- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.481
Canm bak benimde dusuk tehlikem var hergun abdest alip elimi karnima koyup 7 kere ayetel kursi okuyorum sende ole yap canm.
Allah bebişlerinizi korusun size bağışlasın inşallahh..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bak benimde dusuk tehlikem var hergun abdest alip elimi karnima koyup 7 kere ayetel kursi okuyorum sende ole yap canm.
çok sağol bitanem çok şükür rabbim nasip etti
sağol canım darısı sorunsuz bir şekilde sana da oldun...
ohh ohhh ne güzel bugün pozitifleri okuyorum sürekli rabbim sanada sağlıklı bir çekilde kucağına almak nasip etsin...
kızlar valla benim merkezde doktora hiç söylemedim ben iki tane yerleştirin diye reddederler diye düşündüm .. beim yumurtaların ikisi kaliteli ikisi ikinci kalite çıktı 5. günde .. ve ben demeden onlar iki tane nakledeceğiz dedi... benim yaş 34 birde yaşıma göre rezervlerim biraz değerlerin altında çıktı onu mu baz aldılar yoksa 35 yaşa 1 yılım kaldı onu mu baz aldılar bilmiyorum ama bana iki tana transfer ettiler...
bende dün yattım anlıyorum seni beli hakkaten ağrıyor insanın... birde ben kiloluyum ondan olsa gerek daha bi baskı oluyo... yan yatma gibi bir imkanın varsa arada dön güzelim..
hadi hayırlızı seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
sağol canım ilk günüm daha bişey hissetmiyorum karnım davul gibi şişti bol su içiyorum arada dinleniyorum ama ve içerisinde dolanıyorum okadar
varrr evet devam ediyoorrr:26:
sakin olmaya çalış canım bende senin gibiydim yedim kendi kendimigünler geçmiyo bugün 6.günüm daha 6 gün daha var haftaya perşembeye kadar nasıl dayanıcam Allahım yardım et..![]()
KIZLAR MRHB NASILSINIZ ASLINDA BİR SÜRE NETTE GİRMESEM İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM (bebek düşüncesinden uzak kalsam)AMA SONRA SİZLERİ MERAK ETTİĞİM İÇİN GELDİM tarnsefri olan hamiş haberi olan arakadaşlar hayırlı olsun her şey gönlünüzden geçen gibi olsun SULTAN DUALRIM SENİNLE CANIMMM İNŞ ATLATACAKSIN
tatlım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah :**
sakin olmaya çalış canım bende senin gibiydim yedim kendi kendimio günler nasıl geçti gelde bana sor
az kaldı arkadaşım pozitif haberi almaya sabır
iyi olduğuna çok sevindim yetercim rabbim sabrını veriyo allahım inş bi gün mutlaka senin de yüzünü güldürecek![]()
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canm bak benimde dusuk tehlikem var hergun abdest alip elimi karnima koyup 7 kere ayetel kursi okuyorum sende ole yap canm
senındemı var senınkı ne kadarlık sen ne ilaçlar kullanıyorsun ne kadardır var canım yogunmu kanamansanada geçmiş olsun canımm allah yardımcımız olsun inşallah
sakin olmaya çalış canım bende senin gibiydim yedim kendi kendimio günler nasıl geçti gelde bana sor
az kaldı arkadaşım pozitif haberi almaya sabır
iyi olduğuna çok sevindim yetercim rabbim sabrını veriyo allahım inş bi gün mutlaka senin de yüzünü güldürecek![]()
canım ben transfere kadar bol bol temizlik yaptımKızlar yarın toplama işlemim var sonrası için transfere kadar ne önerirsiniz?
evet çok stresli beklemek...mecburen beklicez canım ya![]()
Anksiyet yapıorum ahanda gelio işte hazırlan
1)benimki tam iki kat artmış herkesin neden iki kattan çok artıyo:18:
2)sadece bi kere baktım katlanıo mu die ya pzartesi kese mese yok düşmüş değerlern kimyasalmış o derse:18:
Hadi bakalım buyuru burdan yak uğraş dur çık işin içinden
Ooohhhhhh canıma değsin dün hem oynamaya çağırıphemde uykuculuk yaparsan öle olur ohhh ohhhhhh
Tüm bu soru ve sorunlarıma acil çözüm istiyorummmmmm![]()
Kızlar yarın toplama işlemim var sonrası için transfere kadar ne önerirsiniz?
canım ben transfere kadar bol bol temizlik yaptımsonra nasıl olsa yapayacaksın
anlıyorum seni kuzum![]()
bol bol su iç kayısı ye kabız olmamaya çalış derim ben canım yoksa ıkınmak zorunda kalırsın aman dikkat...Allah yardımcın olsun![]()
yavruuu sen bana yanıt verdin de ben mi görmedimmmm... ayıp etmişim vallahiii..... uykuculuk değil kız, kaynana sultana gittim. eşim evde yok, 4-12; hatta dün sabah 8 gece 12 çalıştı, yazık... ben de evde yemek yemiyom yalnız yalnız, bi de iş yoğun bu ara, yoruluyom. gittim yemeğimi yedim güzelllllceee, sonra da saat 22.30 suları geldim... bakındım bekledim ama sen yoktun
geleliimmmm sorularınaaaa :
1) % 60 yeter diyen sen değil miydin??? nollldu ya şimdiiiii.....
2)pozitif düşünce gücünü nerde unuttun yavrum sen, de bakiyim bana bi... burda yazmamışmıydı bi arkadaş sonu -se, -sa, -ce, -ca ile biten şeyleri beyin emir algılayıp yerine getirmek için çabalıyomuş diye. aklıma gelen başıma geldinin bilimsel açıklaması böyle bişeymişti ya.... o yüzden sonucum negatif olurSA, demiyoduk hani, pozitif sonuç alınCA diyoduk... şimdi de ne diyoruz kuzum, senin bebişlerin gümbürtülerini duyunCA, böyle düşündüğün için susamcıklardan özür dilemen gerekecek
umarım cevaplarımı 100 üzerinden değerlendirdiğinde geçer not alırım. var mı başka soru, sorun.... sor annem sor; kendimi herşeyi bilen hatunun haddini bilen şubesi gibi hissediyorum bu geceeeee![]()
kızlar benim idrarım hiç kokmazdı vitamin falanda içmiyorum ama idrarım koyu ve kokuyor neden olabilir.enf olcağını sanmam mantar ve yanma yok çünkü