- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.961
kızlar benim e2= 890,77 p4=15,8 nasıl sizce ben bişey anlamadım
kızlar ben bugün boş bulundum ve arkadaşın 15 kg. lik çocuğunu koltukta otururken yerden kaldırdım, sonra tuvalette gitmek için ayağa kalktığımda karnımın altı hafif ağrıdı. şimdi eve geldim ağrı hafifçe devam ediyor. bişi olmuş mudur? bu nasıl öyle boş bulundum bilmiyorum
Valla kuzum benim adamın kız kardeşinin düğünü millet tüp olduğunuda bilmiyor normal bir aylık gebe sanıyolar nasıl gelmem denir malum bir aylık normal gebeler ortada fink fink gezme modunda hatta çoğu farkında falanda deil o yüzden gelmem ay gelmiyim denöio hami kuzen teyze azcık uzak olsa direk gitmiorum diceme buna diyemiorum maalesef haliyle.benim yapım böle valla ilkokulda müdür annemi çağırınca herkes merdivenleri birer birer inip çıkar bu 5er çıkıo 3er inio okulda çete kuran ilk kız çocuğu vs gibi şeyler sölermiş sen düşün işte benim modu 7sinde neyse 70inde o olma haliburdaki çoğu ğnsana göre çok harketli olsamda kendime göre aşırı durağanım aslında ama yetmiyo sanırsam biraz kilo alsam ağırlaşsam çok iyi olcaktı
Ben herkesin her kararına saygı duyarım bu hayatta insanlar nasıl istiolar öle davranıp öle yaşamakta haliyle özgürler..ama ya olduğug gibi görün yada göründüğün gibi ol işte bu olmayınca çok kızıyorum..baştan kendi mahremiyetlerini gizniceklerdi o zaman sonradan diil belli ölçüde yüzeyel yazslardı..bne çoğu zaman kendi sıkıntımı bi kenara bırakıp onlara yardımcı olmak için yazdım durdum vktimi harcadım,dualar ettim,gaz çıkaramadıklarına bile üzüldüm yeri geldi hani o derece bilseydim böle olucaını en azından vakit harcamazdım ondan kızgınım bence iki yüzlü davrandıkları için kısaca
Nübenim yumyumlarımda asiydi kendi kafalarına göre hareket eder beni deli ederlerdi aılwrca gıcık oldum onlara kime çektiyseniz diye saydırıp durdum bilmeg kime çekiolar artık ahahahaaaa
Senin şu ice çözüneydi hayırlısyla sağlıkla sıhatle çok merak ediom bebişi o yüzden5inde çözününce ne zamay transfer edeckmil ayşe hatuncan
Yok canım hiç değil sıkıntı yapma jelin tüpünü sokarkende kuru kuru tahriş oluo ister istemez o odur muhtemeLen normalde nokta nokta olmuo bildiin lekenme oluo tuvalet kağıdına falan bulaşıo canını sıkma yani
Hadi canım inşallah hayırlısıyla dualarım seninle
Raporda tüp bebek yazmıoki kadın hastalıklarına dair biliy yazıolar mesela benim 15günlükte pelvik inflamatur hastalık yazıodu yani çok başka alakasız her kadının başına gelmiş gelecek bi hastalık üzerinde tüp bebek merkzide yazmıo sadece doktorunun adı.hani birinin doktorun adını goggellaması lazım öle diyim sana aklında olsun bundurum sıkıntı etme rapor olayını kısaca
Hayırlısı olsun inşallah en güzel haberleri al..
Bugun yatak istirahatimi genişlettim...börek yaptım süt kaynattım bulaşık makines doldurdum boşalttım çamaşır koydum astım vs gibi temel işlerimi yaptım ..sonra koyu sarı akıntım geldiamafben normal olduğunu düşünüorum pozitifliğin gözübe vurdum şimdi 3saat yatacam saat koydum kendimeee böle sarı akıntısı gelen oluo mu gebelerde bilen duyan var mıı??.
inş canım, Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
senin transferin yapıldımı, durumun nedir?
