2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

elifcim nasılsın umarım kat kat artmış sonucunu görürüz canım benim sabırsızlıkla bekliyorum

çok şükür iyi olmaya çalışıorum cnm bnm bu yaramaz oğlanla bide dikkat etmem gerekior bimem nasıl yapacağız...oğlum çok ilgi istiyor devamlı kucağa al..yazık yavruma acıyorum aslında ama napayım onada karnımdakine de yetmeye çalışıorum..bendde sonucumu sabırsızlıkla beklıorum bakalım şimsi saat 11 bucukta gideceğiz.

gazını sal gitsin gııı tutma içinde bıırrrrrrrrrrrrtttttttttt bırrrrrrrrrrtttttt gönder :)))))))))

Canim nasilsin cok fazla giremedim nete rahatsizdim biraz transferin nasil gecti nurettin hocayla sanırım tanistin nasil hissediyorsun neler yapiyorsun

çok geçmiş olsun canım, bebişlerimiz nasıl?

tanıştım transferimi nurettin hoca yaptı zaten,
bugün 7.günüm bazı arkadaşlarda belirtiler var ben de hiçbi hareket yok, canım sıkılıyo tutmadı diye
sen de belirti olmuşmuydu canım transfer sonrası??

canım nerdesin nasıl oldun inallah kanaman dumuştur hadi bize güzel haber ver

belirti manyakları siziiiii yaa bak nerdeyse hergün burdayım, temmuzda gebe olmak isteyenler topiğinde başladım, o zaman sadece yumurtlama günlerimi takip etmeyi falan öğrenmiştim. o zamandan beri beraber-benden bikaç zaman önce yada sonra başlayan herkesler gebiş şekerim. veee genel olarak şöyle bir durum var, belirtim yok çok umutsuzum herkesin biyeri sızlıyo benim niye sızlamıyo diyenlerin bi çoğu şimdi çoğul gebelikler topiğindeler. bende ilk tüp bebek denememde, kasıklarım ağırdı, göğsümün kahverengi halkası koyulaştı, morardı bi şiiler oldu, ayaklarım bi üşüdü bi yandı, çişe koşuyodum resmen bi bardak su içsem bile. bu belirtileri yaşayan bi çok insan da hamile artık. yani şekerim demem o ki; belirtiler yanıltabilir, kişiden kişiye göre değişir....

bu sbeple o smile daki gibi kurnunu sil ve gülümse lütfen. elini de göbeğinden kaldırma, bebiş içerden "annem mi beni susturcak ben mi anne mi? nası uğraşcam ben bu sulu gözle" demesin."ay ne kadar eğlentili bu anne yahu, bir an evvel doğmalıyım" desin :)))))

Ayni seyleri bende yaşadım tatlim hic kafana takma kizlar yazardi su belirtim vat bu belirtim var diye nasil ozenirdim bende 9 ve 10.cu gunde cok minik sanci girmisti toplamda 3 defa oda kendimi cok dinledigim için fark etmistim demem o ki biz ailecek tutunduguna inandik ozellikle abim ve gelinimiz cok inandirdi beni bebek var diye sadce olduguna inan canim sakin kendini üzme. Bebekler nasil bilmiyorum mehmet tayyari biliyorsunndur bebeklerin gelisimini o takip edecek ayin onuna randevu verdi meraktan ölücem umarim ikizdir ve sagliklilardir :)

selam kızlar .. üç gündür giremiyordum neler oldu bitti bilgim yok umarım güzel haberler vardır...

ben dün tranfere gittim benim döllenen 5 yumurtadan 4 tanesi 5. güne çıkmıi bunlardan da iki tanesi 1. kalite 2 tanesi de 2. kalite çıktı... ben doktoruma dondurmayı düşünüyorum gibisinden bişiler dicektim ki bana bir değil iki embriyo transfer edeceklerini kalanlarında dondurma için yeterli kalitede olmadığını söyledi....

şaşırdım aslında ama sevindim de hep iki tane transfer dilsin istiyordum zaten sağolsunlar iki tane a kalite embriyomu kendi inisiyatiflerini kullanarak naklettiler...

transferden 15 dk sonra kalkabilirsin tuvalet için dedi ama ben 30 dk sonra kalktım bir saat sonrada adanadan mersine yola koyulduk... koltuğu yetırdım ben yatarak geldim ...

doktor bana yatmak yok dedi.... dün biraz uzandım ama bol su içtiğimden yarım saatte bir kalkmak zorunda kaldım zaten... bugünde ani hareketlerden kaçınmakla birlikte ev içerisinde hareket halindeyim sadece biraz daha ağır hareket ediyorum...

tranferimin ilk günü bugün hiç bişey hissetmiyorum sürekli bunu düşünmemek için kitap okuyorum boş zamanımda ...

hadi hayırlısı cancağızımmmm :)))))inşallah pozitif pozitif ikiz anne adayı olarak tebrik ederiz 2 hafta sonra seni

inşallah bişe olmaz canım hayırlı haberle gelirsin kanamm devam edıyo ama dune göre daha az cok şükür inşallah kesilir bebegem bu savastan saglam çıkar bol dua edıyorum ve yatıyorum yapacak birşey yok

hayırlı olsun canımm allah tamamını erdirsin dikkat et olurmu bende çok kötüyüm juju kanamm basladı dün doktora kendimi zor attım ama nasıl kanama avuç içi kadar parçalar gitti canım yaa şimdi biraz azaldı ama devam ediyorrr

hadi hayırlısı cancağızımmmm :)))))inşallah pozitif pozitif ikiz anne adayı olarak tebrik ederiz 2 hafta sonra seni

inş... amin.. kimsenin emeğinin boşa çıkmasını istemem...
inşallah bişe olmaz canım hayırlı haberle gelirsin kanamm devam edıyo ama dune göre daha az cok şükür inşallah kesilir bebegem bu savastan saglam çıkar bol dua edıyorum ve yatıyorum yapacak birşey yok

hayırdır sultan kanaman mı var ne oldu??

doktor ne dedi canım... dikkat et kendine ... boll su iç ve dinlen

doktor ne dedi canım... Dikkat et kendine ... Boll su iç ve dinlen

düşük tehlikesi dedi igne verdi yatacan allaha kalmış dedi bişe olacaksa şimdi olsun istermisin aynı şeyleri yaşamayı siz ne zorlukları atlatmış aylesiniz dedi allah verecek se verecek dedı elımden gelen bu dedi yani gerisi allaha kalmış

canım inş. bebeğin atlatır bu tecrübeyi... allahım sana bağışlasın inş...

sonucumu aldım kızlar değerim 959.5 çıkmış MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH :) pazar günü yine gideceğiz....

SULTAN33 şu mübarek cumanın hürmetine senin ,benim,burdaki tüüüüm arkadaşların RABBİM yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…