- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.321
amiiiiiin bitanem daha sayılmaz kanda görmeden ama teste görmek bile büyük mücizebu an için neler çektim neler yaşadım bir ben bi allahım bilir çok şükür 4.5 seneden sonra gördüm rabbim nasip etti allahım herkeze yaşatsın bu duyguları
sağol bitanem bugün 7. günümdeyim kuzum
amiiiiiin bitanem daha sayılmaz kanda görmeden ama teste görmek bile büyük mücizebu an için neler çektim neler yaşadım bir ben bi allahım bilir çok şükür 4.5 seneden sonra gördüm rabbim nasip etti allahım herkeze yaşatsın bu duyguları
sağol bitanem bugün 7. günümdeyim kuzum
ya canım teste bakıp bakıp duruyorum acaba doğru mu diye inşş bebişim benimledir test doğrudur canım kan da pozitifi görmeden rahatlayamam galiba
65 ten nerelere haa..bak korkulacak bi durum yokmuş di mi canım?? arada belirtilerini falan da yaz bari.. :26:[/QUO
canım belirti olarak bel ağrısı, batma, fazlaca vucut yorgunluğu ve ayak üşümesi oldu normalde adette de böyle oluyo ama bu sefer daha yoğundu hadi darısı başına
ayyyyy harika bi haber o zaman şimdiden gözün aydın bitanemmm ayyy çok güzel ya:92::92::92::92::92:
dger 855 2780 3700 güzel dediler artışı ama kanamanın neden oldunu bilmiyolar düşük tehlikesi işteeebekleyecem yapacak birşey yok allah verirse verr alırsa alır
sağolsın kuzum yaa niheyt test pozitif çok şükür rabbimeanaaammmm kızzz ben bi dünyaaa yedim .....abuoooooo......ama 3 gündür yemiyorum....
oleeeyyyyyyy oleeeeeeey oleeeeyyyyyyy hadi canım gözün aydın hamilesin tebrikler....
amiiiiiiin bitanem amiiiiiin inşşşşSüpeeer gayet net belli oluyor tatlım Allah tamamına erdırsın
inşş senin de güzel haberlerini alırı canım ben çok allahıma dua ettim çok şükür kabul ettimBnm 6.gun idrarda cikmiyo daha 20 yi gecmesi gerekiyomus idrarda cikmasi icin yarin guzel degerlerle gelirsin insallah :)) snn bnden yuksek cikar.
Aminnn!!! Hadi bakalim seni de bizlere dua edenler tarafina transfer ediyoruz. Gelsin bebislerrr :) allahim insallah bu denemesinde uzulen arkadaslarimizi da bi sonraki denemelerinde sevindirir.hepimiz bebisleniriz :))
Ozlemm herrkesi eklemissinn beni eklememissin(((( Ucuncu kez yaziyorum. Rica etsem Beni de ekler misin lutfeeeeeennnn
Msruya yas 29 sorun cikolata kisti 1. Deneme. Gazi uni. Ekim
Ozlemm herrkesi eklemissinn beni eklememissin(((( Ucuncu kez yaziyorum. Rica etsem Beni de ekler misin lutfeeeeeennnn
Msruya yas 29 sorun cikolata kisti 1. Deneme. Gazi uni. Ekim
Sultancım kaç tane transfer etmişlerdi sana
sağol bitane tşk ederim rabbim herkeze yaşatsın bu duygularıCanm tebrik ederim ins gozun aydin
evet tek kelimeyle hariiiikaaa haber hasret tebrik ederimmmm 7 gün tutunma bitiyor gündüzden bir alıntım vardı yazdım ama bir türlü gönderememiştim en iyisi tekrar yazayım çok faydalı çünkü orda okumuştum canım süperrrrrrrrrrrrr
Kizlarrrrrrr yumurta toplama isleminden sonra genital bolgesinde mantar problemiiiii olan varmiiiiiii acilĺlllllllll cevappppppp
Canim yumurtalar toplanmadan onceki muayenemde kasintim cok olmuştu doktira dedim krem verdi 2 gun kullandim gecti nuhakkak doktoruna soyle bence bi krem versin sıkıntı olur sonra
Cnmmmm sözde doktorum aricak bni ariorum bakmio telineee evde kendi kafama gore krem kullanicammm cokkk sinirlendimm anlatamam yaaa demekki parayi pesin odeyince bole oluoo!!!!!!!!
Sanada tetra diye bi ilac var sende kullaniomusnnnn maf etti bniiiiiiiii
sağol bitane tşk ederim rabbim herkeze yaşatsın bu duyguları
benim için de bi mucize oldu canım hala şoktayım rabbim nasip etti
Sanada tetra diye bi ilac var sende kullaniomusnnnn maf etti bniiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?