• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

aa aynı durumdayız senle..kaçıncı gün embriyosu kaç tane yerleştirildi arkadaşım..belirtin var mı ne durumdasın yazsana bana... :)

5. gün embriyosu, 5 tanelerdi 5. gün 3ü gitti :( kala 2 taneside yerleştirildi, kısmet allah yüzümüzü güldürür inşallah

valla belirti yok bende, bel ağrısı adet olacakmışım gibi bi kasık ağrısı var çok hafif ama ilaçların yan etkileride aynı :)

senin kaçıncı gün canım kaç tane yerleştirdiler

e2 estradiol yumurtalardan salınır..kaç tane varsa ona göre..e2 artınca lh ı artırır (ki bunu bizde ovitrelle yapıyor) lh artışına bağlı kanda p yani progesteron artar bu da e2 ile birlikte endometriumun gebelik için hazırlanmasını sağlar..bebeğe uygun zemin hazırla..eğer p düşükse çoğunlukla luteal yetmezlik olur ve düşükle sonuçlanır gebelikler..

Peki bunun bi ilacı falan yok mu p4 ü yükseltecek? Bide bu değere transferden sonra hergün mü bakılıyor?

sabah 11 de jelim vardı onunla beraber geriye biraz pembelik te gelmiş iğne ucu kadar minik minik noktalar halinde :43::43::43::43::43:inşş kötü bişey değidir :18:

cnm benımde dün geldii sorma ya insan panık oluyor ister istemezz:5:
inşallah devam etmez benımkı çok açık pembeydı aynen jelle geldi doktorumu aradım normal dedi:53:

sabah 11 de jelim vardı onunla beraber geriye biraz pembelik te gelmiş iğne ucu kadar minik minik noktalar halinde :43::43::43::43::43:inşş kötü bişey değidir :18:

korkmaa ya canımmmmmmmm :1::1:
inşallah bendensin kaçıncı gunun bugün benımde öyle olmuştu hatırlasana:38:
hadi inşallah tutunmaya delalettir dua ediyoz bebişimle sanabak:24::24:

Teste kadar hafif kanama bile görseniz telaşa gerek yok kızlar ilaçlara devam bunu bana doktorum bizzat söylemişti

5. gün embriyosu, 5 tanelerdi 5. gün 3ü gitti :( kala 2 taneside yerleştirildi, kısmet allah yüzümüzü güldürür inşallah

valla belirti yok bende, bel ağrısı adet olacakmışım gibi bi kasık ağrısı var çok hafif ama ilaçların yan etkileride aynı :)

senin kaçıncı gün canım kaç tane yerleştirdiler

benim 7 taneydi 1.kaliteydi. 3. gün 1 tane yerleştirildi diğerleri donduruldu..ben ilk denemem diye 2 tane konulmasına cesaret edemedim..inşallah tutar..ağrılar falan bi garip oldum ama yani..nefesim daralıyor çok konuşunca falan..gece sağ kasıkta vardı ağrı..sabaha karşı adet sancısı gibiydi..vallahi eşime anneme diyorum buna bağlamayın ilaçlardandır diye çünkü gece bulantım vardı.tansiyon düşük falan..hormonal durum fena etkiliyor beni..adet zamanım da sansasyonel olur çünkü ;ishalli bulantı kusmalı falan..

inşallah cnım ınan okadar zor bır durumkı anlatamam yııllarıdr aksamayan adet tup bebek ıgnelerı alındı hersey tmm adetı beklerken gecıktı pco aklına sımdı geldım sanırım bukadar zmaandır benı umursamıyodu :)) ınsallah yarın kotu bırsey duymam

hayatım.her işte vardır bi hayır.belki ertelenecek tüp bebek ve bebeğin hemen doğal yolla gelecek.içime hep öyle doğuyo nedense :)
sıkıntı yapma kendine.ALLAH ın izniyle bişeycik çıkmaz..

Peki bunun bi ilacı falan yok mu p4 ü yükseltecek? Bide bu değere transferden sonra hergün mü bakılıyor?

hayır her gün bakılmaz tabiki..ilacı var işte ağızdan progestan ,iğnesi progynex, alttan crinone jel falan ...artık ne uygun görürse dr..bizim dr iğneden yana..her gün 2 ampul yapıyorum kalçadan fena ama ..çok ağrılı...

hayır her gün bakılmaz tabiki..ilacı var işte ağızdan progestan ,iğnesi progynex, alttan crinone jel falan ...artık ne uygun görürse dr..bizim dr iğneden yana..her gün 2 ampul yapıyorum kalçadan fena ama ..çok ağrılı...

ondan bende yapmıştın kalçan göçüyor resmen ama bu sefer jel verdı onu kanama baslayınca verdı kanma baslamasın bende vurulmm inşallah:24:

Opu sonrasiiii 2.gunummmmmm sabahtannn beriiiii sag ve sol yumurtaliginmmmm agridannnnnn olucemmmmmmm suan doktora geldimmmmmm olyorummmmm sizde bole bise yasadinizmiiiiiii?????????????????

cnm bende de olmuştu sadece sol tarafımda 5 gunde anca geçti korkma geçer cnm , oturup kalkarken çok hissediyordum ben de

kötü bişey yoktur inşallah.. ama oluyor o ağrılar ya..bence yani inşallah yoktur bişey..

Doktotorn bana soledigiiii sizi muayene etmeme bile gerek yokk sizin hic biseyiniz yokkk ama genede bi bakim dediiiii bu nedirrrr yaaaaaaa neyinnnnnnn kafasiniiii yasiiiiiooo bu doktorlarrrr agrimm vr diorummm adam bana dioki biseyin yokkk!!!!!!!!!!!!!! Kontrol edio agrimayan yere agrio diyip bizi sakin yaniltmayin diiiiiiioooooo bu nedirrrrrr bole yaaaaaaaaa bana aciklarmisinizzzzzz bu adam neyin kafasini yasiooooooooooooo oooofffffffff eve geldim agladimmmm suan yaaaaaaaa

benim 7 taneydi 1.kaliteydi. 3. gün 1 tane yerleştirildi diğerleri donduruldu..ben ilk denemem diye 2 tane konulmasına cesaret edemedim..inşallah tutar..ağrılar falan bi garip oldum ama yani..nefesim daralıyor çok konuşunca falan..gece sağ kasıkta vardı ağrı..sabaha karşı adet sancısı gibiydi..vallahi eşime anneme diyorum buna bağlamayın ilaçlardandır diye çünkü gece bulantım vardı.tansiyon düşük falan..hormonal durum fena etkiliyor beni..adet zamanım da sansasyonel olur çünkü ;ishalli bulantı kusmalı falan..

maşallahın var şekerim, yazdıklarını okudum az önce ve kendimi cahil hissettim valla :52: ayrıca çok pozitifsin maşallah :) inşallah bu pozitifliğin testine de yansır :)

kızlar slm.28 eylülde transfer yapıldım bugun 4.günüm arada sancı girio cıkıo. adet olcakmısım gibi..lütfen dua edelim birbirimize...:49::

Back