- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.441
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bekliyorum elim ayağım buz kesti :18::18::18::18::18::18::18:
benimde bugun transferin 8.günü test yapmamak için çatlıorum dr um 13.gün yapcan dedi yani 9 ekim size kaç gün sonra yaptırın dedi.bu arada benim 2.gün embriosuydu
allahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
benim ilk transferim 2. gün emriyosuydu, 14. gün test yaptırmıştım tatlım.... 2. gün geç çıkar, acele etme
2 de çıkmayakmıydı valla bende çok heycanlandım şimdi olumlu olarak tabi ayyy![]()
oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyşimdi rahatladın dimi canım ay maşallah SÜPER YA
![]()
çok sğl amayaaa olsun sonnuç güzel çıksında beklerim.hasretim hayırlı olsuuuuuuuunnn tam cuma saati ne güzel haber bu
hemde nasıl canım rabbime sosuz şükürler olsunçok duygulandım çok
rabbim isteyen herkeze nasip etsin
allahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
![]()
rica ederim kuzum ne demek. insan ne kadar etkilenmem, üzülmem dese de aklına "ya negatifse" ihtimalini getirirdiye düşünüyorum. ve tedirginlikte iyi değil. iyi güzel hoş sempatik sevimli şeyler düşün.....
HHayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsinallahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
sonucumu aldım kızlar değerim 959.5 çıkmış MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH :) pazar günü yine gideceğiz....
SULTAN33 şu mübarek cumanın hürmetine senin ,benim,burdaki tüüüüm arkadaşların RABBİM yardımcısı olsun.
düşük tehlikesi dedi igne verdi yatacan allaha kalmış dedi bişe olacaksa şimdi olsun istermisin aynı şeyleri yaşamayı siz ne zorlukları atlatmış aylesiniz dedi allah verecek se verecek dedı elımden gelen bu dedi yani gerisi allaha kalmış
elifcim tebrikler tatlım... maşallah ne de güzel artmış öyle :))))
![]()
evet kend rahatlatıp hiç germiyorum rabbim yeterki ol desin.benim 22haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim ilk aşılamamda tutmuştu bu da ilk tüp bebeğim rabbim inş bunlarada can verir kucağımda görmeyi nasip eder
![]()
Allah kucağınada almayı nasip etsin bitanem bizede dua et lütfeeeeen...darısı başımıza çok sevindim dikkat et kendine![]()
ÇOK ŞÜKÜR CNM Allah tamamına erdırsın![]()
gözün aydın canım benimmm tebrikler çokk şükür allah yardımcın olsun![]()
saol canım inşallah canım yaa korkuyorummmmOhhhh maşllah canım hadi gözün aydınnnn allah tamamına erdirsin
Pazar günü niye gidicen bi daha zaten ikiye katladı ki ben anlamadım ben niye gitmedim o zaman offff bu benim doktorummmm
Canm benim çok sevindim azalmasına..inşallah bikaç güne tamamen geçecek kalbini bütün tut nolur değerlerinde çok güzel artıyo bebiş büyüyo ne güzel..allahn izniyle tüm dualarımız seninle
Anksiyet yapıorum ahanda gelio işte hazırlan
1)benimki tam iki kat artmış herkesin neden iki kattan çok artıyo:18:
2)sadece bi kere baktım katlanıo mu die ya pzartesi kese mese yok düşmüş değerlern kimyasalmış o derse:18:
Hadi bakalım buyuru burdan yak uğraş dur çık işin içinden
Ooohhhhhh canıma değsin dün hem oynamaya çağırıphemde uykuculuk yaparsan öle olur ohhh ohhhhhh
Tüm bu soru ve sorunlarıma acil çözüm istiyorummmmmm
Bilinen gerçek kanıtlandı şükürrrrr
Böle yapınca en çok tebriği sen aldın arkadaş olmadı kıskandımmmmm cingözzzz seni iki gün üst üste tebrik almak için yaptın demiiii caddddıııııııı
Şaka maka bi yana allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıkla sıhatle kucağına almayk nasip etsin![]()
sağolsun kızlar hepinize çok çok tşk ediyorum ya çok çok mutluyum allahıma çok şükürrabbim tez zaman da sonuç bekleyen arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşatsın inşşş rabbim olmayanlara da versin
değerim nasıl sizce iyi mibugün 8. gündeyim
sağol bitanem tşk ediyorum hepinizeHHayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin![]()
Ohhhh maşllah canım hadi gözün aydınnnn allah tamamına erdirsin
Pazar günü niye gidicen bi daha zaten ikiye katladı ki ben anlamadım ben niye gitmedim o zaman offff bu benim doktorummmm
Canm benim çok sevindim azalmasına..inşallah bikaç güne tamamen geçecek kalbini bütün tut nolur değerlerinde çok güzel artıyo bebiş büyüyo ne güzel..allahn izniyle tüm dualarımız seninle
Anksiyet yapıorum ahanda gelio işte hazırlan
1)benimki tam iki kat artmış herkesin neden iki kattan çok artıyo:18:
2)sadece bi kere baktım katlanıo mu die ya pzartesi kese mese yok düşmüş değerlern kimyasalmış o derse:18:
Hadi bakalım buyuru burdan yak uğraş dur çık işin içinden
Ooohhhhhh canıma değsin dün hem oynamaya çağırıphemde uykuculuk yaparsan öle olur ohhh ohhhhhh
Tüm bu soru ve sorunlarıma acil çözüm istiyorummmmmm
Bilinen gerçek kanıtlandı şükürrrrr
Böle yapınca en çok tebriği sen aldın arkadaş olmadı kıskandımmmmm cingözzzz seni iki gün üst üste tebrik almak için yaptın demiiii caddddıııııııı
Şaka maka bi yana allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıkla sıhatle kucağına almayk nasip etsin![]()
inşşşş bitanem inşş rabbim o günleri de göstersin darısı başınızaAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsın canımmm :)
canımmm 2 gün sonra tekrar yaptır