• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

umudunu kaybetmek de ne demek .. ben de bekliyorum..bebek olmayabilir..sonucum negatif olabilir..az ağlar,silkelenir tekrar denerim..hayatta her şey altın tepsiyle sunulmuyor.. bu da bizim sınavımız..çalışır yaparız inşallah..1. de olmazsa 11. de ama Allah yazdıysa olacak..yazmadıysa da hakkımızda hayırlısı değil..tamamen menapoza girmeden..YUMURTALIKLAR TÜKENİP, ENDOMETRİUM ÇÜRÜMEDEN VAZGEÇMEK YOKKKKKK!!!!!!!!!!

yine olmadı:14: Yine yarım kaldı ümitlerim:14::14: ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte :14:olmassa olmuyormuş:43::43: Benim bebeklerim olmayacak:43::43: Ben onlara bayramlıklar alamayacağım :43::43::43:okullara gönderemeyeceğim:43::43: Onlarla ilgili hayallerim olmayacak :43::43::43:yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak:43::43::43: Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim:43::43::43: Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim:43::43::43: Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek:43::43::43:ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim:43::43::43: Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım:43::43:artık her şey bitti :43::43::43::43::43: Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer:14::14::14: Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum:14: Her gün her gün beni yakacak:43::43::43: çok yoruldum:50: çok yıprandım :50:nedenleri niçinleri attım bir kenara :50: Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya:43::43::43::43::43::43::43:

canım benim tüylerim diken diken oldu, acını hissettim senin kadar olmasa da. Hepimiz duyuyoruz ki 9uncu 10uncu denemesınde cocugunu kucagına alanlar oluyor, Allah saklasın, iyi ki tamamen kapılar kapanmıyor yuzumuze, umutlarımızla yaşıyoruz. Bence üzüntünü yaşa, sonrada kalk silkelen ve yenıden savaşa devam. Once kedine dikkat et, kendini mutlu et ve inan. İnşallah Rabbim bizi bu sınavdan gecirecek bi gün.

Tebrik ederim canım hayırlı olsun..

bu nasıl bir gun boyle anlamadım sevinç üzüntü birbirine girdi..

canım tebrik ederim, bu gün gercekten biraz üzücü bir gün olmus, ama senin adına cok sevindim, saglıkla kucagına alırsın ınsallah

hayır aramayacağım, önce kendimi sakinleştireceğim, zaten yarın sabah randevum var, ayrıca sonuçları kağıt üzerinde görmek isteyecek ,anlaşılıyor zaten, ne bekliyordum ki 38 yaşımda bu kiloda bu kadar şeker yüksekken, erken menopoza girmişken gerçekten hamile kalmak mucizeydi. devam edeceğini düşünmek, sadece kendimi komik duruma düşürmekmiş. kendi kendime acıyorum ve kızıyorum.
şimdi müsadenizle,, forumdan çıkıp, bir köşede kendime acıyacağım. Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. benim kısmet değilmiş.

canım gecmısını bilmiyorum ama sana da Allah sabır versin, belki de bi yanlıslık vardır ama bu kadar negatıf olma, kac kez denedın bılmıyorum ama, hala yumurtamız varsa bi gun olucak. umarım tahlıl de bi hata vardır :S

yeter nolur uzulme canm allah buyuk ins sendeanne olacaksin tatlm sagligimiz yerinde ins tekrar yaparsn yilmicaz hep ayakta durucaz ki evlat sahibi olabilelim dua dua dua canm en onemlidi bu allah kulum istemesini bilsin yeterki ben onlarin tum istediklerini kabul eder sevindiririm demis nolur sende dua et iste yaradandan o herseyin hayrlisi versin ins dualarim seninle canim benm cok uxuldum gercekten

biliyorum ama okadar ümitliydimki dedm süpriz yumurta o döllenecek hemde5 gün bekleyecek ve tutacak bnde sana neoldu diyecektim ama offfffffffffffff:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

tabiki canım bunun için burdayız... Lütfen vazgeçme çabalamaktan allahım versin inşallah evladını inşallah...:14::14::14::14::14::14:

offff canım ya, mesajını okuyunca çok kötü oldum:43::43::43::43:
1 embriyo vardı ne oldu????

