2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

iyide nereyeeeeeeeeeeeeee olurmu ..konuşuoruz burda dertlerimizi,tecrübelerimizi,sevincimizi,üzüntümüzü paylaşıoryz...gitme bi yere...tedavine yine yeniden başla 1 2 3 mutlaka olacak ..

iyide nereyeeeeeeeeeeeeee olurmu ..konuşuoruz burda dertlerimizi,tecrübelerimizi,sevincimizi,üzüntümüzü paylaşıoryz...gitme bi yere...tedavine yine yeniden başla 1 2 3 mutlaka olacak ..

ahh canım şimdi sen güzel haberi aldın diye rahtasın seni de anlıyorum hakkın tabi ama bide negatif sonuç alanları düşün yeniden yaptırmak hem maddi hem manevi olarak ne kadar zor benim test günüm pzt şimdiden içimi bi sıkıntı kapladı kalbim yerinden çıkacak sanki tabi ki herşey Allahtan olmaza olmaz nasip kısmet bu işler ama tekrar toparlanmak çok zor

ben herkesin halinden anlıyorum neden böle düşünüosun ki sen...ben rahat felan da değilim aynı zamanda...bak şuanda yatıyorum kalkmıyorum..benim içinde her an kaybetme tehlikesi varrr...arkadaşlar için dün çok üzüldüm YETER ve ELMATURTA ...burdan gitmesini istemıyorum..konuşalım dertleşelim..kimse çıkmasın beraber bu yolda ilerleyelim hepimiz.

benimde test günüm pazartesi..idrarda falan baktın mı??hani hep herkes 7. 9. gün falan silik görüyor ya...nasılsın?

benimde test günüm pazartesi..idrarda falan baktın mı??hani hep herkes 7. 9. gün falan silik görüyor ya...nasılsın?

yok canım baktırmadım elim varmıyor test yaptırmaya eşim kızıyo aslında daha sonuç belirsizken neden böyle karamsar oldun diye olmadı diye hissediyorum

sen de ne gibi belirtiler var canım :26:

valla bende negatif olanlara ağlıyorum yaşadığım o günler aklıma geliyo çok zor Allah sabır versin.. aynı bende senin gibiyim senden 3 gün sonrada benim testim var.. ama negatif olur diyede çok korkuyorum... bu süreç kolay diyil çok canımız yanıyo ve maddi olarakta daraltıyo insanı, inşallah bir kez daha yıkılmayız...

tüp bebeğin daha pahalı olduğu çok eski olmayan bir zamanda bi çiftin çocuğu olmuyormuş..köylü bunlar..inekleri çiftleştirip satıp bebek parası toplayıp tüp yaptırıyorlarmış..üstleri başları fena..hastane lobisinde yatıyorlar çoğu zaman.ayakkabıları bile dökülüyor..sonuçç bu şekilde 9. denemede çocuk sahibi olmuşlar..gerçek bir hikaye bu..

yok canım baktırmadım elim varmıyor test yaptırmaya eşim kızıyo aslında daha sonuç belirsizken neden böyle karamsar oldun diye olmadı diye hissediyorum

sen de ne gibi belirtiler var canım :26:

kasık ağrısı, sabahları hafif mide bulantısı..belirtiler bu kadar erken çıkamayacağını biliyorum sanırım soğuk aldım ben..sabah üşüyordum çok fena.uyudum tekrar kan ter içinde uyandım..kasık ağrısı fena ama sabahları adet olacak gibi vuruyor..uyandırıyor..

valla canım sonumuz ne olacak hiç bilmiyorum ama yine negatif alırsam çok yıkılacağım buna eminim rabbimden gelen herşeye razıyım ama sonuç değişmeyecek işte...ya sanki kelimeler boğazıma diziliyo ben transferden sonra 2 kilo verdin sıkıntıdan yemeden içmeden kesildim
bencede bekleyin tewt felan yapmayın valla kafanız çok karışır.

