- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.101
Ne guzel kizlar hamisler cogaliyor rabbim gonlumuzun muradini versin ins hepimizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolur kuzu bana da cok dua et bu bayrama mutlu gireyim
amin canım çok teşekkür ederim...ALLAH isteyen herkese tez vakitte versin..
hayırlı olsun darısı tüm arkadaşlarımıza 8.günümde kanda baktım 129 çıktı sen kaçıncı günde baktın maşallah değerin benimkine göre yüksek fazla değerlerden anlamam ama öyle görünüyor
hayırlı ve mübarek olsun canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini....
sağol cnm.İNŞALLAH darısı tüm arkadaşlarımıza...bnm bugün 11.günüm kanda bakıldı ..cuma yine gidecem yine bakacak..seni de çağırmışlardır galiba tekrar bakmak için.
evet bende cumartesi yani günümde baktıracam bakalım ne çıkıyor kaç emr.transfer edildi sana
benim 8.günde değerim nasıl sence
bana tek embiryo transfer edildi.bence 8.gün için çok çok güzel.maşallah
Opu sonrasiiii 2.gunummmmmm sabahtannn beriiiii sag ve sol yumurtaliginmmmm agridannnnnn olucemmmmmmm suan doktora geldimmmmmm olyorummmmm sizde bole bise yasadinizmiiiiiii?????????????????
değerden anlamam ama 129 gördüğümde pozitif olduğunu anladım artık rabbim diğer arkadaşllarımıza yaşatsın inş.tedavisi olumsuz olan arkadaşlarımızada rabbim en kısa zamanda nasip eder onların herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
az önce eşim aradı beni...eşimide doktorumuz aramış ...benim sonuç çıkmış....DEĞERİM 756 İMİŞ...
amiiiiiin canım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşşslm canım hoş geldin,
ben de senin gibi 1 dış gebelik geçirdim sağ tüpü kaybettim laparoskopi ve histereskopi oldum3 aşılama geçirdim rabbim nasip etmeyince olmuyo işte ilk tüp bebek denememi yaptı şimdi beklemedyim bugün transferimin 7. günümdeyim inş rabbim nasip etmiştir :
hoşbulduk inşallah allah hiçbirimizin kucagını evlatsız bırakmaz...gün sayıyorsun inşallah bebiş haberini alırız.şu sıralar hiçbir şeyin farkında değilim.iğne vurup duruyorum bakalım ne olcak.
canım arkadaşım ya iyi ki varsın sağolinşş kuzum ya sanki dünyanın yükü omuzlarım daallahın izniyle bi pozitifi alsam o kadar çok rahat edicem ki anlatamam bitanem inşş rabbim nasip etmiştir bebişimi
ama canım sadece küçük nokta gibi hafif pempeydi lekenme gibi değil di canım:26::26:şimdilik bişey de yok zaten :44:
canım benmde öyleydi korkmaaaaabende lavaboya gittim kilotda bişe yok tu wcden sonra peçeteye 2 kez geldi çokçok açık pembegıbıı sonra geçti baska gelmedi 1 gun sonrada jel kahve geldı geçti çok şükür korkmaaaaaaaa herşey güzel olacakk
![]()
inş dediğin gibi iyiye işarettir kuzum zaten bidaha da olmadı :44::44:
bnm geçti canm saol 6.gunumde öyle olmuştu şimdi hasretime yardımcı olmaya calışıyom saol ilgin için![]()
inşşşş canım yarın hayırlı sonuçların olur rabbim nasip etmiştir bebişiniben geldim sonuuuuuuuuuç felan yok delirecem sabahtam beri öldüm geberdim ...sabah gittik doktorum dedi öğleden sonra gel eyse bende o ara aneneme gittim öğleden sonra gittim testimi verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler bekledim gelmedim vee şimdi sonuca gittik cihazlar bozulmuş yarın alırsınız dediler.doktor muayene etti ultrasondan baktı göbekten tabi rahim kalınlığı 12-14 iyi ...sonucu yarın alacaz ben nasıl dayanacam 1 gece daha ..uyku felan kayboldu stresten ölecem yaaa
aaaaaaa nasıl bu kadar düşme olabilir canım ya inşş bi yanlışlık vardırbeta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim
ben de anlamadım, maalesef daha düşük. ilk testi özel de yaptırdım, diğerinde devlet hastanesi. referans aralıkları farklı ama okuyunca anlaşılıyor. kaybettim bebeklerimi .yarın Dr. da kese ve kalp atışı kontrolü falan
vardı.sadece koca bir boşluk. derin, kapkaranlık....
