- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #5.861
Kizlar merhaba
Esimle yoldayiz suan .gun icinde vakit bulup yazamadim yarin yumurtalarim toplanacak garip duygular icerisindeyim ya bi de sisim ya gaz mi var anlamadim 3 aylik hamile gibiyim :) yumurtalar toplaninca sislik gecer mi ki esime diyorum simdiden 2 kilo aldim olsun diyor :) ilaclar kilo yapti sanirim yemek duzenimde değişiklik olmadi cunku bi de bende tiroit de var surekli ilac aliyirum belki bilginiz vardir kizlar tiroit cok onemli tsh a falan muhakkak baktirin
sultan33 canim yat bos ver esinde hizmet etsin ne guzel iste nazin ona gecer zaten suan en iyi o anlar diye düşünüyorum birlikte yasayip goruyorsunuz cunku esin dergi vs alsin bebis dergileri de olabilir![]()
Benimde ins transferim vs olur bi aksilik cikmazsa eger kurban bayramında gebelik durumum belli olucak esim evden disari cikmak yok diyor valla benim isime gelir bayram prosedürleri sikiyor beni helede kurban bayramı icip garip oluo![]()
Cok konustum sanirim cok optum sizi
şimdiden hayırlı olsunn...gelişmelerini haber ver..gaz konusunu sabahtan beri yazıyorum..opu dan sonra transfer falan 5 aylık gebe gibiyim..ammannn bebek olsun da gaz geçer nasılsa :)