• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar merhaba
Esimle yoldayiz suan .gun icinde vakit bulup yazamadim yarin yumurtalarim toplanacak garip duygular icerisindeyim ya bi de sisim ya gaz mi var anlamadim 3 aylik hamile gibiyim :) yumurtalar toplaninca sislik gecer mi ki esime diyorum simdiden 2 kilo aldim olsun diyor :) ilaclar kilo yapti sanirim yemek duzenimde değişiklik olmadi cunku bi de bende tiroit de var surekli ilac aliyirum belki bilginiz vardir kizlar tiroit cok onemli tsh a falan muhakkak baktirin

sultan33 canim yat bos ver esinde hizmet etsin ne guzel iste nazin ona gecer zaten suan en iyi o anlar diye düşünüyorum birlikte yasayip goruyorsunuz cunku esin dergi vs alsin bebis dergileri de olabilir ;)
Benimde ins transferim vs olur bi aksilik cikmazsa eger kurban bayramında gebelik durumum belli olucak esim evden disari cikmak yok diyor valla benim isime gelir bayram prosedürleri sikiyor beni helede kurban bayramı icip garip oluo :(
Cok konustum sanirim cok optum sizi

şimdiden hayırlı olsunn...gelişmelerini haber ver..gaz konusunu sabahtan beri yazıyorum..opu dan sonra transfer falan 5 aylık gebe gibiyim..ammannn bebek olsun da gaz geçer nasılsa :)

Neden 2000ki ikiye katlaması yetmio mu anlamadım şimdi hatta benimki az katlamış diye panik yaptım bi an ahahahaha:52:
Yarın için şimdiden hayırlısı olsun canım dualarım seninle giderken gelirken haber ver merak ediom ben

e ilk deger 855 canm ondan 2000lerde olması lazmmş yyyarn sabah verecem ama perşembe 1:30da cıkıyor:47:

Kizlar son bir sorum var :) yarin opu dan sonra bilmem gerejenler ya da doktoruna nuhakkak sunu sor vs dediginiz bisi var mi maglum sormadan pek bisi soylemiyorlar :)

canmm gebelık kntrolu için betahcg degerınden bahsettm bn e2 de yumoşlarla alakalı sanırım tam bilmiyorum banada yapılmıştı kaç kere yumurtlama aşamasında yapılıyo du

bana da yapılmadı e2 testi..hatta kaç kere sabah erkenden aç gittim kan tahlili yapılacak diye..yapmadılar... kendimi eksik hissediyorum :)

e ilk deger 855 canm ondan 2000lerde olması lazmmş yyyarn sabah verecem ama perşembe 1:30da cıkıyor:47:

1710 yetr işte canım benim sana senin doktorun beni panik etti :53::53:
Niye o kadar geç annnnnnnaaaammmm ben iki saate dayanamadım vallahi ölürdm herhalde şki güne başka yerde yaptırsan olmaz mı ki yaaaaaaa

1710 yetr işte canım benim sana senin doktorun beni panik etti :53::53:
Niye o kadar geç annnnnnnaaaammmm ben iki saate dayanamadım vallahi ölürdm herhalde şki güne başka yerde yaptırsan olmaz mı ki yaaaaaaa

ben yarın saglık ocanda yaptıracam doktorumda degıl canım ondan malum maddi durumlar :26:

Son düzenleme:
bana da yapılmadı e2 testi..hatta kaç kere sabah erkenden aç gittim kan tahlili yapılacak diye..yapmadılar... kendimi eksik hissediyorum :)

Nası yani!?!?!?! Benim hergün e2 değerim ölçülüp ilaç doz ayarlaması yapılıyor. Çünkü eğer e 2 değeri 4000-5000 leri geçerse tedavi kesiliyor. Benimki bugün 3000 çıktı mesela ben korkuyorum. Hatta kızlara da sordum burdan ama cevap yazan olmadı. Bilen biri yok heralde

Kizlar son bir sorum var :) yarin opu dan sonra bilmem gerejenler ya da doktoruna nuhakkak sunu sor vs dediginiz bisi var mi maglum sormadan pek bisi soylemiyorlar :)

Bi torba ilacını nasıl kullanacaını hemşirene kutu üzerlerine yazdır:34:
Embiryolog cemaatiyle arayı ii tut hemen seni arasınlar:34:
Lekelenmen pembe kanama şeklinde olcak sıkıntı yapma
Bu kadar:9:

Herkese merhaba ,

Tahmin ettigim gibi test sonucum negative cikti dun....Tum pozitive alan arkadaslara saglikla bebeklerine kavusmayi, tedavi surecinde olanlara pozitive sonuc almalarini temenni ediyorum... Ben bir sure bu siteye takilmamaya, isime yogunlasmaya, Mart ayi gibi esimle uzun zamandir gitmeyi planladigimiz Maldiv adalarina bir seyahat yapmayi ve sonra tekrar denemeyi dusunuyorum... Sanirim bu sefer Londra'da (yasadigim yer) deneyecegim.

