- Emoji Skoru
- 3.234
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.381
amayaa ve benekli arkadaşlarım, canlarım, sizin şu hallerinizi okuyunca biri beni anlatıyo diyorum. ben de sizin gibiyim aynen ve bu durumuma bi dur demek istiyorum maalesef yapamıyorum. huylu huyundan vazgeçer mi hiçilla herşeye müdavim olcam yani :))
bu arada örneklerine çok güldüm, özellikle 1. sine :)))
ve ayrıca pozitifliğine, olaylara bakışına hayranım amayaaa arkadaşım
benekliiii papucuuuu yaarııımmmmm çııkkkk dışarıyaaaa oynayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amayaa ve benekli arkadaşlarım, canlarım, sizin şu hallerinizi okuyunca biri beni anlatıyo diyorum. ben de sizin gibiyim aynen ve bu durumuma bi dur demek istiyorum maalesef yapamıyorum. huylu huyundan vazgeçer mi hiçilla herşeye müdavim olcam yani :))
bu arada örneklerine çok güldüm, özellikle 1. sine :)))
ve ayrıca pozitifliğine, olaylara bakışına hayranım amayaaa arkadaşım
Aa bende 16 Temmuz doğumluyum acaba Temmuz'da doğanlar mı boyle canı çıkık oluyo kiAhahahahha bide pabucum yarim olduunu dusunsene tam mahallenin delisi olurdum tescilli
19 temmuz doumluyum bn
Bnada mor ve cok zor dogdu zekasi normalnolmaz kalcasida cikik olur muhtemeln demisler ama iqum 138(annem paranoyak gibi uzun sure teste sokturdugu icin ordan biliom) az paytakta olsam gayet guzel yururum ayrica
Daha sor soliyimmmmmmmmm
Esimin sperm sayi ve haketi dusuktu.bnden 15 yumurta toplanmisti 5 i dollendi 3.gun 4. Tane 1. Kalite emriyo donduruldu.ohs olmustum transferim ertelenmisti.cozuldugunde 4 u de duruyodu 3 tane 1 kalite 1 tanesi 3. Kalitedeydi.2 gun daha bekletilip 5. Gun emriyosu olarak trasferim yapildi c.tesi gunu.bugun test yaptirdim sonucm pozitif :)
Super yaa transferden sonra kacinci gun test yaptin
Ahahahahha bide pabucum yarim olduunu dusunsene tam mahallenin delisi olurdum tescilli
19 temmuz doumluyum bn
Bnada mor ve cok zor dogdu zekasi normalnolmaz kalcasida cikik olur muhtemeln demisler ama iqum 138(annem paranoyak gibi uzun sure teste sokturdugu icin ordan biliom) az paytakta olsam gayet guzel yururum ayrica
Daha sor soliyimmmmmmmmm
Kasigimin ortasina biri bicak batirdi geri cekmeyide unuttu sanki yaaaaaaa offffffffff
Bu agrilar bi bende var sanki hani insanin neresi agrirsa cani ordadir derler ya ayninole herhalde benim durumda
Yinede susam yada susamlarimi seviyorum(assagida boyutu icin ole yazio ya ondan olendiom bu ara)o yada onlar bende ve saglikli olsunlarda canlari sagolsun bu agriya artik ne edelimmmmmm
amiiiiiin bitanem daha sayılmaz kanda görmeden ama teste görmek bile büyük mücizebu an için neler çektim neler yaşadım bir ben bi allahım bilir çok şükür 4.5 seneden sonra gördüm rabbim nasip etti allahım herkeze yaşatsın bu duyguları
sağol bitanem bugün 7. günümdeyim kuzum
Kizlar bana nie tebrik yok yaaaa(( cok uzuldum simdi (((
tebrik ederim canan ALLAH tamamına erdirsin...
SULTAN33 bugün nasılsın canım .kanaman halen devam edıyor mu...???
HASRETİM o gaz bende de oluyor.kendine dikkat et.üzerini sıkı sıkı giy ayaktan alınır en çok üşütme.
bende bugün sabah erken kalktım kan verdim 1 de sonuç alacam hayırlarla ...gecen gün ki gibi aksilik olmazsada...
canımmmm çok teşk edeiyorum kuzum darısı inşş sizin de başınıza olurcnm çok ama çok sevindimm
Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah..
benım hıç umudum yok olmıcağını hissediıyoorum pazar gunu kan testı yaptırıcam doktorcum daha önce kabul etmıyor. idrar testi bile yapasım yok o derece yani
tebrik ederim canan ALLAH tamamına erdirsin...
SULTAN33 bugün nasılsın canım .kanaman halen devam edıyor mu...???
HASRETİM o gaz bende de oluyor.kendine dikkat et.üzerini sıkı sıkı giy ayaktan alınır en çok üşütme.
bende bugün sabah erken kalktım kan verdim 1 de sonuç alacam hayırlarla ...gecen gün ki gibi aksilik olmazsada...
HAYIRLI CUMALAR RABBİM ETTİĞİMİZ BÜTÜN DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞŞ
sabah kan verdim bende saat 2 de çıkıyomuş sonuç inşş hayırlara vesile olur :18::18::18:sabah yine test yaptım yine 2. çizgim çıktı
yalnız çok net kırmızı değil daha erken galiba :26::26:
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN BİTANEM AMİİİİİİN RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞcuma duası :La ilahe illa ente ya hannan ya mennan ya bedias semavati vel ard ya zel celali vel ikram..
anlamı: ey Celal ve ikram sahibi,ey yedi kat gökleri yaratan, ey nimet ve ihsanı bol,ey rahmet ve merhameti bol olan Allahım senden başka(ibadet edilecek)hiçbir ilah yoktur
sonuç belli zaten olmasaydı o bile çıkmazdı canım..ay bu arada bendede çok gaz var ve benimde ayaklarım çok üşüyo gaz progesteron ilaçlarındanmı oluyo acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?