• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

günaydın kızzzlarrrrr; dün buranın pazarıydı. sevdiğim taze fasülyeden aldım az fazlaca, onları kırdım haşladım, soğuyunca dolaba yerleştirdim, kışlık hazırlık yaniiii............bu akşam işyerinden kızlar oturmaya gelecek; eşim 4-12 mesaisinde; onlar için kek yaptım falan derken akşam pek girmedim. bi de yağmur yağdı zaten, gitttiiiiiiii cammmmmlaaarrrrrrr yaaa; ama daha yeni silmiştim yazık değilmi ki bana amayaaaaa :)))))

işten gelince takıldım az biraz, ben gitmişim siz gelmişsiniz canlar.....

kuzum sen bu olanla nası yorulmıcan merak içinde bekliyorum bakalım. dikkat etsene az kendine kraliçem yaaa.... sen 2,5 canlısın sonuçta :))))) nazar olayına gelince, ben buradaki insanların art niyetli, kıskanç olacağını hiç düşünmüyorum tıpkı senin gibi tatlım.... ama yazmayınca kendilerini rahat hissedeceklerse, bırak öyle olsun... ben şuna inanıyorum, insanın aklına gelen başına gelir diye bi laf varya, nazar değeceğine inanırsa olur bi şeyler o yüzden nasıl iyi hissedeceklerse öyle olsun kuzum... benim ice 5 inden sonra çözülcek. daha gitmedim. akıllı uslu kız modeli çizip ne derlerse harfiyen uyguluyorum bakalım... 5inde kontrole gel dediler, peçi dedim. sadece vitamin ve estrofem içiyom işte. gerçi ben baştan beri fazla hap almadım, benim yumurta geliştirici iğnemin dozu çoktu sadece, oda benim yumurtaların inadındanmış....

benim opum çok rahat geçmişti tatlım, hatta ne ağrı ne sızı hissetmemiştim. bu kadar mı diye sormuştum. 2 tane de ilaç vermişlerdi ama beneklinin anlattıklarını yaz bi kenara :) ilaçları nası kullanacağını yazdır hemşirene.

Allah hayırlısını versin canım, tatil yenilenme fikri bence mükemel...

ben de ilaçların etkilerinin devam ettiğine inanıyorum tatlım, tamam haklısın belki o an etki etmesi lazım ama kullandığımız ilaçlar hormonal olduğundan etkileri devam ediyor diye düşünüyorum :) ama elbette ki hepsi bahane, Rabbim ol dedikten sonra....

tatlım burda bence herkes biçok konuda aynı şekilde, ailelerimizle hatta eşlerimizle bile paylaşamadıklarımızı anlatıyoruz. ve hiç tanımadığımız insanların acılarını acımız, mutluluklarını mutluluğumuz biliyoruz. en azından benim için öyle.... genelde işten giriyorum bu saatlerde, o yüzden pek yazamıyorum. hatta bazen okuyamıyorum da, bildiğim bi konu olduğunda yazmaya çalışıyorum.

doktor rapor vermek istedi ve sen ısrarla almadın mı? hem de bankacısın, stresli iş yani.... gerçi Rabbim ol desin yeterki, inşallah pozitif sonuç alıp sonuna kadar güzel bir gebelik geçirirsin....

güzel haberlerle gel inşallah canımmm

ben hiç kullanmadım onu ya, o kadar mı kötü?

amayaaa canım arkadaşım teşekkür ederim ilgine,
ben de sadece akşamları 9 dan sonra girebiliyorum, şuan izinde olduğum için gündüz giriyorum canım. sonuçta herkes elinden geldiğince biribirine yardımcı olmaya çalışıyo tabi ki herkesten Allah razı olsun ve en kısa zamanda güzel güzel bebişler versin inş:40::40:

rapor konusunda da, raporda tüp bebek ismi geçicek, işyerimde de kimse bilmiyo diye izin alayım dedim canım.ay sonu işlemleri bizde çok yoğun ve yorucu olur 1 kişinin yokluğu işleri aşırı yoğunlaştırır benim transferin ay sonuna gelmesi kötü oldu, o yüzden de izin alamadım, tek sıkıntı o oldu yani. ne diyelim canım herşeyde vardır bi hayır,
sonuçlarımız güzel olur inş.

