2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

transferin kaçıncı günü sıkıntı yapmayın şimdiden..inşalla allahın izniyle olmamıştır birşey.

sağol beneklibonibon arkadaşım,
benim doktorun kaşesinde tüp bebek diye direk yazıyo, o yüzden canım bu ilk denememdi biraz acemice oldu herşey sonucum inş güzel olur ama olmazsa da bi dahakine çok daha temkiinli olacağım.
senin gebelik nasıl gidiyo, bebişlerimiz nasıl?
bi de bişey sorsam, öğle arası işyerimden arkadaşlar geldiler onlara koştur koştur bişiler hazırladım, bardak çanak için dolaplara uzandım, hızlı hızlı makineye bulaşık yerleştirdim, yani kendimi bian unuttum, bundan bişey olmaz değil mi?

doktorum trasfer sonrası yere eğilme, bir yere uzanma demişti, bişey olmaz demi yaaaa :18::18::18:

kızlar benim e2= 890,77 p4=15,8 nasıl sizce ben bişey anlamadım
canım benim de 3. gün bu testlerim vardı
e2 1871
progesteron 78 çıktı bende bişey anlamamıştı hemşireye sorduğum da dr çok beğendini söyledi o kadar
aman canım dikkat et allah koruusn inş bişey olmamıştır

canım bende dış gebelik geçiridm değerlerim olmasından çok yüksek çıkıyodu ve sürekli lekelenmem vardı

Benim kanamam yok degerlerim de cok yuksek degil ikiye katlamiyo sadece bir yada bir bucuk katlama oluyo canm ins dis gebelik degildr cok korkuyorum

Kizlar sizin yaptrdiginiz testler ne oluyo benden hicbirini yaptrmami soylemediler yani bdn bu testlern hic birini yaptrmadim bi sorun olur mu acaba suan transferin 20. Gunumdeyim yazarsaniz sevinirim.

Beydenhiçbirley yaptırmadım canım sıkımtı yapma yumyum takibşnde e2bakmışlardı bitek ondan sonra sadece bhcg..eskiden tahlil mi varmışşş teeeeeee rahat ol boşver olan oldu biten bittikısmet artık herşey ben çok irdelememk gerektipine kanaat getirdim inan..

O zaman öyle sen başka kadın doumcuya yazdırıolar yada acilde getirtiolar inan hepsi mahremiyet konusunda çok anlayışlı ben hiç sıkıntı çıkaran duymadım..
Hiiiiiçççç bişiycik olmaz sor burdaki herkese beni bi bungee jumping yapmadığım kaldı
Ama bana sölenini sölüorum sanada herşeyi boşver hayatı yavaş çekim yaşa ..
Eğilmek kalkmak uznüanmaklada hi birşey olmuo inanli benim doktorum hoş kendisi biraz ilginçtir sadece ağır kaldırma demişti ben onuda yaptım ama çaktırma o ayrı

Benim kanamam yok degerlerim de cok yuksek degil ikiye katlamiyo sadece bir yada bir bucuk katlama oluyo canm ins dis gebelik degildr cok korkuyorum

inşş dış gebelik değildir canım benim ki çok zor anlaşıldı ama iş işten geçmişti artık açık ameliyat oldum sağ tüpümü de aldlar çok zor acı günlerdi benim için

canım aminnnn.... kuzum transferimin 4 günü bugün..2 emb. transferi yapıldı.

iyi hadi hayırlısı olsun gülüm.
benim de 5.günüm bugün canım.zaman geçmiyo hiç, bi de öğle arası işyerinden arkadaşlar geldi onlara bişiler hazırlarken koşturdum, eğildim uzandım, sonra doktorun bunları yapma dediği aklıma geldi. inş bişey olmaz, içime kurt düştü.
herşeyden nem kapar olduk artık yaa
hayırlısı bakalım

canım laparoskopi sonucu femara+glukofen le gebe kalmıştım.hamile olduğumu kan testiyle öğrendim.doktorum gün aşırı bhcg yaptırdı değerler gün aşırı 2 katı artmıyorsa sorun vardır kısacası dışgebelik olabilir demişti doktorum.iki kat artmadı ve bir sabah sol tarafımda manyak bir ağrı ve kanamayla uyandım.dışgebelik kesindi yani.hastahaneye yattım.4 doz metetraks denilen kemoterapi iğnesiyle düşürüldü.ikizdi diğeri de iğneden zarar görmüştür diye kürtajla alındı.umarım dışgebelik değildir.allah yardımcın olsun.

sağol canım ya, rahatladım inan. insan tedirgin oluyo herşeyden..
dediğim gibi bu ilk denememdi, inş bi daha gerek kalmaz, eğer gerekirse de çok daha farklı olucam, tecrübe edindim bi çok şeyi

Allah bebişine de sana da sağlık versin, hayırlısıyla kucağına da alırsın inş...

canim rabbimin izmi ile hayirli haber alacagim diye dusunuyrm ...bnm 3 yumurtam vardi 6.mm 9mm18mm
6mm soldaydi ondan yumurta cikti supriz yumurta ve o rabbimin mucizesyle dollendi..ankara zubeyde hanimda yaptrdim haftasonu bile takip ediyorlar allah razi olsun onlardan ki devlet hastanesi

Manyak millet ya ..sen yinede aklina kotu bisii getrmeee
evt yarım kaldı tedavim yumurta rezerv sorunum var benim. iğneyle 2 tane oluştu ama toplama sırasında yumurta hücresi gelmemiş. transverim gerçekleşemedi malesef
Rabbim nasip edecekse olmayi olduruyo...ins bi sonraki sefer olur
Kunye fe yekun bol dua ve inanc

Stres etm3e sakinlesss

dış gebelik hangi sonuçlara göre oluyo canım

Ah canm bende bi bilsem 12 eylulde transfer olsun 12.gun beta 41 cikti sonrada 2ye katlamadi en son testlerim 150 den 248 e cikti doktrumla konustum dis gebelikten supheleniyorum dedi tekrarla kani dedi bugun tekrarlicam in 2ye katlr sanirim dis gebeligi kurtaj ediyolarmis korkuyorm acikcasi ole bsey yasicam dye

aynı salaklıgı bende yaptım 2 gün önce birden boş bulundum unuttum aynen agrım oldu ama bişey yok çok şükür strs yapma dikkat et canm kendine

Kizlar sizin yaptrdiginiz testler ne oluyo benden hicbirini yaptrmami soylemediler yani bdn bu testlern hic birini yaptrmadim bi sorun olur mu acaba suan transferin 20. Gunumdeyim yazarsaniz sevinirim.

canım e2 yuurtalıklarda yapılan ana kadınlık hormonu,memelerin geişmesini sağlayan süte hazırlayan,doğrganlığı ve gebeliği sağlayan doğumda ve gebelikte çok yükselen bir hormon.. p4 de progesteron bazı doktorlar yaptırmamızı istiyo demekki bazılarıda gerek görmüyo... yumurta toplama işleminden 2gün öncede istemişti doktor

allah korusun korkma üzülme inşallah öyle bişe yokturrr

kuzum alında allah isterse eğilmek falan bos işte ama dikkat etmek de sart...en azından keskeler için..sakın sıkma canını önce senin sonra benim hayırlı haberlerini alırız inş. yani gün olarak yoksa bizimle aynı yolda herkesin inş. tüm kalbimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…