2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

inşallah inşallah saglıklı bi şelilde büyür yumoşlar.. rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin :109:

AYYY canım maşaallah çok sevindim allah saklasın evladını evet çok iyi bir doktor bizde çok sevdik amin inşaallah ilkinde tutar korkuyorum biraz ben transferde ertelenince hayırlısı bakalım

Ins tutar canm hic korkma stresten uzak dur mumkun oldugunca. Haberlerini bekliyrum canm smdk nasilsn transferin ne zamn olcak kismetse

Ins tutar canm hic korkma stresten uzak dur mumkun oldugunca. Haberlerini bekliyrum canm smdk nasilsn transferin ne zamn olcak kismetse

Şİmdi iyiyim cnm regl oldum şişliğim de indi çok şükür bir tane daha adet görecem kasım da olur herhalde transfer stres yapmamaya çalışıyorum ama oluyor işte sende bilirsin. Bizim işlerde karışık belki başka şehire taşınma ihtimalimiz var şu transfer olsaydı bir hayırlısı ile ona stres yapıyorum

pozitif sonuç alan arkadaşlarım kan testine hangi psikolojiyle gittiniz? Yani negatif'e hazırlanıp pozitif'e mi sevindiniz? yoksa tam tersi mi? Eşim o gün yanımda olamayacak kan testine tek başıma gitmek zorundayım :18: ama merak etmeyin ben şu an çalışmıyor olsamda daha önce yaptığım işten dolayı çok soğukkanlıyımdır Yinede tecrübeleriniz bana ve sonuç bekleyen arkadaşlarıma da ışık tutacak

Canım sende bursada yaptırıyorsun galiba oldu mu transferın allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
ben ilk denememde negatif sonuç aldım ama aynı yerde olan dondurulmuşumu alıcam bikaç güne kadar... perşembe alıyorum inşallah, çözüldüğünde bir sorun olmazsa...

ben ilk denememde negatif sonuç aldım ama aynı yerde olan dondurulmuşumu alıcam bikaç güne kadar... perşembe alıyorum inşallah, çözüldüğünde bir sorun olmazsa...

Allahın izni ile bişey olmaz alırsın bebişini sımsıkı tutunur annesine inşaallah ...

kızlar sizlere sorum olucak doktoruma sormadım ama .. iğne kullnırken dikkat etmem gerekn şeyler var mı :26:

özel bişey yok canım anlatmışlardır zaten, göbüş deliğinin 2 parmak etrafı uygun yer, hafif bi kolonyalı pamukla temizle etini elinin arasına al batır iğnenin ucu tamamen girecek şekilde enjekte et çek :)

ayy sagol canım, agzına saglık. bebısını gorcen persembe ayyy cok heyecanlıı ben daha ptesi alt tarafı e2 testı yaptırcam dıye pırpır ıcım, sankı kese gormeye gıdıyorum canım benım kıstım duruyo,, doktor almak ıstemedı, 3.5 cm. ınsallllaahhh uslu durur orda, tedavıde sorun cıkarmaz. bugun sabah kasık agrım oldu 1-2 saat sıddetlı, sonra gectı. benım kıstte solda bu arada cici kist uslu dur aman bıcı bıcı diye diye evcillestırdım kıstı :)

Soyledıgın duayı da okuyacagım canım. Allahıma guvenımle inancımla cok sukur pozitif girdim bu yola. esımı bıle yerı gelıyo ben telkın edıyorum. Dua gercekten bu surecte en guzel ilac. Ptesi test sonuclarımı alınca tekrar basını agrıtabılırım. Senin de guzel haberlerını beklıyoruz persembe

bugun testi tekrarladım perşembe 11.7 çıkmıstı bugun 7. gunu transferimin bugun yaptırdım 35.7 çıkmış 3 kat artış göstermış 2 gunde nasıl sizce ?:18::18::18:

hosgeldın sahra. Benim de cıkolata kıstım var, solda 3.5 cm. laparoskopı dedı bı doktor olmadım, doktor degıstırıp tup ıcın yola cıktık. senin kıstının durumu nedır?? amelıyat oldun mu hıc tupe baslamadan??

canım azaldı ama devam edıyo ya hem kahve hem kırmızı kan gelıyo wcye gıttık çe lekelenmeye döndü yani çok şükür saol sen nasılsın canım

cnm ben ptesi es vs. testlerım var ıgneye baslayacagım, onun heyecanındayım :18:
kanamanın azalmasına sevındım. bu arada doktora gorunme veya sorma ımkanın oldu mu, nedenıyle ılgılı bılgı alabıldın mı kanamanın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…