- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.961
inşallah canım benim alacagim sonuç her şekilde hayırlı olacak buna inanıyorumrabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin canım allah yardımcın olsun
inşallaaaaaaaaaaaahhh güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle,heycanlısın dimiiiiiii
Kızlar benim için de yarın büyük gün dualarınızda beni de unutmayınçok stres yaptım yarın kanı verip eve kaçarım ben :18::18:
Kızlar benim için de yarın büyük gün dualarınızda beni de unutmayınçok stres yaptım yarın kanı verip eve kaçarım ben :18::18:
inşallah canım benim alacagim sonuç her şekilde hayırlı olacak buna inanıyorum
ama tabi üzüntü olacak..
canım heyecandan ziyade korkuda var napayim hayirlisi canım
Hadi hayırlısı olsun inşallah. NE zaman söylediler sana transferinin olacağını? Kaçıncı günün bugün ?
kızlar 12. gün değerim nasıl iyi mi8. günde ki değerim 85.99
öyle tabi canım rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin canıminşallah canım benim alacagim sonuç her şekilde hayırlı olacak buna inanıyorum
ama tabi üzüntü olacak..
canım heyecandan ziyade korkuda var napayim hayirlisi canım
seninde hamiş haberlerini görücez inşallah canım ayyyyyyy süper.. benimde perşembe günü testim var bende kanı verip eve kaçıcam
tebriklerrrrrrrrrrrbacım çok şükürrrr
hadi ikimizde güzel haberlerle gelelim yarın inşallah canım
hadi ikimizde güzel haberlerle gelelim yarın inşallah canım
Transfer den sonra da jel kullaniliyor ya jel uygukadiktan sonra yurumeye devam ettiniz mi bugun jeli yaptiktan sonra yurusemmi yurumesemmi arada kaldim yapip yatsammi ne dersinizz
hayırlısı olsun canım inşallah 2 side sana sıkı sıkı tutunur 1i kız 1i de oğlan olur...Kızlar bende bugün toplama işini hallettik şükürler olsun5 yönelmiş iyiyse iki tanesi transfer olacak perşembe günü 5 yumurta nasıl sizce :26:
kızlar yarın benim için büyük gün dualarinizi bekliyorum..
inşallah pozitif sonuçla gelirim aranıza ama olmasada hayirlisi demekten başka çarem yok
dualarinizi eksik etmeyin olurmu
kızlar 12. gün değerim nasıl iyi mi8. günde ki değerim 85.99
osman hocaya güveniyorum cnm ama bazen sert ve ters çıkışları var biraz ondan çekiniyorum birde senin tedaviden sonra kaç yumurtan oldu kaç tane transfer edildi dondurulmuşun varmı
valla canım sinir olmakta bence çok haklısınmalum kese kontrolümüz vardı bugün dün doktorum öğleden sonra gel dedi her zaman 1 bucukta giderim bugünde gittim doktor yok dışardaymış neyse dedik eve geldik 3 de yine gittik bu seferde doktor demesin mi çok hastam var akşam 6 da gelin yahuuu bi keseye bakacaksın ...çok sinirlendikkk eşim de çok sinirlendi tam ağzından bişiler çıkıyordu doktora bişiler diyecek ben müdahele ettim akşam 6 da gidince haddinin bildircem dedi....ben bu doktoru değiştirsem mi ki aacaaabaaa.....yeminlen karnıma ağrılar girdi üzerimi giy çıkar bide oğlumuda götürdüm bırakacak kimse yok bugün herkesin işi var .....geç olsun güç olmasın diyorum ama sinirden de ölüyorum.
Bütün sayfalara söyle bi baktım baya olmuş okunmayalı
Ilk once negatif sonuc alan arkadaslarımıza dua edeyim dedim allah ins tez vakitte hayırlı evlatlar versin canlarım..umudunuzu yitirmeyin güçlü olun ins bi gun anne olacağız hepimiz..
Pozitifi gören arkadaslarım tebrik ederim allah sonuna jadar yetiştirsin..
Kese görecekler tatlı yuvarlak keseleri görsünler.. kalbini duyacaklar pit pit duysunlar ins..
Bende bugün doktora gittim cok sükür bebeklerim iyi 9 haftalık olduk teyzeleri..
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH :dd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?