2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canm hayirli olsun gozun aydn Allah kucagina almayi nasp etdn

sağol canım Rabbim dileyip isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın:46::46:

Yaşasınnn tebriklerr çok güzel haberler alıyoruz bugün :46::46::52::52:allah kucağına almayı nasip etsin inş :46:

sağol canım güzel duan için, Rabbim yüzümüzü güldürsün her daim...
sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...

veeee sonuuuuç...... cücük ya da cücüklerim benimleymiiişşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr:16::16::16::16:[/QUOTEBRİKLERRRRRRRRRRRR :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
CÜCÜKLERİN BİR ÖMÜR BOYU SENİNLE OLSUN İNŞALLAH:46::46::46::46::46::46::46::46:

Allah razı olsun gülüm ya, Rabbim sana da tez zamanda acil şifa versin inş...Dualarım herkes için:21::21::21:

tebrikler canım allah tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım hepimizin bebişlerini inş...:21::21:

Ay canim cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin maşallah maşallah:nazar::nazar:kac cikti deger canim ;)

Allah razı olsun canım benim, değerim 34 küsur, çarşamba tekrar yaptırcaz bakalım, Aslında 2 gün önce kan testi yaptırmıştım 8,34 çıkmıştı acildeki doktora gösterdik ümitlenmeyin ilaç kullanıyorsanız ondandır demişti, benim yelkenler suya inmişti tabi...bidaha test günüme kadar yaptırmaacağım demiştim, sağolsun doktorum bugün bekleme sıkıntısından kurtardı beni. inş çarşamba günü artar değerim artar canım.
Rabbim sonuç bekleyen ve hamiş olan tüm arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun canım..
Bu arada senin tavsiyenle bol bol ya halık ya bari ya musavvir çekmiştim canım. Allah razı olsun :46::46:

aaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun bugün ikinci mi oluyor pozitif haberi ...

valla çok sevindim bende beklemede olanlardan olduğumdan çok sıkıcı geçiyor günler...

Allah razı olsun kuzum, ben de çok sabırsızlandım ilk günler dayanamayıp cuma test yaptırdım 8,34 ama doktor kullandığın ilaçlardan olabilir deyince umudumu yitirdim ve test günümü beklemeye karar verdim, bu gün 34 küsur çıktı biraz erken bi sonuç oldu ama güzel oldu,
senin ve tüm arkadaşların da güzel haberlerini alırız inş canım :3::3:

kizlarrrr transferden sonra 5.gunu e2 ve progestronn testleriiiu hamileligi gosterirmii???? Neden bakiolarkiiii bu testlere????

mrb canım bana hemşirem ilaçların yeterli olup olmadığı için bakılıyor denmiştii progestan için falan ama benim bildiğim bence belirliyor galiba e2nin yüksek progesteronun düşük olması gerek diye biliyoruum yanlışşta biliyor olabilirim
senin kaç çıktı

sabah saat 9:30 telefonum çaldı, kim bu arayan gece gripten zaten uyuyamadım gözüme yeni uyku girdi diye söyleniyodum kiiii, doktorummuş meğer Sultan hanım bugün kan testini yaptır dedi, gözlerim fal taşı gibi açıldı, ama bugün erken daha 9. günüm dedim, olsun olsun yaptır sen bugün dedi. dururmuyuz hiç paldır küldür yataktan kalktık ve doğru hastane, kanı verdik 45 dakika bekle bekle geçmiyoo...

veeee sonuuuuç...... cücük ya da cücüklerim benimleymiiişşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok mutlu ve şaşkınım kızlaaarrr:16::16::16::16:

tatlımmmmm çok sevindimmmmmm...... Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al... bu arada bizler için de bol bol dua etmeyi unutma şekerim.

tebrik ederim canım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tatlımmmmm çok sevindimmmmmm...... Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al... bu arada bizler için de bol bol dua etmeyi unutma şekerim.

Sağol kuzuuumm, dua ediyorum tabi ki unutur muyum hiç, Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inş :9::9::9:

tebrik ederim canım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sağol havvacım, darısı sana da olsun inş, güzel haberlerini bekliyor olacağım canım:1::1::1::1:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:canımm çok sevindim çok tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :16::16::16::16::16::16::16::16:
herkese merhaba
kızlar ya transferimin 13.günü ama ben 3. gününden bu yana hiç dinlenemedim doğru düzgün bazen çok yorulduğumda oluyor tabi yemek sofra düzelt topla ortalığı falan v.s.bugün yine yoruldum sizler yatarak mı geçiriyorsunuz
bugün karnım çok kötü ağrıdı gece uyayamadım adet olacakmışım gibide değil sanki böbreğim de ağrıyor
valla canım bende sürekli yatmıyorum ama bi işte yapmuyorum sağolsın kocişim elimi işe götürmüyor benim :16::16::16::16:mesela bugün temizlik günümüz dü evi süpürdü toz aldı sildi çamaşırları astı :9::9::9::9::9:
Kizlarrrr transferden sonra 5.gunu e2 ve progestronn testleriiiu hamileligi gosterirmii???? Neden bakiolarkiiii bu testlere????

canım ben bu testleri transferin 3. günü yaptırmıştım :34::34:
e2 1871
progesteron da 78 çıkmıştı canım :52::52::52::52::52:

Havvacimmm latiff bey senin transferden sonraki durumun icin ne dediiii

hiç bişey demedi konuşmadık transferden sonra hiç... testi ben başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum eğer negatif olursa çok üzülürüm orda duyunca geçen sene hastanede 2 saat ağlamıştım hiç diyilse olmazsa evde ağlarım orda bekleyen kadınlarıda etkilemek istemem...perşembe günü yapıcaz bakalım

Back