p4 progesteron testi yani ikisinide istiyo benim doktor..:16::16::16::16:
bana da dr yapmamı istemişti canım 3. günüm de e2 ve progesteron testi:52::52:
yok yok korkma normal onlar bana öyle anlattı hemşireler..
ayy inşş öyledir bitanem yaa off geçsin artık bu günleri sonucu öğrenmek istiyorum :18::18:
kızzzz tutunma şeysidir o ne korkuyosun :D ay rabbim inşallahhhhhhhhhh
amiiiiiiiiin bitanem inşşşş öyledir çok değil di zaten tane tane gibiydi :53::53:
cnm benımde dün geldii sorma ya insan panık oluyor ister istemezz:5:
inşallah devam etmez benımkı çok açık pembeydı aynen jelle geldi doktorumu aradım normal dedi:53:
aman canım ya kanım çekildi sanki korkmamak elde hiç hiç :50::50:inş normaldir kuzum :34:
korkmaa ya canımmmmmmmm :1::1:
inşallah bendensin kaçıncı gunun bugün benımde öyle olmuştu hatırlasana:38:
hadi inşallah tutunmaya delalettir dua ediyoz bebişimle sanabak:24::24:
inşşşş arkaşadım senden olurum belki de tutunma belirtisidir inşş :25:zaaten sadece jelle geldi şimdilik yok şükür :30:bugün 7. gündeyim kuzum :18::18:
Teste kadar hafif kanama bile görseniz telaşa gerek yok kızlar ilaçlara devam bunu bana doktorum bizzat söylemişti

öylede canım ister istemez yapuyoruz elden gelen bişey yok :50:tuttuğunu öğrenene kadar böyle evham yapmaya devam :1:

ben de sadece akşamları 9 dan sonra girebiliyorum, şuan izinde olduğum için gündüz giriyorum canım. sonuçta herkes elinden geldiğince biribirine yardımcı olmaya çalışıyo tabi ki herkesten Allah razı olsun ve en kısa zamanda güzel güzel bebişler versin inş:40::40:

rapor konusunda da, raporda tüp bebek ismi geçicek, işyerimde de kimse bilmiyo diye izin alayım dedim canım.ay sonu işlemleri bizde çok yoğun ve yorucu olur 1 kişinin yokluğu işleri aşırı yoğunlaştırır benim transferin ay sonuna gelmesi kötü oldu, o yüzden de izin alamadım, tek sıkıntı o oldu yani. ne diyelim canım herşeyde vardır bi hayır,

bende bankacıyım en azından iş stresini azaltmak adına 40 yılda bi kendimiz için bişi yapalım...bari tüm sıkıntılarımıza değer inş. bayrama mutlu gireriz inş. lütfen dua edın...

bende bankacıyım en azından iş stresini azaltmak adına 40 yılda bi kendimiz için bişi yapalım...bari tüm sıkıntılarımıza değer inş. bayrama mutlu gireriz inş. lütfen dua edın...

inş canım, Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
senin transferin yapıldımı, durumun nedir?

arkadaşlar merhaba, benim bugün transferin 6.günüm ve e2 progesteron testi sonuçlarım e2:2104,03 progesteron:60.00
sizce değerler nasıl ayrıca ne hormonu olduklarınıda bilmiyorum bana iki embriyo konulmuştu bir tanesi birinci kalite dendi diğeri iyi kalite imiş.bilen varsa yorum lütfen

kuzum sen bu olanla nası yorulmıcan merak içinde bekliyorum bakalım. dikkat etsene az kendine kraliçem yaaa.... sen 2,5 canlısın sonuçta :))))) nazar olayına gelince, ben buradaki insanların art niyetli, kıskanç olacağını hiç düşünmüyorum tıpkı senin gibi tatlım.... ama yazmayınca kendilerini rahat hissedeceklerse, bırak öyle olsun... ben şuna inanıyorum, insanın aklına gelen başına gelir diye bi laf varya, nazar değeceğine inanırsa olur bi şeyler o yüzden nasıl iyi hissedeceklerse öyle olsun kuzum... benim ice 5 inden sonra çözülcek. daha gitmedim. akıllı uslu kız modeli çizip ne derlerse harfiyen uyguluyorum bakalım... 5inde kontrole gel dediler, peçi dedim. sadece vitamin ve estrofem içiyom işte. gerçi ben baştan beri fazla hap almadım, benim yumurta geliştirici iğnemin dozu çoktu sadece, oda benim yumurtaların inadındanmış....
ben de ilaçların etkilerinin devam ettiğine inanıyorum tatlım, tamam haklısın belki o an etki etmesi lazım ama kullandığımız ilaçlar hormonal olduğundan etkileri devam ediyor diye düşünüyorum :) ama elbette ki hepsi bahane, Rabbim ol dedikten sonra....
tatlım burda bence herkes biçok konuda aynı şekilde, ailelerimizle hatta eşlerimizle bile paylaşamadıklarımızı anlatıyoruz. ve hiç tanımadığımız insanların acılarını acımız, mutluluklarını mutluluğumuz biliyoruz. en azından benim için öyle.... genelde işten giriyorum bu saatlerde, o yüzden pek yazamıyorum.

