• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar ben bugün boş bulundum ve arkadaşın 15 kg. lik çocuğunu koltukta otururken yerden kaldırdım, sonra tuvalette gitmek için ayağa kalktığımda karnımın altı hafif ağrıdı. şimdi eve geldim ağrı hafifçe devam ediyor. bişi olmuş mudur? bu nasıl öyle boş bulundum bilmiyorum
Aynı şeyi bende yaptım hemde ikiz bebegim oldugunu bile bile arabadan 15 kilo cocuk kucağımda arabadan indim ve onu 50 metre kucağımda taşıdım..arkadasım hamile oldugumu bilmiyodu bende soyleyemedim o sırada..2 cocuğu var o sırada küçüğü benim almam gerekti maalesef bunu yaptıgım için pişman olucam hep cunku 3 gun sonra doktora gittim kalp atışı için bebekler iyiydi ama kanama bölgesi oluşmuştu allahtan büyüyüp dış kanama olmadı ama benimki bana yetti.. hiçbişeye dikkat etmedim ama agır kaldırmak önemli diye düşünüyorum kızlar ins bisi olmaz elmaveturta ama dikkat edin kendinize arkadaslar..

canım e2 yuurtalıklarda yapılan ana kadınlık hormonu,memelerin geişmesini sağlayan süte hazırlayan,doğrganlığı ve gebeliği sağlayan doğumda ve gebelikte çok yükselen bir hormon.. p4 de progesteron bazı doktorlar yaptırmamızı istiyo demekki bazılarıda gerek görmüyo... yumurta toplama işleminden 2gün öncede istemişti doktor

Hmm yumurta toplamadan 2 gun once e2 yaptrmistm ams bidaha istemedi saol aydinlattigin icin canm

ayyyyyyyyyyyyyy:30::30: Nasaıl 132den 40 amı düştü:43::43::43::43::43::43::43:

ben de anlamadım, maalesef daha düşük. ilk testi özel de yaptırdım, diğerinde devlet hastanesi. referans aralıkları farklı ama okuyunca anlaşılıyor. kaybettim bebeklerimi .yarın Dr. da kese ve kalp atışı kontrolü falan
vardı.sadece koca bir boşluk. derin, kapkaranlık....

doktorada sinir oldum salak adam sabah gidiorum vereceğim bi kan ne diye gönderdin beni geri..bnm de kafa durmuş ne bilim muayene edecek başka bişiler felan derken geri ..sabah gittim geri gönderdi öğlen 1 bucukta gel dedi ....böle olacağını bilseydim ordan çıktığım gibi başka hastaneye kendim kaçar giderdim..eşimde bi tuhaf bi sakin

bir gün daha bekleriz canım dayan güzel haber gelsinde bi gün geç olsada olur...sabah erkenden çıkarmı acaba peki:53::53::53::53:

doktorada sinir oldum salak adam sabah gidiorum vereceğim bi kan ne diye gönderdin beni geri..bnm de kafa durmuş ne bilim muayene edecek başka bişiler felan derken geri ..sabah gittim geri gönderdi öğlen 1 bucukta gel dedi ....böle olacağını bilseydim ordan çıktığım gibi başka hastaneye kendim kaçar giderdim..eşimde bi tuhaf bi sakin

bir gün daha bekleriz canım dayan güzel haber gelsinde bi gün geç olsada olur...sabah erkenden çıkarmı acaba peki:53::53::53::53:

kızzz bide hamile değilsem sonuç negatifse içim bi tuhaf oldu yaa ağlamak gelıooor

canım bi kendine gel herşeyde bir hayır var bak yarın öğrencez net olarak sonuçlarımızı sen demiyomuydun bana pozitif düşün diye şimdide ben diyorum gülüm kafayı yordukça negatif beyne yerleşiyor YERLEŞTİRME her şey iyi olcak pozitif olcak inş

Olamaz ya nasıllllllll:14::14::14::14:
Elma senin ikinci test günün çoktan geçmeiş miydi ne zamandı bu kaçıncı testin aynı yerde mi yaptırdın bunuda
Çok üzgünüm inan gerçekten en korktuğum şey işte bu baştan negatif olsu böle olmasın dedim hep kendime
Sadece çok üzgünümmmmmm:14::14::14::14::14:
Doktorun ne dedi???

Back