canım benim de 3. gün bu testlerim vardıkızlar benim e2= 890,77 p4=15,8 nasıl sizce ben bişey anlamadım
aman canım dikkat et allah koruusn inş bişey olmamıştırkızlar ben bugün boş bulundum ve arkadaşın 15 kg. lik çocuğunu koltukta otururken yerden kaldırdım, sonra tuvalette gitmek için ayağa kalktığımda karnımın altı hafif ağrıdı. şimdi eve geldim ağrı hafifçe devam ediyor. bişi olmuş mudur? bu nasıl öyle boş bulundum bilmiyorum
Canm ins sonucun pozitif olur zor bi surec stresten uzak dur. Sana bisey sorucam dis gebelik gecirdim yazmissin bunu nasil anladin vede ne yaptilaf sonlanmasi icin bende transferin 20. Gunundeyim vede degerlerim olmasi gerekenden cusuk cikiyo doktrum dis gebelikten suphelendi bu yuzden korkum var ogrenmek istedim canm yazarsan sevinirim.
canım benim de 3. gün bu testlerim vardı
e2 1871
progesteron 78 çıktıbende bişey anlamamıştı hemşireye sorduğum da dr çok beğendini söyledi o kadar
aman canım dikkat et allah koruusn inş bişey olmamıştır
canım bende dış gebelik geçiridm değerlerim olmasından çok yüksek çıkıyodu ve sürekli lekelenmem vardı
Kizlar sizin yaptrdiginiz testler ne oluyo benden hicbirini yaptrmami soylemediler yani bdn bu testlern hic birini yaptrmadim bi sorun olur mu acaba suan transferin 20. Gunumdeyim yazarsaniz sevinirim.
sağol beneklibonibon arkadaşım,
benim doktorun kaşesinde tüp bebek diye direk yazıyo, o yüzden canımbu ilk denememdi biraz acemice oldu herşey sonucum inş güzel olur ama olmazsa da bi dahakine çok daha temkiinli olacağım.
senin gebelik nasıl gidiyo, bebişlerimiz nasıl?
bi de bişey sorsam, öğle arası işyerimden arkadaşlar geldiler onlara koştur koştur bişiler hazırladım, bardak çanak için dolaplara uzandım, hızlı hızlı makineye bulaşık yerleştirdim, yani kendimi bian unuttum, bundan bişey olmaz değil mi?
doktorum trasfer sonrası yere eğilme, bir yere uzanma demişti, bişey olmaz demi yaaaa :18::18::18:
Benim kanamam yok degerlerim de cok yuksek degil ikiye katlamiyo sadece bir yada bir bucuk katlama oluyo canm ins dis gebelik degildr cok korkuyorum
canım aminnnn.... kuzum transferimin 4 günü bugün..2 emb. transferi yapıldı.
Canm ins sonucun pozitif olur zor bi surec stresten uzak dur. Sana bisey sorucam dis gebelik gecirdim yazmissin bunu nasil anladin vede ne yaptilaf sonlanmasi icin bende transferin 20. Gunundeyim vede degerlerim olmasi gerekenden cusuk cikiyo doktrum dis gebelikten suphelendi bu yuzden korkum var ogrenmek istedim canm yazarsan sevinirim.
Benim kanamam yok degerlerim de cok yuksek degil ikiye katlamiyo sadece bir yada bir bucuk katlama oluyo canm ins dis gebelik degildr cok korkuyorum
sağol canım ya, rahatladım inan. insan tedirgin oluyo herşeyden..Beydenhiçbirley yaptırmadım canım sıkımtı yapma yumyum takibşnde e2bakmışlardı bitek ondan sonra sadece bhcg..eskiden tahlil mi varmışşş teeeeeee rahat ol boşver olan oldu biten bittikısmet artık herşey ben çok irdelememk gerektipine kanaat getirdim inan..
O zaman öyle sen başka kadın doumcuya yazdırıolar yada acilde getirtiolar inan hepsi mahremiyet konusunda çok anlayışlı ben hiç sıkıntı çıkaran duymadım..
Hiiiiiçççç bişiycik olmaz sor burdaki herkese beni bi bungee jumping yapmadığım kaldı
Ama bana sölenini sölüorum sanada herşeyi boşver hayatı yavaş çekim yaşa ..