Valla kuzum benim adamın kız kardeşinin düğünü millet tüp olduğunuda bilmiyor normal bir aylık gebe sanıyolar nasıl gelmem denir malum bir aylık normal gebeler ortada fink fink gezme modunda hatta çoğu farkında falanda deil o yüzden gelmem ay gelmiyim denöio hami kuzen teyze azcık uzak olsa direk gitmiorum diceme buna diyemiorum maalesef haliyle.benim yapım böle valla ilkokulda müdür annemi çağırınca herkes merdivenleri birer birer inip çıkar bu 5er çıkıo 3er inio okulda çete kuran ilk kız çocuğu vs gibi şeyler sölermiş sen düşün işte benim modu 7sinde neyse 70inde o olma hali:9::9:burdaki çoğu ğnsana göre çok harketli olsamda kendime göre aşırı durağanım aslında ama yetmiyo sanırsam:27:biraz kilo alsam ağırlaşsam çok iyi olcaktı:49:

Ben herkesin her kararına saygı duyarım bu hayatta insanlar nasıl istiolar öle davranıp öle yaşamakta haliyle özgürler..ama ya olduğug gibi görün yada göründüğün gibi ol işte bu olmayınca çok kızıyorum..baştan kendi mahremiyetlerini gizniceklerdi o zaman sonradan diil belli ölçüde yüzeyel yazslardı..bne çoğu zaman kendi sıkıntımı bi kenara bırakıp onlara yardımcı olmak için yazdım durdum vktimi harcadım,dualar ettim,gaz çıkaramadıklarına bile üzüldüm yeri geldi hani o derece bilseydim böle olucaını en azından vakit harcamazdım ondan kızgınım bence iki yüzlü davrandıkları için kısaca:47:

Nübenim yumyumlarımda asiydi kendi kafalarına göre hareket eder beni deli ederlerdi aılwrca gıcık oldum onlara kime çektiyseniz diye saydırıp durdum bilmeg kime çekiolar artık ahahahaaaa:33:

Senin şu ice çözüneydi hayırlısyla sağlıkla sıhatle çok merak ediom bebişi o yüzden:16:5inde çözününce ne zamay transfer edeckmil ayşe hatuncan:34:

sabah 11 de jelim vardı onunla beraber geriye biraz pembelik te gelmiş iğne ucu kadar minik minik noktalar halinde :43::43::43::43::43:inşş kötü bişey değidir :18:

Yok canım hiç değil sıkıntı yapma jelin tüpünü sokarkende kuru kuru tahriş oluo ister istemez o odur muhtemeLen normalde nokta nokta olmuo bildiin lekenme oluo tuvalet kağıdına falan bulaşıo canını sıkma yani:16:

evet verdim canım yarın çıkacak sonucum bekeleyecez yanii dualarınızı esirgemeyin inşallah artar sonucum:24:

Hadi canım inşallah hayırlısıyla dualarım seninle:16:

Raporda tüp bebek yazmıoki kadın hastalıklarına dair biliy yazıolar mesela benim 15günlükte pelvik inflamatur hastalık yazıodu yani çok başka alakasız her kadının başına gelmiş gelecek bi hastalık üzerinde tüp bebek merkzide yazmıo sadece doktorunun adı.hani birinin doktorun adını goggellaması lazım öle diyim sana aklında olsun bundurum sıkıntı etme rapor olayını kısaca:34:
Hayırlısı olsun inşallah en güzel haberleri al..

Bugun yatak istirahatimi genişlettim...börek yaptım süt kaynattım bulaşık makines doldurdum boşalttım çamaşır koydum astım vs gibi temel işlerimi yaptım ..sonra koyu sarı akıntım geldi:37:amafben normal olduğunu düşünüorum pozitifliğin gözübe vurdum :9:şimdi 3saat yatacam saat koydum kendimeee:9::9::9:böle sarı akıntısı gelen oluo mu gebelerde bilen duyan var mıı??.

arkadaşlar merhaba, benim bugün transferin 6.günüm ve e2 progesteron testi sonuçlarım e2:2104,03 progesteron:60.00
sizce değerler nasıl ayrıca ne hormonu olduklarınıda bilmiyorum bana iki embriyo konulmuştu bir tanesi birinci kalite dendi diğeri iyi kalite imiş.bilen varsa yorum lütfen

Olması gerektiği gibi gayet güzel değerlerde canım hiç sıkıntı yapma hayırlı olsun şimdiden:32::34:

