- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.821
inşallah çok güzel bir 9 ay geçirir sen ve burdaki bütün hamilerler veee sonrada çatı çatır doğurursunuzayyy çok güzel ya maşallah hepinize...
Cnmmmmmm cokkkkkk tebriklerrrr bir an once kucagina bebisini cnmmmm :))))
Gözünüz Aydın cnm tebrikler :) sağ salim alın kucağınıza inşaallah :)
gazın varmı canım benim,kabızlık falan varmı.. benim çokgazım vardı transferin 1. günü:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
benekliii, döndün mü canım?? nası geçti, umarım fazla hoplayıp zıplamamışsındır... çok eğlenmiş ama az yorulmuşsundur.... umarım tüm şüpheci hallerini oraya bırakıp öyle dönüyosundurrrrHeeee iki tane yazdim ustelik gormedinnnnn hih
1)simdi noldu tam solimm hormon patlamasi mantigi ucurdi o dedigin matematik kalmadi annem
2)pozitifligimin bittigi anlarim oluo bazen surekli kendiminkandiriomusum gibi dusunursem negatif bisiy olursa hazorlanayim diye bilinc alti direk yani
Susamcanlarin tipi bi ilginc oldu bu arada farkinda misin burdaki resimde
Kocanin youn calismasi ne zaman bitcekki transferden sonra yanliz kalmasaydin keske ..bu arada isten rapor alcan mi gene ne yapcan ??
Ucaga gidiyoruz bizde yarin dugun var dua edin nolur bisiycikler olmadan gdip geleyim kasiklarimda aksi gibo cok agrio bugun ay cok skintidayim
benekliii, döndün mü canım?? nası geçti, umarım fazla hoplayıp zıplamamışsındır... çok eğlenmiş ama az yorulmuşsundur.... umarım tüm şüpheci hallerini oraya bırakıp öyle dönüyosundurrrr
çokmu kanaman rabbim korusun ikinizide doktorun ne diyor sen sürkli yatmalısın dimi 3.ayın dolana kadar allah korusun siizleri inş.sana bağışlar yavrucunubenm kötü canım perşembeden beri kanamam var yatıyorum öyleee
valla canım bende sürekli yatmıyorum ama bi işte yapmuyorum sağolsın kocişim elimi işe götürmüyor benimmesela bugün temizlik günümüz dü evi süpürdü toz aldı sildi çamaşırları astı
en son 2. sultandan geldi galiba gebe haberi... var var topik toptan gebe olcak bu gidişle :))) inşalllaaahhhhh....Ahhhhhhh canım seviom seni
Havaalnının bütün xray kapılarından ışınlanma suretiyle geçtim zira herkes bana baktı öle çok dikkat çekiomuşun onu anladım
Uçak kalkarken inerken oluomuş basınç değişimi diye en çok orlarda korktum uçak sonrası bide 1 saat yol tungur yol ettik dedim allahım sana emanet büyük konuşmayım daha yerimden kıpırdamam düğünmüş cenazeymiş napayım yani banane valla
Yok büvalla oturduum yerden kalkmadım düğün boyunca öle oynamak falan hiç hoşlaşmam bide soğuk bide soğuk zaten ayakkabılarımı çıkardım ugg larımı güydüm sardım bacaklarımı oturdumsabah erkenden de geldik uyuyom geldiinşzden bhyi yol çok sarstı beni vallahi artık gelemiom böle uylusuzluklara falan kasık ağrılarım ara ara gene çok oluo sonra biraz geçio sonra yeniden başlıo
Memelerimden götürdüüm elbise olmuodu bide ii mi kapanmadı resmen zorla hani bide o dar geldi ay öle işte kısaca eğlenmek falan olmadıay dedim bi evcağzıma kavuşsam
Annem sağolsun bi sürü yemek yapmış dönüşte zor olmasın diye ama saba htan beri iştahım yok ağzıma lokma sürmedim şimdi yataktan kalkıom zorla yicem ay yarında 1kese randevum var bi heyecan bi heyecan sorma:18:
Bi laf ettim bin ah işittime döndü neyse daha içiniz şişmesin sustum
Sen napıon şekercimmmmmmmm nasıl geçti haftasonun ??ne zaman gidion ayşe hatuna ??
