- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.901
ama bende uyku yok uyusamda saçma sapan ruyalar görüyorum..şu testi yaptırsam da kurtulsam tabi pozitifi görürsem...sabah ilk işim hastaneye gitmek.bana dua edin kızlar..
aayyy o zehir gibi gerçekten ııığğğyy... transferden sonra içmiceksin merak etme
Nası yani!?!?!?! Benim hergün e2 değerim ölçülüp ilaç doz ayarlaması yapılıyor. Çünkü eğer e 2 değeri 4000-5000 leri geçerse tedavi kesiliyor. Benimki bugün 3000 çıktı mesela ben korkuyorum. Hatta kızlara da sordum burdan ama cevap yazan olmadı. Bilen biri yok heralde
red reaksiyonunu önlemek için..vücut allerjik ya da immunolojik tepki vererk bebişi atmasın yangısal bişey olmasın diye..muhakkak kullan onu..iyi yani.. :)
sen şuan hangi aşamadasın canım sendemi test gününü bekliyosun
ama bende uyku yok uyusamda saçma sapan ruyalar görüyorum..şu testi yaptırsam da kurtulsam tabi pozitifi görürsem...sabah ilk işim hastaneye gitmek.bana dua edin kızlar..
benimde transferimin 4. günü e2 ve p4 testi yaptırcam bugün oof inşallah herşey yolundadır
saçma sapan rüyalar hayra alamet ben diyeyim size..gebelik belirtilerinden.. :) ümitlendirmeyeyim ama ben ne zaman ovitrelle yaptırsam hcg azcık bile dolansa kanımda kabuslar peşpeşe geliyor.. sabah olsa diye dua ediyorum.. bilemem artıııkkkk :26:
7. günüm bugün gün sayıyorum 3. gün embriyosu yerleştirildi..her gün 1 ay gibi geliyor.. :18: sen ne aşamadasın?
ooo iyi az kalmış test gününe inşallah bebeğin tutunmuştur.. benim daha 4. günüm
Âmin canım inşallah. Benim opu Cumartesi olacak e2 hızlı ama kontrollü yükselince hem her gün çağırdılar hem de bir gün daha olgunlaşsın dediler.
Bunu hiç bu açıdan düşünmemiştim bende abuk subuk karabasan gibi rüyalar görüyorum. Bakalım ovitrelle i yapınca gene olacak mı?
Ben e2 yi biliyorum da P4 testi ne oluyo?e2 ve p4 testleri için kanımı verdim geldim...:78::78::126::126::126::126::126:
vivid dreams diye geçiyor aslında gebelik alametlerinden miş... o değil de bana tranferden sonra da e2 p falan bakılmadı..malzemeden mi çalıyo benim dr anlamadım ki?? hher gün progynex 2 amp. yaptırıyorum..kalçam mor oldu , şekli değişti..aman neyse tutsun da her şeye razıyım..sağlıklı sıhhatli bebelerimiz olsun inşallah..
Ben e2 yi biliyorum da P4 testi ne oluyo?
şafak 5 *.* 7. bekleme günü
benim donduracak embriyom kalmadıydı keşke kendimi dondurtsaydım ya 12 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?