büyük geçmiş olsun canım ..hazmet ama alışma..toplan ve hazırlan en kısa zamanda daha sağlıklı sıhhatli bir bebek olacak göbişinde..
çok zor be kızlar zaten şu anda aklım devre dışı sadece duygularım var ve onlarda savaştan çıkmış gibi karma karışıklar biraz zaman geçince üzerinden soğuyunca yaşadıklarım belki daha iyi olacağım ama şimdi kötüyüm içim yanıyor gözlerimden akan yaşlara engel olmaıyorum nedenleri niçinleri br kenara bıraktım diyorum ama insanların 1 dk sahip oldukları sonrada sokaklara atıkları bir yavruya ben bu kadar çabalarken neden sahip olamıyorum diye sormaktanda kendimi alamıyorum vs vs

canım benim tüylerim diken diken oldu, acını hissettim senin kadar olmasa da. Hepimiz duyuyoruz ki 9uncu 10uncu denemesınde cocugunu kucagına alanlar oluyor, allah saklasın, iyi ki tamamen kapılar kapanmıyor yuzumuze, umutlarımızla yaşıyoruz. Bence üzüntünü yaşa, sonrada kalk silkelen ve yenıden savaşa devam. Once kedine dikkat et, kendini mutlu et ve inan. Inşallah rabbim bizi bu sınavdan gecirecek bi gün.

Canım tebrik ederim, bu gün gercekten biraz üzücü bir gün olmus, ama senin adına cok sevindim, saglıkla kucagına alırsın ınsallah

canım gecmısını bilmiyorum ama sana da allah sabır versin, belki de bi yanlıslık vardır ama bu kadar negatıf olma, kac kez denedın bılmıyorum ama, hala yumurtamız varsa bi gun olucak. Umarım tahlıl de bi hata vardır :s

aslında başka çare de yok dayanmaktan yeniden kalkıp hayata tutunmaktan başka çare yok

yine olmadı:14: Yine yarım kaldı ümitlerim:14::14: ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte :14:olmassa olmuyormuş:43::43: Benim bebeklerim olmayacak:43::43: Ben onlara bayramlıklar alamayacağım :43::43::43:okullara gönderemeyeceğim:43::43: Onlarla ilgili hayallerim olmayacak :43::43::43:yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak:43::43::43: Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim:43::43::43: Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim:43::43::43: Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek:43::43::43:ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim:43::43::43: Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım:43::43:artık her şey bitti :43::43::43::43::43: Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer:14::14::14: Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum:14: Her gün her gün beni yakacak:43::43::43: çok yoruldum:50: çok yıprandım :50:nedenleri niçinleri attım bir kenara :50: Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya:43::43::43::43::43::43::43:

YA NELER OLMUŞ BEN GÖRMEYELİ :( CANIM LÜTFEN ŞU AN AĞLAYACAKSAN AĞLA RAHATLA AMA YARIN SABAH YEPYENİ BİR GÜNE UYANACAKSIN UNUTMA.. BU BİZİM SINAVIMIZ HEPİMİZİN YILDIĞI,YORULDUĞU ZAMANLAR OLUYOR AMA ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ SEN ZATEN O KADAR GÜÇLÜ BİR KADINSIN Kİ BUNU DEFALARCA YAPABİLMİŞSİN YİNE YAPICAKSIN YİNE DENEYECEKSİN VE ALLAH BUNUN MÜKAFATINI MUTLAKA VERECEK. BİZİM DE CENNET KOKULU EVLATLARIMIZ OLACAK. YETER Kİ BİZ İSTEYELİM DEFALARCA İSTEYELİM DUAMIZI EDELİM

İNŞİRAH SURESİ
.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

bugün 4. günüm kuzum. hafif kramplar batmalar..başka ne oldu elif?

aynen bende de çok kasık ağrısı batması rahmimde bile batma oluyordu...bende hiç kanama leke tarzı bişi gelmedi..göğüslerim biraz şişti...sıcaklık basıyordu bana çok..bide ayaklarım çok üşüyordu...şu 2 gündürde bi bulantı var kahvaltıdan sonra..bnm ilk gebeliğimde de erken başlamıştı ..en belirgin özelliklerim bunlar yani.

aynen bende de çok kasık ağrısı batması rahmimde bile batma oluyordu...bende hiç kanama leke tarzı bişi gelmedi..göğüslerim biraz şişti...sıcaklık basıyordu bana çok..bide ayaklarım çok üşüyordu...şu 2 gündürde bi bulantı var kahvaltıdan sonra..bnm ilk gebeliğimde de erken başlamıştı ..en belirgin özelliklerim bunlar yani.