Sultan33kanaman nasıl iyi misin ??Düğünde herkese sordum valla inan çoğunun şakır şakır kanaması olmuş hiç sıkmmcanını geçicek hayırısıyla inş..
Daha okuyamadım geçmişi yeni haber alan gebe olan var mı ??
Cnm bn burda evettt okudum hep kabizligi bnde opudan sonra maf oldum o konuda surekli dikkat ettim transfere kadar hep meyve ve sivi aldim cok kuru kayisi ananas surekli yiorum hic yasamadim allahtan,, aksine cok zayifladim kilo verdim karnim icime coktu :)) tanrinin eliyle dunde bebeklerimi aldim karnima isallah onlar doldurcak karnimi:))))))
sorma canım ya bide yanıma çağıracak kimsem yok burdaevet aynenben kaynanalık yapıyorum arada orası olmamış ne biçim yaptın diyorum..sende bişey beğenmiyosun buna dua et diyo neyse hiç yoktan iyidir
inşş arkadaşım rabbim o günleri de görmemizi sağlar kuzumyatıyorum canım zaten öyle yatıyorum inşallah katlar degerin canım korkma deger 3000 oldumu kese gözüküyomuşş
çokmu kanaman rabbim korusun ikinizide doktorun ne diyor sen sürkli yatmalısın dimi 3.ayın dolana kadar allah korusun siizleri inş.sana bağışlar yavrucunu
ooo maşallah sende başındamı dikilliyorsun beğenmeyip tekrar olmadı deyip aynı yerden toz aldırıyormuusun yoksa eşin işin hakkını veriyormuuu
Sendende allah razı olsun canimeger mehmet tayyar gelirsen bekli orda denk geliriz. Asil bekleyis simdi basliyor gunler asır gibi geliyor gecmiyor bol bol badem ve ceviz ye doktor oyle demisti bana. Bu arada değer guzel canim benim 11,gun 85 cikmisti 13,gun 237 cikmisti ins. Ikizdir bu arada 3 tane atilmisti demi canim
Slm kizlar.bugun transferin 6.gunu transferin 3.gununden beri ara ara karin agrisi ve gaz...dun aksam cok yemis gibi yediklerim bogazima geldi. 1saat oncede kusma hissi vardi bogazimda...bide ben 62 kiloydum sabah tartildim 60 kiloyum.. bnm gibi bu durumlari yasayan var mi aranuzda???
aynen canı adama bi rahat vermedim sürekli gözüm üstündeydi ama bidahakine artık rahat bırakacak adapte olamıyomuş
ama benden tam not aldı aşkitommmmmm
helal olsun canımmm
bu erkekler bu dönemlerde gerçekten iyi oluyormuş hepsi baba olmak için rabbim çok ggörmesin isteyen dileyen herkekse bu duyguyu yaşatsın inş.
akşama ara bak toz bulursan sıfır ver kız
tebrikler canım allah tamamına erdirsin
en son 2. sultandan geldi galiba gebe haberi... var var topik toptan gebe olcak bu gidişle :))) inşalllaaahhhhh....
