• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ama bende uyku yok uyusamda saçma sapan ruyalar görüyorum..şu testi yaptırsam da kurtulsam tabi pozitifi görürsem...sabah ilk işim hastaneye gitmek.bana dua edin kızlar..

aaaa bugün test gününmü canım hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin....Allah yardımcın olsun:16::16::16::16::16:

Nası yani!?!?!?! Benim hergün e2 değerim ölçülüp ilaç doz ayarlaması yapılıyor. Çünkü eğer e 2 değeri 4000-5000 leri geçerse tedavi kesiliyor. Benimki bugün 3000 çıktı mesela ben korkuyorum. Hatta kızlara da sordum burdan ama cevap yazan olmadı. Bilen biri yok heralde

benimde transferimin 4. günü e2 ve p4 testi yaptırcam bugün oof inşallah herşey yolundadır

Ben geldim nasılsınız musmutlu günler geçirelim inşallah bugün xelifx in test gunuymuş oda hayırlı haberle gelir inşallah burda oynarızz:9::9::9:

ama bende uyku yok uyusamda saçma sapan ruyalar görüyorum..şu testi yaptırsam da kurtulsam tabi pozitifi görürsem...sabah ilk işim hastaneye gitmek.bana dua edin kızlar..

saçma sapan rüyalar hayra alamet ben diyeyim size..gebelik belirtilerinden.. :) ümitlendirmeyeyim ama ben ne zaman ovitrelle yaptırsam hcg azcık bile dolansa kanımda kabuslar peşpeşe geliyor.. sabah olsa diye dua ediyorum.. bilemem artıııkkkk :26:

benimde transferimin 4. günü e2 ve p4 testi yaptırcam bugün oof inşallah herşey yolundadır

Âmin canım inşallah. Benim opu Cumartesi olacak e2 hızlı ama kontrollü yükselince hem her gün çağırdılar hem de bir gün daha olgunlaşsın dediler.

saçma sapan rüyalar hayra alamet ben diyeyim size..gebelik belirtilerinden.. :) ümitlendirmeyeyim ama ben ne zaman ovitrelle yaptırsam hcg azcık bile dolansa kanımda kabuslar peşpeşe geliyor.. sabah olsa diye dua ediyorum.. bilemem artıııkkkk :26:

Bunu hiç bu açıdan düşünmemiştim bende abuk subuk karabasan gibi rüyalar görüyorum. Bakalım ovitrelle i yapınca gene olacak mı?

ooo iyi az kalmış test gününe inşallah bebeğin tutunmuştur.. benim daha 4. günüm :40::40::40::40:

evet sana göre azalmış.. aramızda 3 ay var benim ise daha 5 ayım var :) gün geçmiyor ki.. nasıl bir mide kazıntım var anlatamam..normalde günde tek öğün yerdim akşamları.. şimdi sabahh kahvaltı yapıyorum öğlen olmadan midem yanıyor kazınıyor..bu sabah 6.30 da adet sancılarıyla uyandım..şimdilik bişey demiyorum sıpa korkup kaçmasın diye..yerini sabitlesin belli olsun ayar çekecem bu ne böylee yaaa...daha 1 haftadan kaç kilo aldırdı bana..:20:

Âmin canım inşallah. Benim opu Cumartesi olacak e2 hızlı ama kontrollü yükselince hem her gün çağırdılar hem de bir gün daha olgunlaşsın dediler.

Bunu hiç bu açıdan düşünmemiştim bende abuk subuk karabasan gibi rüyalar görüyorum. Bakalım ovitrelle i yapınca gene olacak mı?

vivid dreams diye geçiyor aslında gebelik alametlerinden miş... o değil de bana tranferden sonra da e2 p falan bakılmadı..malzemeden mi çalıyo benim dr anlamadım ki?? hher gün progynex 2 amp. yaptırıyorum..kalçam mor oldu , şekli değişti..aman neyse tutsun da her şeye razıyım..sağlıklı sıhhatli bebelerimiz olsun inşallah..

şafak 5 *.* 7. bekleme günü

benim donduracak embriyom kalmadıydı keşke kendimi dondurtsaydım ya 12 gün :D

vivid dreams diye geçiyor aslında gebelik alametlerinden miş... o değil de bana tranferden sonra da e2 p falan bakılmadı..malzemeden mi çalıyo benim dr anlamadım ki?? hher gün progynex 2 amp. yaptırıyorum..kalçam mor oldu , şekli değişti..aman neyse tutsun da her şeye razıyım..sağlıklı sıhhatli bebelerimiz olsun inşallah..

Yarın akşam muhtemelen çatlatma iğnemi yapıcam. Bakıcaz geceleri neler olacak? Onun sıkıntısını çok çektim ben çünkü

buarada kabız olanlar trt1'i açsın doktor çıktı kabızlık, şişkinlik ve gaz için tarifler veriyor :)

Ben e2 yi biliyorum da P4 testi ne oluyo?

e2 estradiol yumurtalardan salınır..kaç tane varsa ona göre..e2 artınca lh ı artırır (ki bunu bizde ovitrelle yapıyor) lh artışına bağlı kanda p yani progesteron artar bu da e2 ile birlikte endometriumun gebelik için hazırlanmasını sağlar..bebeğe uygun zemin hazırla..eğer p düşükse çoğunlukla luteal yetmezlik olur ve düşükle sonuçlanır gebelikler..

sabah 11 de jelim vardı onunla beraber geriye biraz pembelik te gelmiş iğne ucu kadar minik minik noktalar halinde :43::43::43::43::43:inşş kötü bişey değidir :18:

Back