2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

günler geçmiyo bugün 6.günüm daha 6 gün daha var haftaya perşembeye kadar nasıl dayanıcam Allahım yardım et..

KIZLAR MRHB NASILSINIZ ASLINDA BİR SÜRE NETTE GİRMESEM İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM (bebek düşüncesinden uzak kalsam)AMA SONRA SİZLERİ MERAK ETTİĞİM İÇİN GELDİM tarnsefri olan hamiş haberi olan arakadaşlar hayırlı olsun her şey gönlünüzden geçen gibi olsun SULTAN DUALRIM SENİNLE CANIMMM İNŞ ATLATACAKSIN

çok sağol bitanem çok şükür rabbim nasip etti sizlerin de inş böyle pozitif haberlerini alacağız
varrr evet devam ediyoorrr:26:

kuzum hala devam mı ediyo rabbim korusun bebişlerini ona emanetler

tatlım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah :**

günler geçmiyo bugün 6.günüm daha 6 gün daha var haftaya perşembeye kadar nasıl dayanıcam Allahım yardım et..
sakin olmaya çalış canım bende senin gibiydim yedim kendi kendimi o günler nasıl geçti gelde bana sor az kaldı arkadaşım pozitif haberi almaya sabır

iyi olduğuna çok sevindim yetercim rabbim sabrını veriyo allahım inş bi gün mutlaka senin de yüzünü güldürecek

Kızlar yarın toplama işlemim var sonrası için transfere kadar ne önerirsiniz?

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

evet çok stresli beklemek...mecburen beklicez canım ya

yavruuu sen bana yanıt verdin de ben mi görmedimmmm... ayıp etmişim vallahiii..... uykuculuk değil kız, kaynana sultana gittim. eşim evde yok, 4-12; hatta dün sabah 8 gece 12 çalıştı, yazık... ben de evde yemek yemiyom yalnız yalnız, bi de iş yoğun bu ara, yoruluyom. gittim yemeğimi yedim güzelllllceee, sonra da saat 22.30 suları geldim... bakındım bekledim ama sen yoktun

geleliimmmm sorularınaaaa :
1) % 60 yeter diyen sen değil miydin??? nollldu ya şimdiiiii.....
2)pozitif düşünce gücünü nerde unuttun yavrum sen, de bakiyim bana bi... burda yazmamışmıydı bi arkadaş sonu -se, -sa, -ce, -ca ile biten şeyleri beyin emir algılayıp yerine getirmek için çabalıyomuş diye. aklıma gelen başıma geldinin bilimsel açıklaması böyle bişeymişti ya.... o yüzden sonucum negatif olurSA, demiyoduk hani, pozitif sonuç alınCA diyoduk... şimdi de ne diyoruz kuzum, senin bebişlerin gümbürtülerini duyunCA, böyle düşündüğün için susamcıklardan özür dilemen gerekecek

umarım cevaplarımı 100 üzerinden değerlendirdiğinde geçer not alırım. var mı başka soru, sorun.... sor annem sor; kendimi herşeyi bilen hatunun haddini bilen şubesi gibi hissediyorum bu geceeeee

canım ben transfere kadar bol bol temizlik yaptım sonra nasıl olsa yapayacaksın

anlıyorum seni kuzum

Çok teşekkür ederim dikkate alıcam. bunu.

bol bol su iç kayısı ye kabız olmamaya çalış derim ben canım yoksa ıkınmak zorunda kalırsın aman dikkat...Allah yardımcın olsun

Sağol canım tavsiyen için. Peki sonrasında kanama yada ağrı falan oluyor mu?

kızlar benim idrarım hiç kokmazdı vitamin falanda içmiyorum ama idrarım koyu ve kokuyor neden olabilir.enf olcağını sanmam mantar ve yanma yok çünkü

slm hanımlar 1,5 yılı aşkındır evliyiz bizim bebek denemeleri olumsuz olunca dr. gittik dr. eşimin değerlerinden ötürü direk tüp bebek dedi Tüp bebek sürecini bu forumlardan okudum epey zorlu ve meşekkatli bi süreç :18::18: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Heeee iki tane yazdim ustelik gormedinnnnn hih
1)simdi noldu tam solimm hormon patlamasi mantigi ucurdi o dedigin matematik kalmadi annem
2)pozitifligimin bittigi anlarim oluo bazen surekli kendiminkandiriomusum gibi dusunursem negatif bisiy olursa hazorlanayim diye bilinc alti direk yani
Susamcanlarin tipi bi ilginc oldu bu arada farkinda misin burdaki resimde
Kocanin youn calismasi ne zaman bitcekki transferden sonra yanliz kalmasaydin keske ..bu arada isten rapor alcan mi gene ne yapcan ??
Ucaga gidiyoruz bizde yarin dugun var dua edin nolur bisiycikler olmadan gdip geleyim kasiklarimda aksi gibo cok agrio bugun ay cok skintidayim

kızlar benim idrarım hiç kokmazdı vitamin falanda içmiyorum ama idrarım koyu ve kokuyor neden olabilir.enf olcağını sanmam mantar ve yanma yok çünkü

bol su ıc canım vucudun susuz kalmıs olabılır bırkere basıam gelmıstı vucudum susuzmus su ıctıkce duzeldı ınsallah senınde oyledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…