Selam kızlar 2 hsg 1 laparoskopi ve sonrasında geçirdiğim dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu.Yaklaşık bir buçuk yıl korunmasız doktora gitmeden her ay hamile kaldım mı psikolojisi bitince tedaviye başladım doğal olarak yaş 32 tüpler sorunlu ve yumurta rezervimde az olunca doktor hemen kısa protokole başladı.geçen ay testler yapılırken küçük bir kist için ginera başladı.adet olunca 3. gün tedaviye başladık.Bugün iğnelerde 5. günümdeyim.ilk üç gün gonal-f 300 ml le başladık.dün kontrol sonucu gelişen sadece 5 yumurta için gonal-f 375 ml den vurulmaya başladım.bugün 2.iğneme cetrotide ye başlıyorum.Şuana kadar olumsuz düşünmedim.ne dış gebelik ne de düşük içimden bir his ilk kez deniyor olmama ragmen 4 yıl sonunda bebişimi kucagıma alacagımı söylüyor.dualarınıza beni de ortak etmeyi unutmayın kızlar...:12::12::12:

Opu sonrasiiii 2.gunummmmmm sabahtannn beriiiii sag ve sol yumurtaliginmmmm agridannnnnn olucemmmmmmm suan doktora geldimmmmmm olyorummmmm sizde bole bise yasadinizmiiiiiii?????????????????

ilk denememde benimde öyle olmuştu yürüyemiyodum ağrıdan resmen.. ama bu seferki öyle olmadı 1 gün oldu geçti.. insan bi iş falanda yapamıyo öyle olunca ayyy çok geçmiş olsun canım ya...ağrı kesici içtinmi parol yani yazmıştılarya ilaçların listesine, banada yazmışlardı

kızlar ben bugün boş bulundum ve arkadaşın 15 kg. lik çocuğunu koltukta otururken yerden kaldırdım, sonra tuvalette gitmek için ayağa kalktığımda karnımın altı hafif ağrıdı. şimdi eve geldim ağrı hafifçe devam ediyor. bişi olmuş mudur? bu nasıl öyle boş bulundum bilmiyorum

canım hatırlasana benmde 6.gün öyle olmuştu inşallah:1::1::21::21::21:
inşş kuzum ya sanki dünyanın yükü omuzlarım da :5:allahın izniyle bi pozitifi alsam o kadar çok rahat edicem ki anlatamam bitanem inşş rabbim nasip etmiştir bebişimi :16:
ama canım sadece küçük nokta gibi hafif pempeydi lekenme gibi değil di canım:26::26:şimdilik bişey de yok zaten :44:
benim canım dr 3. günüm de e2 ve progesteron değerime bakılmasını istemişti benim de progesteronum 78 çıkmıştı inşş hayırlısı olur canım :21::21:
Valla kuzum benim adamın kız kardeşinin düğünü millet tüp olduğunuda bilmiyor normal bir aylık gebe sanıyolar nasıl gelmem denir malum bir aylık normal gebeler ortada fink fink gezme modunda hatta çoğu farkında falanda deil o yüzden gelmem ay gelmiyim denöio hami kuzen teyze azcık uzak olsa direk gitmiorum diceme buna diyemiorum maalesef haliyle.benim yapım böle valla ilkokulda müdür annemi çağırınca herkes merdivenleri birer birer inip çıkar bu 5er çıkıo 3er inio okulda çete kuran ilk kız çocuğu vs gibi şeyler sölermiş sen düşün işte benim modu 7sinde neyse 70inde o olma hali:9::9:burdaki çoğu ğnsana göre çok harketli olsamda kendime göre aşırı durağanım aslında ama yetmiyo sanırsam:27:biraz kilo alsam ağırlaşsam çok iyi olcaktı:49:

Ben herkesin her kararına saygı duyarım bu hayatta insanlar nasıl istiolar öle davranıp öle yaşamakta haliyle özgürler..ama ya olduğug gibi görün yada göründüğün gibi ol işte bu olmayınca çok kızıyorum..baştan kendi mahremiyetlerini gizniceklerdi o zaman sonradan diil belli ölçüde yüzeyel yazslardı..bne çoğu zaman kendi sıkıntımı bi kenara bırakıp onlara yardımcı olmak için yazdım durdum vktimi harcadım,dualar ettim,gaz çıkaramadıklarına bile üzüldüm yeri geldi hani o derece bilseydim böle olucaını en azından vakit harcamazdım ondan kızgınım bence iki yüzlü davrandıkları için kısaca:47:

