• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar mrb nihayet benimde yumurtalar toplandı ...ama çok ağrım varrr acaba normal mi aslında doktor olur dedi ama sanki benim aşırı gaz sancısı gibii normal mii acaba

dün idrarda silik çıktı..bugün 9. günümdü kan tahlili yaptırdım dayanamadım..kocaman bir sıfır.... ağlamam 1 dk. bile sürmedi geçti..tahmin ediyordum olmayacağını..aklımda şüpheler vardı transfer gününe ait..uygulama yapım şekli falan içime sinmemişti.. önümüze bakalım bari..yaptırmıyorum artık iğneyi..12. gün çok matah değil, herkesin olacaksa 8. 9. günde bile çıkıyor..çıkmadı, olmadı..sızlanmıyorum mızıklanmıyorum ama bende bu tur boş geçti kızlar haber vereyim dedim..

dün idrarda silik çıktı..bugün 9. günümdü kan tahlili yaptırdım dayanamadım..kocaman bir sıfır.... ağlamam 1 dk. bile sürmedi geçti..tahmin ediyordum olmayacağını..aklımda şüpheler vardı transfer gününe ait..uygulama yapım şekli falan içime sinmemişti.. önümüze bakalım bari..yaptırmıyorum artık iğneyi..12. gün çok matah değil, herkesin olacaksa 8. 9. günde bile çıkıyor..çıkmadı, olmadı..sızlanmıyorum mızıklanmıyorum ama bende bu tur boş geçti kızlar haber vereyim dedim..

canım üzülme senin için bu ay kısmet degılmış allah gönlüne göre versin ve sabrını arttırsın çok zor evet biliyorum ama yapacan bir şey yok rabbim nasip ederse ediyor etmezse etmiyo sen ne yaparsan yap işte örnek bnm yani neler denedik olmuyo sonucum hep hüsran bakalım bune olacak bekliyorumm emin ol basta negatifi görme bundan iyidir diye düşünüyorumm

Heeee iki tane yazdim ustelik gormedinnnnn hih:5:
1)simdi noldu tam solimm hormon patlamasi mantigi ucurdi o dedigin matematik kalmadi annem :37:
2)pozitifligimin bittigi anlarim oluo bazen surekli kendiminkandiriomusum gibi dusunursem negatif bisiy olursa hazorlanayim diye bilinc alti direk yani:9:
Susamcanlarin tipi bi ilginc oldu bu arada farkinda misin burdaki resimde:9:
Kocanin youn calismasi ne zaman bitcekki transferden sonra yanliz kalmasaydin keske ..bu arada isten rapor alcan mi gene ne yapcan ??
Ucaga gidiyoruz bizde yarin dugun var dua edin nolur bisiycikler olmadan gdip geleyim kasiklarimda aksi gibo cok agrio bugun ay cok skintidayim

yazlıkların bi kısmını saklı tutarak, tüm kışlıklarımı tepiştirdiğim yerlerden açıklığa çıkardım, çatlıycam çok yoruldum tatlım yaaa... hayırlı yolculuklar canımmmm.... güle güle git gel, fazla yorulmadan. buraya her girdiğim gözlerim seni arıyo tatlım ama sistemsel bi sorun var sanırım, bu alıntılar, beğeniler falan varya, orası sürekli bi gün önceki alıntılrı falan gösteriyo bi türlü anlamadım. malum sayfalar da çok hızlı ilerliyo, hepiciğine bakıp okuyamıyom ki.

Heeee iki tane yazdim ustelik gormedinnnnn hih:5:
1)simdi noldu tam solimm hormon patlamasi mantigi ucurdi o dedigin matematik kalmadi annem :37:
2)pozitifligimin bittigi anlarim oluo bazen surekli kendiminkandiriomusum gibi dusunursem negatif bisiy olursa hazorlanayim diye bilinc alti direk yani:9:
Susamcanlarin tipi bi ilginc oldu bu arada farkinda misin burdaki resimde:9:
Kocanin youn calismasi ne zaman bitcekki transferden sonra yanliz kalmasaydin keske ..bu arada isten rapor alcan mi gene ne yapcan ??
Ucaga gidiyoruz bizde yarin dugun var dua edin nolur bisiycikler olmadan gdip geleyim kasiklarimda aksi gibo cok agrio bugun ay cok skintidayim

:10::10:sag salim git gel inşallah :10::10:

2. Veya 3. Gun transferi gec tutunduysa 9. Gun çıkmaz canım bence gunünde yine test yaptir..

Canm bak benimde dusuk tehlikem var hergun abdest alip elimi karnima koyup 7 kere ayetel kursi okuyorum sende ole yap canm

senındemı var senınkı ne kadarlık sen ne ilaçlar kullanıyorsun ne kadardır var canım yogunmu kanaman:14:sanada geçmiş olsun canımm allah yardımcımız olsun inşallah

