2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hadi hayırlısı cancağızımmmm :)))))inşallah pozitif pozitif ikiz anne adayı olarak tebrik ederiz 2 hafta sonra seni

slm cnm burda en çok yazanlardan biri olarak sana sormak istedim.transfer sayısında devletin getirmiş olduğu bir yaş sınırı var duymuşsundur.acaba bu herkes içinmi uygulanıyo yoksa kişilerin problemine göre değişiyomu.

bunun herkes için uygulanması gerekiyor ancak merkezler el altından emriyo transferi yapıyor tatlım.... bazı merkezler bu konuda çok katı iken(benim merkezim gibi) bazıları ısrarcı olursan çift emriyo transferi yapıyor tatlım. yaş sınırı 35 bu arada.

imşaalah canım allah aynı acıları yaşatmasın inşallah bnde 21. haftada kaybettm çocuklarumı hayatım şimdi hamileyim kanamm var nedenini bilemiyolar düşük tehlikesi ve yatıyorummm

cnmmm inş bi daha yaşamayız aynı şeyleri sende bolca dinlen nolurr

anladım canım bizde devlet üniversitesinde yaptırıyoruz sanırım kuralları harfiyen uygulayacaklar.hayırlısı sağlıklı olsunda inşallah 1-2 farketmez.

Transferin olmuş kuzum hadi hayırlısı olsun..başla bakalım bebikleri görmeye gün saymaya
Alla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Seninde transferin hayırlı olsun canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız benimde pazartesi toplama işlemi perşembede transfer olacak kısmetse hayırlısı artık

sağol canım darısı sorunsuz bir şekilde sana da oldun...

allahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohh ohhh ne güzel bugün pozitifleri okuyorum sürekli rabbim sanada sağlıklı bir çekilde kucağına almak nasip etsin...

kızlar valla benim merkezde doktora hiç söylemedim ben iki tane yerleştirin diye reddederler diye düşündüm .. beim yumurtaların ikisi kaliteli ikisi ikinci kalite çıktı 5. günde .. ve ben demeden onlar iki tane nakledeceğiz dedi... benim yaş 34 birde yaşıma göre rezervlerim biraz değerlerin altında çıktı onu mu baz aldılar yoksa 35 yaşa 1 yılım kaldı onu mu baz aldılar bilmiyorum ama bana iki tana transfer ettiler...

dinleniyorum zaten canımm full yatıyorum sırtım agrıyor artıkk

bende dün yattım anlıyorum seni beli hakkaten ağrıyor insanın... birde ben kiloluyum ondan olsa gerek daha bi baskı oluyo... yan yatma gibi bir imkanın varsa arada dön güzelim..
ayyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin... yarın da benim test günüm çok heyecanlıyım

hadi hayırlızı seninde güzel haberlerini alacağız inşallah

Transferin olmuş kuzum hadi hayırlısı olsun..başla bakalım bebikleri görmeye gün saymaya
Alla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

sağol canım ilk günüm daha bişey hissetmiyorum karnım davul gibi şişti bol su içiyorum arada dinleniyorum ama ve içerisinde dolanıyorum okadar

hamilelik haberi alan arkadaşlar tebrik ediyorum sizleriii..allah kucağınıza almayı nasip etsin..transferi olan arkadaşlarım inşallah sizlerdende güzel haberler alacağız.....

ınsallah cnım sende saglıkla sorunsuz 9 ay gecır dılerımkı ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bıtanem keseden sonra pıt pıtları duyalım :)

çok teşekkür ederim cnm aminnnnnn.allahım sizlerede göstersin inşallah...

elifcim tebrik ederim çok sevindim canım senin adına değerin çok güzel çıkmış

juju transferin hayırlı olsun inş bekleyişin sonunda mutlu haberler verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…