekrar kullanacak hepsininde yan etkisi var bu kadar kısa aralıklarla denerse allah korusun rahatsızlanma ihtimali var..sen testleri hangi hastanede yaptırdın?

Kızılayda yaptirdimm yarin buraya yazarim sonucumu...

Cnm medicalparktami devam ediceksin??? Birde beta hgc testini ne kadara yaptirdin cnm??

sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff

oyyy kuzum yaaa, Allahım sabır versin inş en kısa zamanda RABBİM yüzünü güldürsün gülüm inan üzüldüm...ne diyeyim ki

kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....

değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba

hayırlı olsun kızlar, Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş...

Cnm medicalparktami devam ediceksin??? Birde beta hgc testini ne kadara yaptirdin cnm??

sanırım orda devam edicem bana en yakın başka güzel hastane yok yenibosnada oturuyorum çünkü..ben dereyolunda safa hastanesi var orda yaptım gebelik testini 15 tl ye..medicalparkda yüz küsür ne gerek var yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…