2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

umutege çok sevindim canım rabbim tamamına erdirir inş

Ayol bn 10dkda gidilcek yere 5dkda gitmezsem,kendimden cok baskasina uzulupnkendi derdimi unutup baskasina aglamazsam,3kap yemek yapmazsam,evde mazallah kirli bi yer yikanmamis camasir bulasik kalir,gerekirsenkendim ac kalip evdeki herkesi doyurmazsam,her ise ben yaparim diye atlamazsam,baskasina yapilan haksizlik adeletsizlik yuzunden kendimi koyun manyagi yapmak ugruna olaya dahil olmazsam vs daha sayabileceim bilumum sey olmazsa iste catlarim...ahahahahahaaaa galiba ben bazen hakkaten dunyayi kurtarabilceimi falan dusunuorum
Sana cok guzel naz yapilio napim bayiliom semide manyakliklarima alet etmeyeeeeee
Hadi gelsin bizim minik kuzi ice da su heyecanimin ilk afimi bitsin anaaaaaaammmmmmm

Ahanda işte ben! Ama bu tedavi başladığından beri daha iğne aşamasında bile elimi hiç bir şeye sürmedim valla. Tuttum kendimi. Şimdi Cumartesi opu var. Heyecanlıyım. Yumurtalar iyi. Şansınız yüksek dedi Dr. Bide bişi öğrendim. Yaş yükselince yumurtanın boyu 18 mm altında olsa bile içindeki Olgun olabiliyormuş. Bilginize:)

elifcim kabak çekirdeği günlük ne kadar yenecek canım tabi ananas içinde geçerli

ya miktar olarak bilemem dee yiyebildiğin kadar ye ne bilim..mesela ben transferden sonra 4 gün günde 1 ananas yedim ..diğer günlerde yarım ananas yedim..kabak çekirdeği de aldım kaseye tv nin karşısında gündüz-akşam çitledim :)))))

elifcim kabak çekirdeği günlük ne kadar yenecek canım tabi ananas içinde geçerli

Canlar bana bir diyetisyen ananası günde 4 ince dilimden fazla yeme demişti. Zehir etkisi yaparmış. Doktora bir sormadan bence fazla yemeyin

allah razı olsun hayatım allah seninde gönlüne göre saglıklı bir hamilelk versin bnmki 1 tane diye bılıyorm bı yamuk yoksa teşekkür ediyormm senı çok sevıyorm saol destegn için

saol canımm kanama devam malesef ama agrm yok çok şükür tek tesellm o bekliyp dua edıyorm

merhaba arkadaşlar... öncelikle kendimden kısaca bahsedeyim size..ben 26 yasındayım eşim 27.. ikimizde de herhangi bir sorun yok çok şükür..fakat 2 tane olumsuz aşılama geçirdim..son aşılamam kasım ayındaydı ve ağustos ayında tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittik. dr aşılamayla uğraşmayalım artık direk tüp yapalım sana dedi.. o ara ise prolaktin dedğerim yüksek çıktı ve 2 ay ara verdik.. yarın tekrar gidicem hastaneye bakalım nollcak... sizlerden ricam bana tüp bebek sürecini en baştan sıfırdan bi anlatabilirmisiiniz? bu arada benim önceki aşılama sayfalarımdaki arkdaşların çoğu hamile kalmış.bende icraat yok.... birazda moralim bozuk bende bişey yok diye

kızlarrrrrrrr hala şoktayım test yaptım 2. çizgi çiktı elim ayağım titriyoooo hafif pembemsi çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…