2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım benim üzülme negatifler kulübü yanında ALLAH hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin durmak yok yola devam

Sennnnnnnnn ciddimisinnnnnnn??????? Inanmiyorummmmmmmm kaç çiktiiiii degerinnnnnn cnm söleseneeeeeeeee

Canııım benim üzülme ne olur hayırlısı değilmiş vakti zamanı var demekki

sağolun kızlar 2.34çıktı sonuç malesef üzülmemek elde diyil rabbim sıradaki bekleyenlere versin inşallah kısmet diyil.hayırlısı buymuş demekki eşim dahada çok üzüldü aradı ağlıyodu

sağolun kızlar 2.34çıktı sonuç malesef üzülmemek elde diyil rabbim sıradaki bekleyenlere versin inşallah kısmet diyil.hayırlısı buymuş demekki eşim dahada çok üzüldü aradı ağlıyodu

çok zordur tahmin ederim,aylardır aynı sonucu alıyoruz tabi tüp deneyince insan daha da umutlu oluyor haliyle..ama alnımızda ne yazıyosa o..allahım inşallah kendiliğinden gebe kalmanı nasip eder mucizesini sana gönderir..allahım biranönce toparlanman için güç versin...ama olacağına inancını asla yitirme olurmu..

Cnmmmmm gercektenn cokkkkk şasirdimmmmm cnku en azindan 2tane transfer edildiiii biri olmazsa digeri tutardiiiii,,,,, cnmmmm yarinnnn bir daha test yapsan belki erken oldu bu????? Peki latif bey senin rahim kalinligin icin ne demistiiii cnmmmmm okadar uzuldumkiiiiiiiii anlatamammmmmm

evt canım olmayınca olmuyo napalım Allah hayırlısını versin neyse kızlar ben şuan çok kötüyüm akşam girerim yine hoşçakalın şimdilik

Allah hayırlı transfer nasip etsin yeni başlangıçlar yeni umutlar ve sevinçler getirsin ins..

Arkadaşlar 2. tüp bebiş denememiz, hamilelik testine 10 gün kaldı... İnşallah bebişler tutunmuşlardır...

Arkadaşlar 2. tüp bebiş denememiz, hamilelik testine 10 gün kaldı... İnşallah bebişler tutunmuşlardır...

hayırlı olsun canım, demekki bebeişlerin seninle artık daha da guvendeler bna ilk 1 hafta çok cabuk gectı ama şimdi 3 gunum var test için geçmek bilmiyo:26: allah yardımcımız olsun

agzına saglık ama işte herkezin fikirleri duyguları olaylara verdı tepkiler farklı oluyor canım ben çok düygusalım emin ol eşimi okadar çok seviyorum ki ondan bir çocugum olmasını okadar çok istiyorum ki çocuk görmeye dayanamaz hale geldim artık ama artık bıraktım ben ve eşimde en az 1 sene yok çocuk felan vucudum dinlensin hemen işe gireceem erteliyoruz yani çok borcumuz var zaten borçları kapatalım dedi sonra tekrar deneriz dedi hatta bu sefer normal deneyecem zaten normal de oluyo ama 1 sene korunucaz oda öyle söyledi beni asla bırakma ben olursa senden olmazsa hiç kimseden istemiyorum dedi benim artık bu lafın üstüne söyleyecek lafım yok ama kaynanam bişe derse bilmiyorum nasıl tepki veririm gerçi eşim bana bırakmaz da neyse yani sımsıkı elini tutup böyle devam ediyoz yolumuza yani zor günler geçirdik o da bende çok yıprandık artık böyle devam ediyoz şu çocuk işini kapattık yani allah herkeze nasip etsin bizede inşallah saol yazdıkların ve destegin için

Merhaba kızlar epeydir ggiremedim inşaallah güzel sonuçlar alan arkadaşlarımız artmıştır pazartesi günü yumurtalarım toplandı 22 adet 16 istenilen ebatlarda idi 14 adet döllendi bugün 2 adet transfer oldum 21 ekim test günüm
şimdi yatıyorum rabbim ol derse olacak inşaallah

Son düzenleme:
sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff
çok çok üzüldüm kuzum allahım sana sabır versin inşş bidaha ki denemen de rabbim nasip eder

tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşşdarısı olmayan arkadaşlarımızın başına inşş

canımm yaa inan çok güzel anlatmışsın yine... Teşekkür ederim sana.. Anestezili olsunda inşallah... Buarada benim prolaktin değerim yüksek çıkıyordu..116 idi,sonra 54e daha sonrada 41e düştü kendi kendine... Sanırım artık yaparlar tüp.. Aslında yine yüksekmiş.olması gerken 5 ile 26 arasıymış.. Umarım yaparlar artık hayırlısıyla.. Bu sorunu duydun mu peki hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…