• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

sevincide üzüntüyüde bir arada yaşamak insanın doğasında var elmaturta ve yeter çok üzüldüm kızlar rabbim sabrını verir inş boş konuşuyorum biliyorum

kuzum alında allah isterse eğilmek falan bos işte ama dikkat etmek de sart...en azından keskeler için..sakın sıkma canını önce senin sonra benim hayırlı haberlerini alırız inş. yani gün olarak yoksa bizimle aynı yolda herkesin inş. tüm kalbimle...

sağol gülüm ya, inş
hepimize dua ediyorum inan, Allahım herkesi sevindirsin güzel güzel bebişlerle

yeter lütfen kalk dus al pes etme...

seni cok iyi anlıyorum belki ben 7 taneye dayanamazdim belki sen güçlü bi kadinsin demekki biraz ara ver kendini topla simdi acın cok taze biraz geçsin ilk defa dener gibi başlarsın yeniden ins allah sabır sükunet versin canım otur allah'a dua et acın taze duaların samimi olacaktır..

evet biraz hazmetmem lazım alışmalıyım bu durumuma

CANM HAYIRLI OLSUN AMA ŞUAN OKADAR MORALİM BOZULDUKİİİİİİ SANA BİŞE DİYEMİYORMMM:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

TEŞEKKÜRLER SULTANCIĞIM...biraz bu haberi vermem zamansız oldu.bende sevinemıorum şuanda ağlıyorum öyle ....sabahtan bu yana öğrenemedim şimdi haber geldi.arkadaşlar orda o halde YETER VE ELMATURTA...yok sevinmıorum kendime.

kızlar sizleri üzmek istemezdim ama birileriyle bunları paylaşmam lazım kötüyüm çünkü:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Yeter nolur uzulme canm Allah buyuk ins sendeanne olacaksin tatlm sagligimiz yerinde ins tekrar yaparsn yilmicaz hep ayakta durucaz ki evlat sahibi olabilelim dua dua dua canm en onemlidi bu Allah kulum istemesini bilsin yeterki ben onlarin tum istediklerini kabul eder sevindiririm demis nolur sende dua et iste yaradandan o herseyin hayrlisi versin ins dualarim seninle canim benm cok uxuldum gercekten

yine olmadı:14: Yine yarım kaldı ümitlerim:14::14: ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte :14:olmassa olmuyormuş:43::43: Benim bebeklerim olmayacak:43::43: Ben onlara bayramlıklar alamayacağım :43::43::43:okullara gönderemeyeceğim:43::43: Onlarla ilgili hayallerim olmayacak :43::43::43:yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak:43::43::43: Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim:43::43::43: Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim:43::43::43: Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek:43::43::43:ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim:43::43::43: Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım:43::43:artık her şey bitti :43::43::43::43::43: Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer:14::14::14: Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum:14: Her gün her gün beni yakacak:43::43::43: çok yoruldum:50: çok yıprandım :50:nedenleri niçinleri attım bir kenara :50: Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya:43::43::43::43::43::43::43:

offff canım ya, mesajını okuyunca çok kötü oldum:43::43::43::43:
1 embriyo vardı ne oldu????

2 saat kapattım neti neler olmuş böyle..1 saattir de yazdıklarınızı okumaya yetişmeye çalışıyorum... az yavaş yaaaaa.......

beta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim

canım çok geçmiş olsun ağla sızlan ne yapıyorsan..sonra sil göz yaşını, topla kendini.. şükür bak oldu olabilecek..bunu yaşadın bir sonrakinde tamamen güzel gidecek her şey..ümidini kaybetme..o zaman asıl her şeyi kaybedersin..
billiyorum ne desek boş ama sadece ümidini kaybetmeni istemiyorum.. daha güzeli daha hayırlısı olacak..

Back