- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.061
sevincide üzüntüyüde bir arada yaşamak insanın doğasında var elmaturta ve yeter çok üzüldüm kızlar rabbim sabrını verir inş boş konuşuyorum biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifcim tebrik ederim canım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirir inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kuzum alında allah isterse eğilmek falan bos işte ama dikkat etmek de sart...en azından keskeler için..sakın sıkma canını önce senin sonra benim hayırlı haberlerini alırız inş. yani gün olarak yoksa bizimle aynı yolda herkesin inş. tüm kalbimle...
Tebrik ederim canım hayırlı olsun..
bu nasıl bir gun boyle anlamadım sevinç üzüntü birbirine girdi..[
inanki sevinemırom şuanda
CANM HAYIRLI OLSUN AMA ŞUAN OKADAR MORALİM BOZULDUKİİİİİİ SANA BİŞE DİYEMİYORMMM![]()
yeter lütfen kalk dus al pes etme...
seni cok iyi anlıyorum belki ben 7 taneye dayanamazdim belki sen güçlü bi kadinsin demekki biraz ara ver kendini topla simdi acın cok taze biraz geçsin ilk defa dener gibi başlarsın yeniden ins allah sabır sükunet versin canım otur allah'a dua et acın taze duaların samimi olacaktır..
az önce eşim aradı beni...eşimide doktorumuz aramış ...benim sonuç çıkmış....DEĞERİM 756 İMİŞ...
CANM HAYIRLI OLSUN AMA ŞUAN OKADAR MORALİM BOZULDUKİİİİİİ SANA BİŞE DİYEMİYORMMM![]()
TEŞEKKÜRLER SULTANCIĞIM...biraz bu haberi vermem zamansız oldu.bende sevinemıorum şuanda ağlıyorum öyle ....sabahtan bu yana öğrenemedim şimdi haber geldi.arkadaşlar orda o halde YETER VE ELMATURTA...yok sevinmıorum kendime.
canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah elmaveturta ile yeterede Allahtan sabır diliyorum ve tez zamanda Allah evlat verir inşallah
kızlar sizleri üzmek istemezdim ama birileriyle bunları paylaşmam lazım kötüyüm çünkü![]()
beta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim
kızlar sizleri üzmek istemezdim ama birileriyle bunları paylaşmam lazım kötüyüm çünkü![]()
Tebrik ederim canım hayırlı olsun..
bu nasıl bir gun boyle anlamadım sevinç üzüntü birbirine girdi..[
inanki sevinemırom şuanda
Elif hayrli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin ins
Elif hayrli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin ins
TEŞEKKÜRLER CANIM.AMİN inşallah ..
yine olmadıYine yarım kaldı ümitlerim
..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte
olmassa olmuyormuş
Benim bebeklerim olmayacak
Ben onlara bayramlıklar alamayacağım
okullara gönderemeyeceğim
Onlarla ilgili hayallerim olmayacak
yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak
Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim
Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim
Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek
ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim
Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım
artık her şey bitti
Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer
Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum
Her gün her gün beni yakacak
çok yoruldum
çok yıprandım
nedenleri niçinleri attım bir kenara
Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya
![]()
beta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim
az önce eşim aradı beni...eşimide doktorumuz aramış ...benim sonuç çıkmış....DEĞERİM 756 İMİŞ...
evet biraz hazmetmem lazım alışmalıyım bu durumuma
vivid dreams yanılmaz.. demiştim ama :)hayırlı olsun canım.. allah kucağına almayı nasip etsin..