- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.461
hadi hayırlısı cancağızımmmm :)))))inşallah pozitif pozitif ikiz anne adayı olarak tebrik ederiz 2 hafta sonra seni
bunun herkes için uygulanması gerekiyor ancak merkezler el altından emriyo transferi yapıyor tatlım.... bazı merkezler bu konuda çok katı iken(benim merkezim gibi) bazıları ısrarcı olursan çift emriyo transferi yapıyor tatlım. yaş sınırı 35 bu arada.slm cnm burda en çok yazanlardan biri olarak sana sormak istedim.transfer sayısında devletin getirmiş olduğu bir yaş sınırı var duymuşsundur.acaba bu herkes içinmi uygulanıyo yoksa kişilerin problemine göre değişiyomu.
imşaalah canım allah aynı acıları yaşatmasın inşallah bnde 21. haftada kaybettm çocuklarumı hayatım şimdi hamileyim kanamm var nedenini bilemiyolar düşük tehlikesi ve yatıyorummm
bunun herkes için uygulanması gerekiyor ancak merkezler el altından emriyo transferi yapıyor tatlım.... Bazı merkezler bu konuda çok katı iken(benim merkezim gibi) bazıları ısrarcı olursan çift emriyo transferi yapıyor tatlım. Yaş sınırı 35 bu arada.
allahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyy bi guzel haber dahaaaa :))) gozun aydin canimmmmmm
cnmmm inş bi daha yaşamayız aynı şeyleri sende bolca dinlen nolurr
allahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dinleniyorum zaten canımm full yatıyorum sırtım agrıyor artıkk
Seninde transferin hayırlı olsun canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız benimde pazartesi toplama işlemi perşembede transfer olacak kısmetse hayırlısı artık
slm cnm burda en çok yazanlardan biri olarak sana sormak istedim.transfer sayısında devletin getirmiş olduğu bir yaş sınırı var duymuşsundur.acaba bu herkes içinmi uygulanıyo yoksa kişilerin problemine göre değişiyomu.
bunun herkes için uygulanması gerekiyor ancak merkezler el altından emriyo transferi yapıyor tatlım.... bazı merkezler bu konuda çok katı iken(benim merkezim gibi) bazıları ısrarcı olursan çift emriyo transferi yapıyor tatlım. yaş sınırı 35 bu arada.
dinleniyorum zaten canımm full yatıyorum sırtım agrıyor artıkk
ayyy çok sevindim Allah tamamına erdirsin... yarın da benim test günüm çok heyecanlıyım
Transferin olmuş kuzum hadi hayırlısı olsun..başla bakalım bebikleri görmeye gün saymaya
Alla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
cnm pardon gözümden kaçmış
Canm nasil oldun gecmis olsun ayaklarini dik yatarken tatlm dikkat et kendine kanaman nasil var mi hala
hayırlı olsun canım benim rabbim kucağınada almayı nasip etsin
ınsallah cnım sende saglıkla sorunsuz 9 ay gecır dılerımkı ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bıtanem keseden sonra pıt pıtları duyalım :)
varrr evet devam ediyoorrr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?