Canm benm 5 +2 benim kanamam yok ama dusuk tehlikem cok var yatiyorum surekli clexane dye bi igne verdi hergun vurunuyom bide pronta depan diye bi igne verdi sanirim haftada bir kez vurunuyorum elevit ve coraspin ilaclarim bunlar canm sana ne verdi doktr. Hic korkma ayetel kursiyi mutlaka oku senin okuyamadigin zamn esin okusun tatlim Allah bebegini sana bagislasin

canım belki üç gün sonra çıkardı kanda niye ilacı kestin kaçıncı gün embriyosuydu,içine sinmeyen neydi bu arada canım:53::53::53::53:

dr. dediki sana 5. gün embriyosu transfer etmek isterim..
embriyolar toplandı 6 tane 1. kalite 3. gün.. 1 tanesininde gelişimi yavaşmış.. taze transfer yapılacaktı.aradım 2. gün embriyolog "dr.unuz dondurulacak demiş" dedi..nasıl yaa ertesi gün 3. gün yani erkenden aradım. hemşire de dondurulacak dedi..ne oluyo falan derken dr. a sorayım dönerim dedi..bekledim aradı bugün transfer yapılacak dedi..bi telaş koşturduk

embriyologla konuşuyoruz orada....neden 3. gün ?dr. 5. gün embriyosu koyacaktı? bi sorun mu var dedik."yok.embriyolar 1. kalite 3. günde 10 hücreli fragmantasyon yok falan..her şey şahane dr. öyle uygun görmüş.2 embriyo transfer edilecek diye belirtilmiş" dedi...dr. la konuşamadık o gün çok yoğun bi sürü transfer falan var..

transfer esnasında dr. 1 embriyo koyacaz dedi..embryolog 2 demişti dedi.. "öyle mi uygun görmüş" dedi !!???!!! 2 koyalım o zaman , siz bilirsiniz 1. kaliteyse tutma oranları aynıysa 1 tanede olur dedim..tamam 1 tane olsun dedi... ( muhabbete bak..)

transfer zamanı ağrım olunca azcık kıpırdadım katater eğrildi.yapma bak bu şekilde olmaz dedi..ağrıma rağmen milim oynamadım korkudan yeni katater istedi hemşireden steril olmasına gerek yok ver ordan hemen dedi... ((nasıl yani??))
transfer bitti spekulumu çekerken içimden bişeyin aktığını hissettim..batikon falandır dedim sustum. 5 dk. bile kalmadan odaya gönderildim...

RUTİN PROSEDÜR BU MUDUR????

Bence dr. O gün transfer günüydü beni de aradan çıkardı...yoksa niye 5. Güne beklemedi..nasılsa bi sonrakinde dondurulmuşları çözüp 5. Güne getirecek..uğraşmak istemedi..

Moralimde sorun yok..olmadı ne yapalım da ben duruma gıcık oldum..

canım belki üç gün sonra çıkardı kanda niye ilacı kestin kaçıncı gün embriyosuydu,içine sinmeyen neydi bu arada canım:53::53::53::53:

2. Veya 3. Gun transferi gec tutunduysa 9. Gun çıkmaz canım bence gunünde yine test yaptir..

sanmıyorum arkadaşlar ya... olacak olsa çıkardı..o kadar ağrı oldu..sancılarım oldu..yerleşecek olsa yerleşirdi.. (tabii içerde durduysa transfer günü)

Canm benm 5 +2 benim kanamam yok ama dusuk tehlikem cok var yatiyorum surekli clexane dye bi igne verdi hergun vurunuyom bide pronta depan diye bi igne verdi sanirim haftada bir kez vurunuyorum elevit ve coraspin ilaclarim bunlar canm sana ne verdi doktr. Hic korkma ayetel kursiyi mutlaka oku senin okuyamadigin zamn esin okusun tatlim Allah bebegini sana bagislasin

ben folicasit esterofem ve progynex kullanıyorum gunde 1 tane clexanla coraspirin jeli kestii kanama kesilince onlara geri devam edecekmişim sanada çok geçmiş olsun e senn düşük tehlıkenı nerden bıldı kanaman yoksa birde o igne kaç ml pronto depan yazarmısın aynımı bnm ıgneyle içerigi ona bakacm

Çok teşekkür ederim dikkate alıcam. bunu.

Sağol canım tavsiyen için. Peki sonrasında kanama yada ağrı falan oluyor mu?

