- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.401
elifcim nasılsın umarım kat kat artmış sonucunu görürüz canım benim sabırsızlıkla bekliyorum
Kızlar sultanı merek ediyorum haber alan varmı
Canim nasilsin cok fazla giremedim nete rahatsizdim biraz transferin nasil gecti nurettin hocayla sanırım tanistinnasil hissediyorsun neler yapiyorsun
ozlemm herrkesi eklemissinn beni eklememissin(((( ucuncu kez yaziyorum. Rica etsem beni de ekler misin lutfeeeeeennnn
msruya yas 29 sorun cikolata kisti 1. Deneme. Gazi uni. Ekim
cnm pardon gözümden kaçmış
çok geçmiş olsun canım, bebişlerimiz nasıl?
tanıştım transferimi nurettin hoca yaptı zaten,
bugün 7.günüm bazı arkadaşlarda belirtiler var ben de hiçbi hareket yok, canım sıkılıyo tutmadı diye
sen de belirti olmuşmuydu canım transfer sonrası??
çok geçmiş olsun canım, bebişlerimiz nasıl?
tanıştım transferimi nurettin hoca yaptı zaten,
bugün 7.günüm bazı arkadaşlarda belirtiler var ben de hiçbi hareket yok, canım sıkılıyo tutmadı diye
sen de belirti olmuşmuydu canım transfer sonrası??
cnm pardon gözümden kaçmış
selam kızlar .. üç gündür giremiyordum neler oldu bitti bilgim yok umarım güzel haberler vardır...
ben dün tranfere gittim benim döllenen 5 yumurtadan 4 tanesi 5. güne çıkmıi bunlardan da iki tanesi 1. kalite 2 tanesi de 2. kalite çıktı... ben doktoruma dondurmayı düşünüyorum gibisinden bişiler dicektim ki bana bir değil iki embriyo transfer edeceklerini kalanlarında dondurma için yeterli kalitede olmadığını söyledi....
şaşırdım aslında ama sevindim de hep iki tane transfer dilsin istiyordum zaten sağolsunlar iki tane a kalite embriyomu kendi inisiyatiflerini kullanarak naklettiler...
transferden 15 dk sonra kalkabilirsin tuvalet için dedi ama ben 30 dk sonra kalktım bir saat sonrada adanadan mersine yola koyulduk... koltuğu yetırdım ben yatarak geldim ...
doktor bana yatmak yok dedi.... dün biraz uzandım ama bol su içtiğimden yarım saatte bir kalkmak zorunda kaldım zaten... bugünde ani hareketlerden kaçınmakla birlikte ev içerisinde hareket halindeyim sadece biraz daha ağır hareket ediyorum...
tranferimin ilk günü bugün hiç bişey hissetmiyorum sürekli bunu düşünmemek için kitap okuyorum boş zamanımda ...
tebrik ederim canan allah tamamına erdirsin...
Sultan33 bugün nasılsın canım .kanaman halen devam edıyor mu...???
Hasretim o gaz bende de oluyor.kendine dikkat et.üzerini sıkı sıkı giy ayaktan alınır en çok üşütme.
Bende bugün sabah erken kalktım kan verdim 1 de sonuç alacam hayırlarla ...gecen gün ki gibi aksilik olmazsada...
hayırlı olsun canımm allah tamamını erdirsin dikkat et olurmu bende çok kötüyüm juju kanamm basladı dün doktora kendimi zor attım ama nasıl kanama avuç içi kadar parçalar gitti canım yaa şimdi biraz azaldı ama devam ediyorrrselam kızlar .. üç gündür giremiyordum neler oldu bitti bilgim yok umarım güzel haberler vardır...
Ben dün tranfere gittim benim döllenen 5 yumurtadan 4 tanesi 5. Güne çıkmıi bunlardan da iki tanesi 1. Kalite 2 tanesi de 2. Kalite çıktı... Ben doktoruma dondurmayı düşünüyorum gibisinden bişiler dicektim ki bana bir değil iki embriyo transfer edeceklerini kalanlarında dondurma için yeterli kalitede olmadığını söyledi....
şaşırdım aslında ama sevindim de hep iki tane transfer dilsin istiyordum zaten sağolsunlar iki tane a kalite embriyomu kendi inisiyatiflerini kullanarak naklettiler...
Transferden 15 dk sonra kalkabilirsin tuvalet için dedi ama ben 30 dk sonra kalktım bir saat sonrada adanadan mersine yola koyulduk... Koltuğu yetırdım ben yatarak geldim ...
Doktor bana yatmak yok dedi.... Dün biraz uzandım ama bol su içtiğimden yarım saatte bir kalkmak zorunda kaldım zaten... Bugünde ani hareketlerden kaçınmakla birlikte ev içerisinde hareket halindeyim sadece biraz daha ağır hareket ediyorum...
Tranferimin ilk günü bugün hiç bişey hissetmiyorum sürekli bunu düşünmemek için kitap okuyorum boş zamanımda ...
hadi hayırlısı cancağızımmmm :)))))inşallah pozitif pozitif ikiz anne adayı olarak tebrik ederiz 2 hafta sonra seni
inşallah bişe olmaz canım hayırlı haberle gelirsin kanamm devam edıyo ama dune göre daha az cok şükür inşallah kesilir bebegem bu savastan saglam çıkar bol dua edıyorum ve yatıyorum yapacak birşey yok
doktor ne dedi canım... dikkat et kendine ... boll su iç ve dinlenhayırlı olsun canımm allah tamamını erdirsin dikkat et olurmu bende çok kötüyüm juju kanamm basladı dün doktora kendimi zor attım ama nasıl kanama avuç içi kadar parçalar gitti canım yaa şimdi biraz azaldı ama devam ediyorrr
canım nerdesin nasıl oldun inallah kanaman dumuştur hadi bize güzel haber ver
doktor ne dedi canım... Dikkat et kendine ... Boll su iç ve dinlen
düşük tehlikesi dedi igne verdi yatacan allaha kalmış dedi bişe olacaksa şimdi olsun istermisin aynı şeyleri yaşamayı siz ne zorlukları atlatmış aylesiniz dedi allah verecek se verecek dedı elımden gelen bu dedi yani gerisi allaha kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?