nolur kuzu bana da cok dua et bu bayrama mutlu gireyim

Kizlar merhaba
bugün opu oldum 12 tane yumurta toplandi allahin izni ile yarin emblog aricak ben ilk kez uyutuldum yaa 2 saat sonra falan midem felan cok bulandi hemen yatinca gecti ama hiç bisi hissetmedim suan iyiyim kasiklarima bisi batiyormus gibi oluo bi de :) bi poset ilac verdiler 1 sayfada ilac kullanim sekli verdiler :)

mrb kızlar
daha öncede bu konuya yazdım ama kimseden cevap alamamıştım bana yazan olmadı yanii:43::43:
belki kendisinde benim giibi belirti arayan olur rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inş.hiç birinizin tedavisini emeklerini boşa çevirmesin rabbim olanlara bağışlasın olmayıp bekleyen yada gün sayanlarada hayırlısıyla nasip etsin ve onlarında yüzünü güldürsün kızlar bendeki belirtileri yazayım
transferden önce ve 3.gününe kadar süren göğüs ağrım vardı sonra geçti
ilk günden beri kasık batması iğne batıyormuş gibi ağrı ve arada kramp
sonra gece beni uyandıran göğüs ağrım bi tek gece olurdu hem şiş hem ağrırdı sabaha birşey kalmazdı
5.günde sadece sağ göğsümde 2 küçük kahve rengi leke ve belirgin ince damarlar
unutmadan 4.günden sonra arada adet olacakmış gibi şiddetli karın ağrısı,
bitek akşamları afedersiniz ishal ve hergün karın guruldamam vardı sanki içerde davullu zurnalı birileri halay çekiyordu
6.ve 7.günde testte silik gördüm kızlar rabbim olmayan tüm kardeşlerimede yaşatsın 8.günde kenda belli oldu
şimdi bile saydığım belirtiler dewam etmekte günümü beklyorum şimdi

mrb kızlar
daha öncede bu konuya yazdım ama kimseden cevap alamamıştım bana yazan olmadı yanii:43::43:
belki kendisinde benim giibi belirti arayan olur rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inş.hiç birinizin tedavisini emeklerini boşa çevirmesin rabbim olanlara bağışlasın olmayıp bekleyen yada gün sayanlarada hayırlısıyla nasip etsin ve onlarında yüzünü güldürsün kızlar bendeki belirtileri yazayım
transferden önce ve 3.gününe kadar süren göğüs ağrım vardı sonra geçti
ilk günden beri kasık batması iğne batıyormuş gibi ağrı ve arada kramp
sonra gece beni uyandıran göğüs ağrım bi tek gece olurdu hem şiş hem ağrırdı sabaha birşey kalmazdı
5.günde sadece sağ göğsümde 2 küçük kahve rengi leke ve belirgin ince damarlar
unutmadan 4.günden sonra arada adet olacakmış gibi şiddetli karın ağrısı,
bitek akşamları afedersiniz ishal ve hergün karın guruldamam vardı sanki içerde davullu zurnalı birileri halay çekiyordu
6.ve 7.günde testte silik gördüm kızlar rabbim olmayan tüm kardeşlerimede yaşatsın 8.günde kenda belli oldu
şimdi bile saydığım belirtiler dewam etmekte günümü beklyorum şimdi

gözün aydın canım.ALLAH kucağına da versin.sende ki belirtiler bende de aynen oldu...hatta bu sabah öyle bi bel ağrısıyla uyandım ki gece de çok ağrıdı dedim kesin adet olacam.sonra bende de gaz çok vardı gurul gurul vızır vızır karnım dehşet oynuyordu.bende bugün öğrendim değerim 756 imiş..senin değerin kaçtı cnm

Kizlar merhaba
bugün opu oldum 12 tane yumurta toplandi allahin izni ile yarin emblog aricak ben ilk kez uyutuldum yaa 2 saat sonra falan midem felan cok bulandi hemen yatinca gecti ama hiç bisi hissetmedim suan iyiyim kasiklarima bisi batiyormus gibi oluo bi de :) bi poset ilac verdiler 1 sayfada ilac kullanim sekli verdiler :)

hadi hayırlı olsun bakalım.bol bol dua et tesbih çek kuzum.

gözün aydın canım.ALLAH kucağına da versin.sende ki belirtiler bende de aynen oldu...hatta bu sabah öyle bi bel ağrısıyla uyandım ki gece de çok ağrıdı dedim kesin adet olacam.sonra bende de gaz çok vardı gurul gurul vızır vızır karnım dehşet oynuyordu.bende bugün öğrendim değerim 756 imiş..senin değerin kaçtı cnm

hayırlı olsun darısı tüm arkadaşlarımıza 8.günümde kanda baktım 129 çıktı sen kaçıncı günde baktın maşallah değerin benimkine göre yüksek fazla değerlerden anlamam ama öyle görünüyor

Back