2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende geldum tatlim yas 22 neden azospermi 2. Deneme nerde yaptircagima henuz karar vermedim hayirlisi olsun hepimiz icin...

özlemcim bi tablo oluştur istersen canım... bak çoğaldık..keske çoğalmasak herkes kendiliğinden gebe kalsa ama ne yazıkkı ortak kaderimiz buymus...

Bende geldum tatlim yas 22 neden azospermi 2. Deneme nerde yaptircagima henuz karar vermedim hayirlisi olsun hepimiz icin...

canım benim yakın zamanda negatif aldın yorumlarından okudum..napalım tatlım hayırlısı olsun inan pozitif olup kaybetmek daha zor bizzat yasadım canım...
seninle aynı yasıtız ikimzinde 2. denemesi inşallah iyi sonuç alacagız ben inanıyorum..

canım seninki daha zor tabi o mutlulugu yaşadıktan sonra kaybetmenin acısını yasamadım bilemem allah yaşatmasın ama tutmayınca bile sanki bebegimi kaybetmiş gibi hissettim inş busefer güzel sonuçlar alırız bende inanmak istiyorum...

tatlım hayırlı osun benimde sol tüpüm tamamen kapalı sağ tüpümde karartı var tüplere mudale edildimi

merhaba benim eşimde de azosperm var hiç üzülme bak en azından tekrardan tüp bebek deneyecek şansın var.2.de olur inşallah

merhaba kızlar bende inş kısmetse eylül ayında tüp bebeğe başlamak istiyorum
dr. süleyman bey olacak, umut tüp bebekte yapmayı düşünüyorum
eşimde hamdolsun sperm gördük eylüle kadar tedavimiz devam edicek ve nasipse eylülde başlarım diye düşünüyorum inşllh
bu ilk denemem olacak bi kere tüp bebeğe hazırlandım ama eşim ameliyat oldu sperm çıkmayınca iptal edildi
inş bundan sonra iptal olmaz hiç...:26:

özlemahmet cnm listeye benide alırmısınnnnnnnnnnnnn

yaşım 31 sorunumuz azosperm inş hepimiz hamiş oluruz burdaaaaa........

Son düzenleme:

Selam herkese,

Ben Eylul basinda basliyorum kismetse . 38 yasindayim, sorun yumurta rezervi ve sperm azligi. Ilk denemem olacak. Umut Tup Bebek'de Ulun Bey doktorum.

Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.

Sevgilerimle
inş hepimiz burda hamiş olup yazarızzzzzzzz
rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnn...

Herkese günaydın kızlar,

Benide alır mısınız listeye? Bende Allah izin verirse Eylül ayında başlıyorum tedaviye 38 yaşındayım ve 3. deneme olcak. Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum doktorum Ümit Bey. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır.

slm canım inşallah bu sferki tedavin iptal değil hamişşşş bile olacaksın
Allah gönlüne göre versin arkadaşım

slm canım inşallah bu sferki tedavin iptal değil hamişşşş bile olacaksın
Allah gönlüne göre versin arkadaşım
sağol cnm benim yaa korkuyorum valla inş olur
sende umutas gidecekmişsin demek belki orda aynı anda başlarız kimbilir

sağol cnm benim yaa korkuyorum valla inş olur
sende umutas gidecekmişsin demek belki orda aynı anda başlarız kimbilir

korkma tatlım inşallah herşey güzel olacak evet bende umutta gideceğim inşallah ozaman karşılaşırız ve destek oluruz birbirimize

canım ben baktıgımda yoktu liste güzel olmus eline sağlık...
bizim sebep bende pkoolikistik over
eşimde oligo asteno teroto spermi (sperm hareketliliği az sayısı az morfoloji bozukluluğu var)

rabbim hepimizin elleri kollarını dolu dönmeyi nasip etsin inşallah...
bu arada kızlar nasipse 3 ay dan az sürelerimiz var herhangi bir seyler ilaç veya doğal bitki kürleri gibi bişeyler düşünüyomusunuz...

korkma tatlım inşallah herşey güzel olacak evet bende umutta gideceğim inşallah ozaman karşılaşırız ve destek oluruz birbirimize
inş cnm birbirimize destek oluruz heppp
cnm inş hepimiz bebişli oluruz
ben bi bitkisel kullanmıyorum ama bende kansızlık var aşırı derecede o yüzden 2 aydır serumla karıştırıan kan ilacı alıyorum ve şimdiş de aldım yani 3 ay boyunca bende kansızlığım için bi şeyler yapıcam bide kilo vericem kısmetse..

valla canım benimde var kilo problemi ama pko da olunca cok fazla gitmiyo bide diğer tedavidede cok almıstım ben bakalım bunda ne olacak...

benim ilkinde yumoşlar toplandıktan sonra ohss gelişmişti donduruşdu embriyolar 2 ay sonra transfer oldum pozitif sonucu aldık kalp atısları durdugu içinde kürtaj olmak zorunda kaldım nasipse bu seferki de donmus embriyo transferi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…