Eğilmek kalkmak uznüanmaklada hi birşey olmuo inanli benim doktorum hoş kendisi biraz ilginçtir sadece ağır kaldırma demişti ben onuda yaptım ama çaktırma o ayrı
canim rabbimin izmi ile hayirli haber alacagim diye dusunuyrm ...bnm 3 yumurtam vardi 6.mm 9mm18mmAllah yar ve yardımcın olsun canım, inşallah pozitif sonuçlanır. ne haber alırsan al emin ol "hayırlısı" olacak... tatlım yumurta sayın kaçtı, kaç tanesi döllendi ve nerde yaptırıyorsun tedavini hangi merkez
Manyak millet ya ..sen yinede aklina kotu bisii getrmeeekızlar transfeim oldu ve eve geldim yalnız beni transfer yapar yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masasında yatırmadılar odada da bir yarım saat falan yattım sonra eve geldik ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi
Rabbim nasip edecekse olmayi olduruyo...ins bi sonraki sefer olurevt yarım kaldı tedavim yumurta rezerv sorunum var benim. iğneyle 2 tane oluştu ama toplama sırasında yumurta hücresi gelmemiş. transverim gerçekleşemedi malesef
Kunye fe yekun bol dua ve inancbenimde erken menopoz riskim var canım. Rabbim şimdilik vermemiştir, tamamen öyle düşünme. halamın kızı 38 yaşında, ağır bir ameliyat geçirdi çok şükür şimdi iyi. reglden kesildi menopoza girdi ameliyattan sonra, ilaçlarla falan yeniden regl olmaya başladı ama oda çok uzun zaman aldı. bu arada ameliyatından bir yıl sonra evlendi. 2 kez tüp bebek denediler, 2.sinde yumurtaları boş çıktı. doktor yaşının ve geçirdiği ameliyat sonrası kullandığı ilaçların çocuk için umutları yediğini, pek umutlu olmamasını söylemişti. ama ablam regl dönemini bekleyip yeniden tedaviye başlamak istediğini söyledi. ancak regl olmadı, şimdi bir yaşında bi kız çocuğu var. demem o ki, yaş olarak çok avantajlı durumdasın. asla umutsuz olma. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah tez vakitte kucağını doldursun, mucize bebişinle, tedavi gerekmeden... ol desin, yeter....
sökturucu kullanmama ragmen ılac bıttmınden 8 gun gectı ve ben hala adet olmadım bugun doktorumun hemsıresı dıger randevum ıcın aradıgında hala adet olmadıgımı soyledım doktora danıstı bana gerı dondu yarın hemen goreyım demıs( acaba kotu bıseyden mı suphelendı doktor korkuyorum bırkez dhaa ertleencek dıye kotu bısey duymak ıstemıyorum
slm canım hoş geldin,
ben de senin gibi 1 dış gebelik geçirdim sağ tüpü kaybettim laparoskopi ve histereskopi oldum3 aşılama geçirdim rabbim nasip etmeyince olmuyo işte ilk tüp bebek denememi yaptı şimdi beklemedyim bugün transferimin 7. günümdeyim inş rabbim nasip etmiştir :
hoşbulduk inşallah allah hiçbirimizin kucagını evlatsız bırakmaz...gün sayıyorsun inşallah bebiş haberini alırız.şu sıralar hiçbir şeyin farkında değilim.iğne vurup duruyorum bakalım ne olcak.
dış gebelik hangi sonuçlara göre oluyo canım
kızlar ben bugün boş bulundum ve arkadaşın 15 kg. lik çocuğunu koltukta otururken yerden kaldırdım, sonra tuvalette gitmek için ayağa kalktığımda karnımın altı hafif ağrıdı. şimdi eve geldim ağrı hafifçe devam ediyor. bişi olmuş mudur? bu nasıl öyle boş bulundum bilmiyorum
Kizlar sizin yaptrdiginiz testler ne oluyo benden hicbirini yaptrmami soylemediler yani bdn bu testlern hic birini yaptrmadim bi sorun olur mu acaba suan transferin 20. Gunumdeyim yazarsaniz sevinirim.
Ah canm bende bi bilsem 12 eylulde transfer olsun 12.gun beta 41 cikti sonrada 2ye katlamadi en son testlerim 150 den 248 e cikti doktrumla konustum dis gebelikten supheleniyorum dedi tekrarla kani dedi bugun tekrarlicam in 2ye katlr sanirim dis gebeligi kurtaj ediyolarmis korkuyorm acikcasi ole bsey yasicam dye
inşş dış gebelik değildir canımbenim ki çok zor anlaşıldı ama iş işten geçmişti artık açık ameliyat oldum sağ tüpümü de aldlar çok zor acı günlerdi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?