kuzum ctesi gittim ben ayşe hatuna, iyiymiş her açıdan durumum. gebelik aşısını sordum, dedi ki rahim zarının kalınlığına göre kullanılan bi yöntem senin ihtiyacın yok. ama dedim tutunmaya etkisi varmış.... kanıtlanmış bişey yok dedi. ben yapmak istemiyom dedi. fazla seni yormak istemiyorum, aslında durumun iyi geçen defa için benim için şaşkınlık vericiydi, ben çok umutluydum senden dedi. bilmiyom artık varyaaaa, daraldım mı desem, bi umutsuzum galiba bu defa..... benim yumurtlama sorunum yokmuş bu arada, yumurtalar büyümüyomuş. şimdide baktığında 5 bi tarafta, 4 bi tarafta yumurta var dedi. geçen defa da bu civardaydı. ama keçiler büyümüyo... hatta bana adını hatırlayamadığım totişten vurulan ilacı 375 ml vermişti. onu genelde 150 yada 225 verirlermiş. önce 300 verdi bana, bikaç gün sonra ki kontrolde 375e çıkardı. en fazla verilen doz 300 dür dedi, ama senin yumurtalar etkilenmedi bile o dozdan dedi. eğer bunda da bi sorun yaşarsak cüce diye tabir edilen çocukların büyümesi için kullanılan bi ilaç var, onun düşük dozunu vermeyi planlıyoruz dedi. ama ben olmazsa hemen devam edemem artık. bi de orada devam edermiyim onu da bilmiyorum. ama bahsettiği ilaç da gayet mantıklı geldi. yaniiiii karıştırdı kafamıııı.............
naptım haftasonu.... eşimin dayısının kızı, köyde oturuyolar, lise sonda. dershaneye gidiyo... dershane çıkış saatleri servislere uymuyo, kaynana sultan da kalmasını düşünmüşler, ama onun evde sobalı. ve sobalı olan oda da tv de var... dedim bizde kalsın, çamaşır odasını onun ders çalışma odası yapalım. bugün da onu yaptım :)))) bi odam benim boş gibi bi şii, sandık duruyo bi, ben bide minder almıştım o oda için, sedir minderlerinden ama genel itibariyle kullanılmıyo. daha çok ben çamaşır kurutup ütü yapıyorum o odada. tekli koltuğun birini aldım odaya, bi sehpa koydum, minderleri düzenledim... tabi öyle olunca salonda bi boşluk oldu, salonu yeniden dekore ettim, halıları kaldırdım, koltukları sürekledim falan... içimde kalmasın diye her yeri sildim. perşembe günü transferim olcak bi aksilk çıkmazsa, bakalım. işte içim depremesin diye her yeri elden geçirmiş oldum şekerim.
senin kese için bende de heyecan var sormaaaa :)))) hadi hayırlısıyla gör bakalım kraliçe keseni :))))
kızlar burda ikizlere hamile olan varmı varsa 12.değerlerini yazabilirlermi
yok deve diyesim geldi sana amaaaaRahime çizik atma vardı bide onuda sorsaydınnnn ben onuda merak ediom.yumyum olması güzel bişiy diil mi hiç olmamasından daha şahane bence büyğtecek ilacıda sölemiş işte çaresi var demekki.tüm bunlara rağmen umutsuz olacak ne var allasen seni boş bırakmaya gelmio yeminlen anksitelerimle boğacam seniki kendine dertlenmeye zamanın kalmasındaralmış olmakta haklısın ama gerçekten ço zor zamanlardan geçiyoruz hele üst üste iki aydır muayeneye git hormon yut kafada bi milyon soru beynin yandı kuzum o da inan normal.hepsi geçicek allahın izniyle ona inanmamız lazım hepimizin.
Çok sevap etmişin kıza ya valla bi jez daha takdir ettimçok iyi yapmışın yazık inaşllah oda hakettiği güzel bi yeri kazanırda kurtarır hayatını..böeağır iş yapıosun ya iyi oluo aslında ben nezaman darlansam temizlik yaparım bi hırs iyi gelir benimde evim tertemiz oek mutlu ıldum annecim sağolsun resmen gündelikçi gibi sağolsun kuzu üm ya bak genebi duygulandım
Yarın adam dermiş kese mese yok bhcg baktır o da çıkarmış sıfır adet olcan yürü git dermiş benimde kafamdaki resim bu şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?