Nübenim yumyumlarımda asiydi kendi kafalarına göre hareket eder beni deli ederlerdi aılwrca gıcık oldum onlara kime çektiyseniz diye saydırıp durdum bilmeg kime çekiolar artık ahahahaaaa:33:

Senin şu ice çözüneydi hayırlısyla sağlıkla sıhatle çok merak ediom bebişi o yüzden:16:5inde çözününce ne zamay transfer edeckmil ayşe hatuncan:34:

Yok canım hiç değil sıkıntı yapma jelin tüpünü sokarkende kuru kuru tahriş oluo ister istemez o odur muhtemeLen normalde nokta nokta olmuo bildiin lekenme oluo tuvalet kağıdına falan bulaşıo canını sıkma yani:16:

Hadi canım inşallah hayırlısıyla dualarım seninle:16:

Raporda tüp bebek yazmıoki kadın hastalıklarına dair biliy yazıolar mesela benim 15günlükte pelvik inflamatur hastalık yazıodu yani çok başka alakasız her kadının başına gelmiş gelecek bi hastalık üzerinde tüp bebek merkzide yazmıo sadece doktorunun adı.hani birinin doktorun adını goggellaması lazım öle diyim sana aklında olsun bundurum sıkıntı etme rapor olayını kısaca:34:
Hayırlısı olsun inşallah en güzel haberleri al..

Bugun yatak istirahatimi genişlettim...börek yaptım süt kaynattım bulaşık makines doldurdum boşalttım çamaşır koydum astım vs gibi temel işlerimi yaptım ..sonra koyu sarı akıntım geldi:37:amafben normal olduğunu düşünüorum pozitifliğin gözübe vurdum :9:şimdi 3saat yatacam saat koydum kendimeee:9::9::9:böle sarı akıntısı gelen oluo mu gebelerde bilen duyan var mıı??.

inşşşş bitanem rabbim hayırlara vesile eder bitanem peçeteye faln da gelen giden olmadı hiç :50::50:dediğin gibi tahrşite olabilir offff :23:
sende bebişlere iyi bak canım yorma onları fazla annesi :emir_bebek::emir_bebek:

Selam kızlar 2 hsg 1 laparoskopi ve sonrasında geçirdiğim dış gebelikten sonra psikolojim bozulmuştu.Yaklaşık bir buçuk yıl korunmasız doktora gitmeden her ay hamile kaldım mı psikolojisi bitince tedaviye başladım doğal olarak yaş 32 tüpler sorunlu ve yumurta rezervimde az olunca doktor hemen kısa protokole başladı.geçen ay testler yapılırken küçük bir kist için ginera başladı.adet olunca 3. gün tedaviye başladık.Bugün iğnelerde 5. günümdeyim.ilk üç gün gonal-f 300 ml le başladık.dün kontrol sonucu gelişen sadece 5 yumurta için gonal-f 375 ml den vurulmaya başladım.bugün 2.iğneme cetrotide ye başlıyorum.Şuana kadar olumsuz düşünmedim.ne dış gebelik ne de düşük içimden bir his ilk kez deniyor olmama ragmen 4 yıl sonunda bebişimi kucagıma alacagımı söylüyor.dualarınıza beni de ortak etmeyi unutmayın kızlar...:12::12::12:

Canm ins sonucun pozitif olur zor bi surec stresten uzak dur. Sana bisey sorucam dis gebelik gecirdim yazmissin bunu nasil anladin vede ne yaptilaf sonlanmasi icin bende transferin 20. Gunundeyim vede degerlerim olmasi gerekenden cusuk cikiyo doktrum dis gebelikten suphelendi bu yuzden korkum var ogrenmek istedim canm yazarsan sevinirim.

slm canım hoş geldin :3:,
ben de senin gibi 1 dış gebelik geçirdim sağ tüpü kaybettim laparoskopi ve histereskopi oldum:5: 3 aşılama geçirdim rabbim nasip etmeyince olmuyo işte ilk tüp bebek denememi yaptı şimdi beklemedyim bugün transferimin 7. günümdeyim inş rabbim nasip etmiştir :18:
senin de tedavin hayırlı olsun çok yumurta olması önmeli değil kuzum az olsun ama kaliteli olsun :34::34:
ilk denememde benimde öyle olmuştu yürüyemiyodum ağrıdan resmen.. ama bu seferki öyle olmadı 1 gün oldu geçti.. insan bi iş falanda yapamıyo öyle olunca ayyy çok geçmiş olsun canım ya...ağrı kesici içtinmi parol yani yazmıştılarya ilaçların listesine, banada yazmışlardı

canım aynen benim de oldu hemşireyi aradığım da gayet normalmiş bu ağrılar :21:

Back