çok hafif kanama olabiliyo ama bende olmadı tamamen doktorun becerisine bağlı,birazda toplama işleminden sonra ağrı olabilir alt karın bölgende canım ama istersen orda hemşireler ağrı kesici iğne yapıyolar...korkulacak bir işlem diyil rahat ol canım..:16::16::16::16:

embriyolar toplandı 6 tane 1. kalite 3. gün.. 1 tanesininde gelişimi yavaşmış.. taze transfer yapılacaktı.aradım 2. gün embriyolog "dr.unuz dondurulacak demiş" dedi..nasıl yaa ertesi gün 3. gün yani erkenden aradım. hemşire de dondurulacak dedi..ne oluyo falan derken dr. a sorayım dönerim dedi..bekledim aradı bugün transfer yapılacak dedi..bi telaş koşturduk

embriyologla konuşuyoruz orada....neden 3. gün ?dr. 5. gün embriyosu koyacaktı? bi sorun mu var dedik."yok.embriyolar 1. kalite 3. günde 10 hücreli fragmantasyon yok falan..her şey şahane dr. öyle uygun görmüş.2 embriyo transfer edilecek diye belirtilmiş" dedi...dr. la konuşamadık o gün çok yoğun bi sürü transfer falan var..

transfer esnasında dr. 1 embriyo koyacaz dedi..embryolog 2 demişti dedi.. "öyle mi uygun görmüş" dedi !!???!!! 2 koyalım o zaman , siz bilirsiniz 1. kaliteyse tutma oranları aynıysa 1 tanede olur dedim..tamam 1 tane olsun dedi... ( muhabbete bak..)

transfer zamanı ağrım olunca azcık kıpırdadım katater eğrildi.yapma bak bu şekilde olmaz dedi..ağrıma rağmen milim oynamadım korkudan yeni katater istedi hemşireden steril olmasına gerek yok ver ordan hemen dedi... ((nasıl yani??))
transfer bitti spekulumu çekerken içimden bişeyin aktığını hissettim..batikon falandır dedim sustum. 5 dk. bile kalmadan odaya gönderildim...

ayyy okadar para alıyolar şu yapılanlara bak ya işini doğru düzgün yapmamış resmen..

slm kızlar nasılsınız?? benim 4.günüm transferin.. yatıyom kalkıyom dua ediyom tesbih çekiyorum:16: bi dilim ananas bi avuç kabak çekirdeği yiyorum.. ananası son kez bugün alayım diyorum nette baktım millet daha fazla yenmemesi gerekiyo diye yazmışlarrr... rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn:16:

hangi hastane bu canım

sanmıyorum arkadaşlar ya... olacak olsa çıkardı..o kadar ağrı oldu..sancılarım oldu..yerleşecek olsa yerleşirdi.. (tabii içerde durduysa transfer günü)

bak ya nasılda pes etmiş sakın ilaçları bırakma daha 3 günün var ya 3. gün embriyosu 9 gün çıkmayabilir canım 5. gün embriyolarına bile en erken 10. günde kan testi yapıyorlar geç tutunma diye bişey var

hangi hastane bu canım

bak ya nasılda pes etmiş sakın ilaçları bırakma daha 3 günün var ya 3. gün embriyosu 9 gün çıkmayabilir canım 5. gün embriyolarına bile en erken 10. günde kan testi yapıyorlar geç tutunma diye bişey var

bahçeci de yaptırdım... inşallah dediğin gibidir.. bakalım artık moral olarak bi çöküntüm falan yok..pes etmek de değil de yoksa hemen adet olayım da dondurulmuşlara geçeyim diye...aklımda da bi sürü soru..dr. la fena iletişim kopukluğumuz var..acaba dondurulmuşlarla mustafa bahçeciye mi geçsem..

sağol kuzum ya inş sonuçlarımız olumlu olur da yüzümüz güler... beklemek çok zor zaman geçmiyo Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun...sen de bebişlerimize iyi bak annesi,
Rabbim gönlüne göre versin canım, sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın inş...
Mehmet tayyarı bilmyorum canım 1 yıldır kayserideyiz, muayene aşamasına geçtiğim vakit araştırıp bilgi sahibi olurum ancak, inş hayırlısı olsun...
gelsin bebişler çifter çifter:nazar::nazar: öpüyorum sizi :))

Hamin canim amin allahim yüzümüze baksin insallah heo takip ediyorum cnm seni sormak istedihin bisey olursa ozeldende msj atabilirsin allahim hepimize saglikla kucagimiza alacagimiz gunleri gostersin insallah :)

bahçeci de yaptırdım... inşallah dediğin gibidir.. bakalım artık moral olarak bi çöküntüm falan yok..pes etmek de değil de yoksa hemen adet olayım da dondurulmuşlara geçeyim diye...aklımda da bi sürü soru..dr. la fena iletişim kopukluğumuz var..acaba dondurulmuşlarla mustafa bahçeciye mi geçsem..

alla alla iyi diyorlardı orası için otomatiğe bağlamış heryer ya çok sinir bozucu, geçebiliyorsan geç canım içine sinmesi lazım

canım sen ilaçlarını bırakma cidden zaten şunun şurasında 3 gün kalmış, 3 gün daha düzenli kullan test günüde yaptır testini sonuç allahın taktiri ama sen sonuna kadar gittim dersin, benimde hiç umudum yok mesela ama son güne kadar ilaçlarımı kullanıp test günü yaptırıcam testimi olmazsa yapacak bişey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz :)

Back