- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
Bende geldum tatlim yas 22 neden azospermi 2. Deneme nerde yaptircagima henuz karar vermedim hayirlisi olsun hepimiz icin...
özlemcim bi tablo oluştur istersen canım... bak çoğaldık..keske çoğalmasak herkes kendiliğinden gebe kalsa ama ne yazıkkı ortak kaderimiz buymus...
nafiyecim tablo ilk sayfada bakabilirsin
canım benim yakın zamanda negatif aldın yorumlarından okudum..napalım tatlım hayırlısı olsun inan pozitif olup kaybetmek daha zor bizzat yasadım canım...
seninle aynı yasıtız ikimzinde 2. denemesi inşallah iyi sonuç alacagız ben inanıyorum..
Selamlaaar
Bende 3. denememi yapıcam Ağustos sonu Eylül başı gibi. Benim tüpler kapalı.31 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim.Negatif yazısını 2 kez okudum bakalım bu sefer ne olacak? Kimse umudunu yitirmesin olur mu arkadaşlar:) Bu arada merkezimi yazmayı unuttum Diyarbakır Veni Vidi hastanesi. Dr.Hakan Çoksüer. Çok merkez çok hastane gördüm durumuma çeşiit çeşit yorumlar duydum doktorlardan. Bu seferde Hakan beye güvendim.Hadi bakalım :)
canım seninki daha zor tabi o mutlulugu yaşadıktan sonra kaybetmenin acısını yasamadım bilemem allah yaşatmasın ama tutmayınca bile sanki bebegimi kaybetmiş gibi hissettim inş busefer güzel sonuçlar alırız bende inanmak istiyorum...
canım konun hayırlı olsun nasipse bende varım eylül veya ekim tam karar vermiş değiliz...
bakarsın sende murat beyde yaptırırsan beraber gidip gelirizz
sen zaten biliyosun beni bilmeyenlere anlatayım kendimi..
benim yaş 22 eşim 27
2. denemem bursa jinemed tüp bebek merkezinde yaptırıcam..
ilk denemem pozitifti bebeğimin kalp atısları olmadıgı için 28 şubatta kürtaj oldum nasipse 2. denememide aynı yerde yaptıracagım ıce babylerim var onları alıp ısıtacagım..
Rabbim hepimize hayırlı sonuclar almayı naip etsin inşallah..
ben varım,ekim gibi ilk defa tüp deneyeceğim,hala inanamıyorum benim çocuğum olmadığına,kabullenemiyorum.2 aşılamam var.yaşım 34....hiç hamile kalamadım,3 yıllık eviyim.2 yıldır korunmuyorum.ankara da iyi bir merkez biliyor musunuz.tüpe gelene kadar neler tavsiye edersiniz.
Selamlaaar
Bende 3. denememi yapıcam Ağustos sonu Eylül başı gibi. Benim tüpler kapalı.31 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim.Negatif yazısını 2 kez okudum bakalım bu sefer ne olacak? Kimse umudunu yitirmesin olur mu arkadaşlar:) Bu arada merkezimi yazmayı unuttum Diyarbakır Veni Vidi hastanesi. Dr.Hakan Çoksüer. Çok merkez çok hastane gördüm durumuma çeşiit çeşit yorumlar duydum doktorlardan. Bu seferde Hakan beye güvendim.Hadi bakalım :)
inş hepimiz burda hamiş olup yazarızzzzzzzzSelam herkese,
Ben Eylul basinda basliyorum kismetse . 38 yasindayim, sorun yumurta rezervi ve sperm azligi. Ilk denemem olacak. Umut Tup Bebek'de Ulun Bey doktorum.
Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.
Sevgilerimle
merhaba kızlar bende inş kısmetse eylül ayında tüp bebeğe başlamak istiyorum
dr. süleyman bey olacak, umut tüp bebekte yapmayı düşünüyorum
eşimde hamdolsun sperm gördük eylüle kadar tedavimiz devam edicek ve nasipse eylülde başlarım diye düşünüyorum inşllh
bu ilk denemem olacak bi kere tüp bebeğe hazırlandım ama eşim ameliyat oldu sperm çıkmayınca iptal edildi
inş bundan sonra iptal olmaz hiç...:26:
sağol cnm benim yaa korkuyorum valla inş olurslm canım inşallah bu sferki tedavin iptal değil hamişşşş bile olacaksın
Allah gönlüne göre versin arkadaşım
sağol cnm benim yaa korkuyorum valla inş olur
sende umutas gidecekmişsin demek belki orda aynı anda başlarız kimbilir
inş cnm birbirimize destek oluruz hepppkorkma tatlım inşallah herşey güzel olacak evet bende umutta gideceğim inşallah ozaman karşılaşırız ve destek oluruz birbirimize
cnm inş hepimiz bebişli oluruzcanım ben baktıgımda yoktu liste güzel olmus eline sağlık...
bizim sebep bende pkoolikistik over
eşimde oligo asteno teroto spermi (sperm hareketliliği az sayısı az morfoloji bozukluluğu var)
rabbim hepimizin elleri kollarını dolu dönmeyi nasip etsin inşallah...
bu arada kızlar nasipse 3 ay dan az sürelerimiz var herhangi bir seyler ilaç veya doğal bitki kürleri gibi bişeyler düşünüyomusunuz...
inş cnm birbirimize destek oluruz heppp
cnm inş hepimiz bebişli oluruz
ben bi bitkisel kullanmıyorum ama bende kansızlık var aşırı derecede o yüzden 2 aydır serumla karıştırıan kan ilacı alıyorum ve şimdiş de aldım yani 3 ay boyunca bende kansızlığım için bi şeyler yapıcam bide kilo vericem kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?