Hepiniz sevgiyle kalin x

Nası yani!?!?!?! Benim hergün e2 değerim ölçülüp ilaç doz ayarlaması yapılıyor. Çünkü eğer e 2 değeri 4000-5000 leri geçerse tedavi kesiliyor. Benimki bugün 3000 çıktı mesela ben korkuyorum. Hatta kızlara da sordum burdan ama cevap yazan olmadı. Bilen biri yok heralde

Bana alttan ultrasonla bakıp caplarini olcuyordu ona gore doz ilac ayarlmasi yapiyordu ulun bey benim doktorum e2 hic yapmadik kisiye gore degisiyor ya da merkezine gore degisiyor sanirim

benım yarın adet gunum nasıl degışıklıkler oluyo canım bıde sancım var bıraz :44: sen nasıl geçirdin o günü

Bildiin adet oluom diosun valla öle kasık ağrılarım oldu benim biliosunuz yazdım hep burdan.mesela şimdi geçti ama içim ağrıo şimdide yani hissediorum içimde inşaat var yorgunum bide hep ...o adet olma anksiyetesi geçmio ama ben hep tuvalate gidiom her akıntıda hele dünde öle olay yaşadım ya bugun görcektin beni:52::52:

ben yarın saglık ocanda yaptıracam doktorumda degıl canım ondan malum maddi durumlar :26:

Ben anlamıom arkadaş şu bhcg testleri nasıl ıvf paketinin içinde olmaz milyar verioz adamlara çok kızıorum valla ya gıcık oldum o testlere ödediğim paralara..bak na şöle bi tüyo verem belki işe yarar hemşireden knaları nereye gönderdiğini öğren internetten numarasını bul ara acındır kendini ben tüpçüyüm diye çok işe yarıo:34:

höh ne geçmez 12 günmüş ya 12 yıl gibi :37:

Ahahahaha çok güldüm allahta seni güldürsün canım inşşşş aynen öle ama hakkatennn:9:

Herkes kesmio tedaviyi ultrason görüntülerin karın ağrın falan hepsinin toplamına göre karar veriolar sıkıntı yapma o yüzden sakın benmde bi günde 3 kat arttıydı am sonra insani sınırlarda arttı hep

Herkese merhaba ,

Tahmin ettigim gibi test sonucum negative cikti dun....Tum pozitive alan arkadaslara saglikla bebeklerine kavusmayi, tedavi surecinde olanlara pozitive sonuc almalarini temenni ediyorum... Ben bir sure bu siteye takilmamaya, isime yogunlasmaya, Mart ayi gibi esimle uzun zamandir gitmeyi planladigimiz Maldiv adalarina bir seyahat yapmayi ve sonra tekrar denemeyi dusunuyorum... Sanirim bu sefer Londra'da (yasadigim yer) deneyecegim.

Hepiniz sevgiyle kalin x

allah yardımcın olsun canımm hakkında hayırlısı üzüldümmm gerçekten kaçıncı denemendi sorun neydiii

Herkese merhaba ,

Hepiniz sevgiyle kalin x

Bunu aklına sokmak istemem psikoloik açıdan seni etkilememek için ama......... Tedaviye ara verdiğinde kendiliğinden hamile kalan yüzlerce kadın var. Hem bu forumda hem de doktorların verdiği örneklerde... Umarım sende böyle bir haberle siteye geri dönersin. Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim tedaviye devam eden biri olarak kendi adıma.

Bana alttan ultrasonla bakıp caplarini olcuyordu ona gore doz ilac ayarlmasi yapiyordu ulun bey benim doktorum e2 hic yapmadik kisiye gore degisiyor ya da merkezine gore degisiyor sanirim

Olabilir belkide... Ama bildiğim kadarıyla e2 değeri gerçekten önemli. Doktorunla tekrar bi konuş bence.

Back