![]()
Tedavin hayirli ugurlu olsun insallah.bende mikrodoz protolle tedavideyim simdi .benim reaxervlerimde azlma var o yuzden sanirim bu protokol uygun gordu doktorum.gecen ay ayni senin gibi adetin 3. Gunu dogum kontrol hapiyla basladim.hap bittikten 4 gun sonra sulandirilmis lukrine basladim.sabah aksam 16 unite.bikac gun sonra adet olunuyo zaten normal sartta.adetimin 3. Gunude yumurta gelistirici igneye basldim halende vuruluyorum.merionel 150 kullaniyorum .bu hafta sonuna kadar opum olur hayirlisiyla.bu arada hangi merkezde oluyosun tedavi.ben ankara gurgan klinik
canm sana tekmi transfer yapıldı çiftmi senn test gunun yarınmıydıı:44:
ne yazacağımı bilemedim kaç kez sildim yazdım sözü bittiği yer olsa gerekyine olmadıYine yarım kaldı ümitlerim
..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte
olmassa olmuyormuş
Benim bebeklerim olmayacak
Ben onlara bayramlıklar alamayacağım
okullara gönderemeyeceğim
Onlarla ilgili hayallerim olmayacak
yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak
Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim
Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim
Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek
ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim
Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım
artık her şey bitti
Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer
Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum
Her gün her gün beni yakacak
çok yoruldum
çok yıprandım
nedenleri niçinleri attım bir kenara
Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya
![]()
az nce eşim aradı beni...eşimide doktorumuz aramış ...benim sonuç çıkmış....DEĞERİM 756 İMİŞ...
mrb kızlar
daha öncede bu konuya yazdım ama kimseden cevap alamamıştım bana yazan olmadı yanii
belki kendisinde benim giibi belirti arayan olur rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inş.hiç birinizin tedavisini emeklerini boşa çevirmesin rabbim olanlara bağışlasın olmayıp bekleyen yada gün sayanlarada hayırlısıyla nasip etsin ve onlarında yüzünü güldürsün kızlar bendeki belirtileri yazayım
transferden önce ve 3.gününe kadar süren göğüs ağrım vardı sonra geçti
ilk günden beri kasık batması iğne batıyormuş gibi ağrı ve arada kramp
sonra gece beni uyandıran göğüs ağrım bi tek gece olurdu hem şiş hem ağrırdı sabaha birşey kalmazdı
5.günde sadece sağ göğsümde 2 küçük kahve rengi leke ve belirgin ince damarlar
unutmadan 4.günden sonra arada adet olacakmış gibi şiddetli karın ağrısı,
bitek akşamları afedersiniz ishal ve hergün karın guruldamam vardı sanki içerde davullu zurnalı birileri halay çekiyordu
6.ve 7.günde testte silik gördüm kızlar rabbim olmayan tüm kardeşlerimede yaşatsın 8.günde kenda belli oldu
şimdi bile saydığım belirtiler dewam etmekte günümü beklyorum şimdi
sultancığım tek transfer yapıldı bana...aslında test gnüm yarındı...ben transferin olduğu günüde saymıştım bugün sanıyordum sonra bi arkadaş burda dedi ya transferin olduğu gün sayılmaz diye ..bende ha 1 gün önce ha 1 gün sonra ne fark edecek diye bugün kan verdim 756 çıktı..
he şimdi çiftlerdemi değer bu kadar oluyorbende kendi derdime düşmüşüm tekmi çiftmi diye ya deger fazla gelmiştide iyi o zaman bnmkide tek 855 di degerm
offffff içim şişti ya az önce annemi yolcu ettim yine gurbetlik başladı![]()