• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

inşş kuzum ya sanki dünyanın yükü omuzlarım da :5:allahın izniyle bi pozitifi alsam o kadar çok rahat edicem ki anlatamam bitanem inşş rabbim nasip etmiştir bebişimi :16:
ama canım sadece küçük nokta gibi hafif pempeydi lekenme gibi değil di canım:26::26:şimdilik bişey de yok zaten :44:

canım benmde öyleydi korkmaaaaa:17: bende lavaboya gittim kilotda bişe yok tu wcden sonra peçeteye 2 kez geldi çokçok açık pembegıbıı sonra geçti baska gelmedi 1 gun sonrada jel kahve geldı geçti çok şükür korkmaaaaaaaa herşey güzel olacakk:49:

Ah canm bende bi bilsem 12 eylulde transfer olsun 12.gun beta 41 cikti sonrada 2ye katlamadi en son testlerim 150 den 248 e cikti doktrumla konustum dis gebelikten supheleniyorum dedi tekrarla kani dedi bugun tekrarlicam in 2ye katlr sanirim dis gebeligi kurtaj ediyolarmis korkuyorm acikcasi ole bsey yasicam dye

göreceksin bak...sadece gec tutunmadır... bebişin sağlıkla olacak canım benim.

hayır her gün bakılmaz tabiki..ilacı var işte ağızdan progestan ,iğnesi progynex, alttan crinone jel falan ...artık ne uygun görürse dr..bizim dr iğneden yana..her gün 2 ampul yapıyorum kalçadan fena ama ..çok ağrılı...
Ben de crinone dan nefret ediyorum ya. Bende yanma göğüslerde assasiyet hatta gaz bile yapıyor. Bütün yan etkilerini yaşıyorum.

bnm geçti canm saol 6.gunumde öyle olmuştu şimdi hasretime yardımcı olmaya calışıyom saol ilgin için

çok sevindimmmmm. kuzum hayırlı olsun o zaman. lütfen bizede dua et. hasretim sende dediklerimi unutma

kızlar arada ağrı oluyomuydu kasıklarda bi de alt karın kısmı kasık altı yani hafif dolgunluk oluyomuydu? :18::18::18::18::18::18::18:

ben geldim sonuuuuuuuuuç felan yok delirecem sabahtam beri öldüm geberdim ...sabah gittik doktorum dedi öğleden sonra gel eyse bende o ara aneneme gittim öğleden sonra gittim testimi verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler bekledim gelmedim vee şimdi sonuca gittik cihazlar bozulmuş yarın alırsınız dediler.doktor muayene etti ultrasondan baktı göbekten tabi rahim kalınlığı 12-14 iyi ...sonucu yarın alacaz ben nasıl dayanacam 1 gece daha ..uyku felan kayboldu stresten ölecem yaaa

aaaa bugün test gününmü canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin....Allah yardımcın olsun:16::16::16::16::16:

Ben geldim nasılsınız musmutlu günler geçirelim inşallah bugün xelifx in test gunuymuş oda hayırlı haberle gelir inşallah burda oynarızz:9::9::9:

elifcim bekliyoruz sonucunu sultan sen ne yaptın gülüm 2.testini vercekmisin

saçma sapan rüyalar hayra alamet ben diyeyim size..gebelik belirtilerinden.. :) ümitlendirmeyeyim ama ben ne zaman ovitrelle yaptırsam hcg azcık bile dolansa kanımda kabuslar peşpeşe geliyor.. sabah olsa diye dua ediyorum.. bilemem artıııkkkk :26:

hepinize ilginize çok teşekkür ederim kızlar...sonucu daha alamadım ...

ben geldim sonuuuuuuuuuç felan yok delirecem sabahtam beri öldüm geberdim ...sabah gittik doktorum dedi öğleden sonra gel eyse bende o ara aneneme gittim öğleden sonra gittim testimi verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler bekledim gelmedim vee şimdi sonuca gittik cihazlar bozulmuş yarın alırsınız dediler.doktor muayene etti ultrasondan baktı göbekten tabi rahim kalınlığı 12-14 iyi ...sonucu yarın alacaz ben nasıl dayanacam 1 gece daha ..uyku felan kayboldu stresten ölecem yaaa

AKSİLİGİN DAniskasııı yaa :47::47: NEYSE GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN YARIN SABAH SEVİNİRİZ BİZDE:19:NE FARK EDER HA BU GÜN HA YARIN YETERKİ GÜZEL SONUÇ GELSİNN:24:

AKSİLİGİN DAniskasııı yaa :47::47: NEYSE GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN YARIN SABAH SEVİNİRİZ BİZDE:19:NE FARK EDER HA BU GÜN HA YARIN YETERKİ GÜZEL SONUÇ GELSİNN:24:

doktorada sinir oldum salak adam sabah gidiorum vereceğim bi kan ne diye gönderdin beni geri..bnm de kafa durmuş ne bilim muayene edecek başka bişiler felan derken geri ..sabah gittim geri gönderdi öğlen 1 bucukta gel dedi ....böle olacağını bilseydim ordan çıktığım gibi başka hastaneye kendim kaçar giderdim..eşimde bi tuhaf bi sakin

doktorada sinir oldum salak adam sabah gidiorum vereceğim bi kan ne diye gönderdin beni geri..bnm de kafa durmuş ne bilim muayene edecek başka bişiler felan derken geri ..sabah gittim geri gönderdi öğlen 1 bucukta gel dedi ....böle olacağını bilseydim ordan çıktığım gibi başka hastaneye kendim kaçar giderdim..eşimde bi tuhaf bi sakin

yapacak birşey yok canımmm bekleyeceksinn bekleyecezzz

Back