- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.781
benimde bugun 10.günüm bende çok sabırsızım çrşamba olsun hemen inş.tutmuşturrr
Cnmmm bnmde dha transferimin 1.gunuu heyecannnn varrrrrrr seninn ne tur belirtilerin var cnm ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmmm bnmde dha transferimin 1.gunuu heyecannnn varrrrrrr seninn ne tur belirtilerin var cnm ????
Canm hayirli olsun gozun aydn Allah kucagina almayi nasp etdn
Yaşasınnn tebriklerr çok güzel haberler alıyoruz bugünallah kucağına almayı nasip etsin inş
![]()
sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...
veeee sonuuuuç...... cücük ya da cücüklerim benimleymiiişşş
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr[/QUOTEBRİKLERRRRRRRRRRRR
CÜCÜKLERİN BİR ÖMÜR BOYU SENİNLE OLSUN İNŞALLAH![]()
Allah razı olsun gülüm ya, Rabbim sana da tez zamanda acil şifa versin inş...Dualarım herkes için
tebrikler canım allah tamamına erdirsin![]()
Amin canım hepimizin bebişlerini inş...
Ay canim cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin maşallah maşallahkac cikti deger canim
![]()
Allah razı olsun canım benim, değerim 34 küsur, çarşamba tekrar yaptırcaz bakalım, Aslında 2 gün önce kan testi yaptırmıştım 8,34 çıkmıştı acildeki doktora gösterdik ümitlenmeyin ilaç kullanıyorsanız ondandır demişti, benim yelkenler suya inmişti tabi...bidaha test günüme kadar yaptırmaacağım demiştim, sağolsun doktorum bugün bekleme sıkıntısından kurtardı beni. inş çarşamba günü artar değerim artar canım.
Rabbim sonuç bekleyen ve hamiş olan tüm arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun canım..
Bu arada senin tavsiyenle bol bol ya halık ya bari ya musavvir çekmiştim canım. Allah razı olsun![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun bugün ikinci mi oluyor pozitif haberi ...
valla çok sevindim bende beklemede olanlardan olduğumdan çok sıkıcı geçiyor günler...
kizlarrrr transferden sonra 5.gunu e2 ve progestronn testleriiiu hamileligi gosterirmii???? Neden bakiolarkiiii bu testlere????
Cok sagol arkadaşım. .. bende oyle düşünmeye çalışıyorum ama ne bileyim şimdi icim cok rahatladı.
sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr![]()
önemli diyil bitanem rahat ol kendine iyi bakki yeğenlerimiz tutunsun![]()
tebrik ederim canım![]()
canım çok sağol hiç dinlenemedim doğru düzgün senle hemen hemen aynı dönemlerde transfer olduk sanırım 3 gün önceden senin olmuştu arada topiğe baktığımda nasıl gidiyor hamilelik
Havvacimmmm moralimmm bole bi karistiiii yaaaaa seni e2 kc cikti ve progestron bn carsamba ypcm
tatlımmmmm çok sevindimmmmmm...... Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al... bu arada bizler için de bol bol dua etmeyi unutma şekerim.
tebrik ederim canım![]()
valla canım bende sürekli yatmıyorum ama bi işte yapmuyorum sağolsın kocişim elimi işe götürmüyor benimherkese merhaba
kızlar ya transferimin 13.günü ama ben 3. gününden bu yana hiç dinlenemedim doğru düzgün bazen çok yorulduğumda oluyor tabi yemek sofra düzelt topla ortalığı falan v.s.bugün yine yoruldum sizler yatarak mı geçiriyorsunuz
bugün karnım çok kötü ağrıdı gece uyayamadım adet olacakmışım gibide değil sanki böbreğim de ağrıyor
Kizlarrrr transferden sonra 5.gunu e2 ve progestronn testleriiiu hamileligi gosterirmii???? Neden bakiolarkiiii bu testlere????
Sağol kuzuuumm, dua ediyorum tabi ki unutur muyum hiç, Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inş
sağol havvacım, darısı sana da olsun inş, güzel haberlerini bekliyor olacağım canım![]()
kıyamam ben sana kuzumbenm kötü canım perşembeden beri kanamam var yatıyorum öyleee![]()
canım e2 890.77 progesteron 15.8 di progesteronun 10 nun üzerinde olması gerekiyomuş e2ninde yüksek![]()
Havvacimmmm moralimmm bole bi karistiiii yaaaaa seni e2 kc cikti ve progestron bn carsamba ypcm
Havvacimmm latiff bey senin transferden sonraki durumun icin ne dediiii