yok canım yapamıyorum zaten sonumuz inş hayırlı olur rabbim bizde nasip etmiştir

şahsen ben kızlar 6 yıllık evliyim 3 yıldır ne tedaviler ne paralar döküldü ...bende çok sıkıntı çektim...o ilk 3 yılda 5 kere aşılama oldum..ankaraya gidip gelıyordum .yaşadığım şehirle ankara otobüsle 6 saat... orda bi akrabamız vardı 1 kere onda kaldık ama çok kötü davrandı ilk gittiğimizde sonra gidiş-geliş yaptık devamlı...çocuğum olmuyor diye eltim neler söledi bana onunla ne zman yanyana gelsem mutlaka ağlatırdı beni.sonra tüp beneğe başladık onuda başka şehirde yaptırdık yine git-gel ...merkez bi sürü para ilaçlar para..bi şekilde halledıyordukk maddi sıkıntı bi yanada manevi sıkıntı çok kötü kızlar ben herkesten sakladım sadeec anneme söledim ..ama saklaamaka ne fena öyle fitnece fesatça sorular soruyor ki bu koca tarafındaki musübetler ..bi lafımdan bi yerden falso verecem diye ödüm koptu.ilk çocuğumun tüp olduğunu kimse bilmez bunuda sölemedim kimseye bakalım nereye kadar.çok araştırıyolar çok laf sokuyolar ne kadar geri kafalı millet ya

sende baya belirti varmış kuzum inşş bebişin seninledir bende hiç bişey yok canım ne yapayım nasip kısmet bu işler

Ayol iki saat girmedim aysegulcananima cemkirmisler tam gaza geldim yaziodum neyseki yanlis anlasma olmus cozulmus allahtan bi sayfa sonrasinida okumusum ahahahahaha hormonlarim kafayi yemis ztn cizerimmmm uleeeeeeyynnnnnnnnn

kızlarrrrr, sakinnnn.... sanırım havaların ve aldığımız ilaçların bize etkileri, biraz alıngan olduk bu ara... hemde toplu halde :))) aslında kimsenin kötü bi kelam ettiği yok. beneklinin ve benim tarzım genelde bu, daha şaka yollu, neşeli ve samimi; yani çizerim bi tehdit değil, ki daha önce de dediğim gibi burada ki hiç kimse de art niyet yoktur. bende hemen hemen benekli ile aynı zamanlardan beri yazdım sanırım buraya. yeri geldi geyik sohbetler yapıldı, şiirler bile yazıldı. evet belirtilerden, üzüntülerimizden de bahsettik hemde sıkça ama genel itibariyle stres bize en zarar veren şey, keyifli zaman geçirelim diye uğraştık. tedirginlikler yaşayan birine, belki bizde aynını hatta belki fazlasını yaşarken dahi, sakin olmasını söylemeye çalıştık onu neşelendirip farklı şeyler düşünmeye yönelttik.... okurken aklımızın bi köşesinde bulunsun bence bu ve hemen iyi yönlü ne demiştir diye düşünmek gerek bence. yine ben elifin de, hasretiminde yanlış bişey söylediğini düşünmüyorum. dün gece ve bugün üzüldük o yüzden, birazda tedirginlik var, ondan sebep herhalde. hiç bir zaman hiç bir şey için garantimiz yok ki zaten, 1 sn sonrası için bile....

kırgınlıklara bi son verelim ve topik olarak sımsıkı sarılım tekrardan.... hadi öpüşün barışın bakiyimmmm..... unutmayın kızlar; biz KOCAMAAAANNNNN BİR AİLEYİZ....

bu belirtiler süpperrr valla aynen bende de oldu halen de oluyor tabi...

merhaba kızlar tünaydın ..
bgn çok telaşlı ve bi okadar heycanlıyım reglimin 2. günündeyim karın agrısı bu heycanımı bastırıyor diyebilirim :18: yarın tüp bebek tedavisine adım atıcaz doktordan rndvu alındı ...sizlerin tecrubelerine ihtiyacım var bu tedavi beni ruhsal bdensel ve maddi olarak biraz yıpratıcak ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn

kızzz benden niye alıntı yaptın ...bnm normal konuşdum ..kızmadım açıklık getirdim

millet dedikoduya yer arıyor zaten..pislikler....bana da gerizekalı salağın biri tarif veriyor..çocuk olması için aşkla sevgiyle birlikte olunacakmış..kocası ona çok aşıkmış..o yuzden kendisi hemen hamile kalıyormuş..ölür müsün? öldürür müsün??? salak tecavüze uğrayıp hamile kalanlar da çok aşkla yapmışlardır bebeği..mesela benim eşimde ne var söyleyelim falan diyor..tabi lafları kendi duymayacak yaa!!! anlamıyor işte!!

valla tatlım, kelimeler boğazıma dizildi. başka da söyleyecek bir şey bulamıyorum ki

merhaba canım..ALLAH bu yolda yüzüne baksın şimdiiden hayırlıı olsun...evet biraz yıpranacaksın ama oldun bebiş gelsin yeter ki herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…