- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.781
kızlar transfeim oldu ve eve geldim yalnız beni transfer yapar yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masasında yatırmadılar odada da bir yarım saat falan yattım sonra eve geldik ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi
evet oldu canım korkmaa acıkk pembe gıbı çok acık maxmm 2 damla peçeteye geldi hemn yattm ve geçti annda
4. gün embriyosuyla hamile kalan varmı ya ooofff 3.ve 5. duyuyorum genelde ama hiç 4. günü duymadım aranızda böyle olan varmı yada duyduğunuz...:18::18::18::18::18::18::18:
4. gün embriyosuyla hamile kalan varmı ya ooofff 3.ve 5. duyuyorum genelde ama hiç 4. günü duymadım aranızda böyle olan varmı yada duyduğunuz...:18::18::18::18::18::18::18:
benım daha fazla geldı cnm ya
jel kullanıyorsan bılırsın hanı tortu seklınde ara sıra geri geliyor ya avuç içi kadar, iste pespembe geldı geri komple,
arada uzayan akıntıda vardı hani yumurtlama akıntısına benzer, neyse artık kaderimiz neyse yaşıcaz görcez az kaldıı:18::18:
canım 3lede kalan var stres yapma 4 3den daha iyi tabıkı nekadar kalsa okadar ıyı senn 4mü olacak nıye 5.gunu beklemıyolarki dayanamaz dıyemı sor doktoruna
transferim yapıldı bugün 3. günüm 2 tane transfer edildi onlar 2 ile 5 ci günler normal demişti embriyolarımda birinci kaliteymiş ama endişeliyim ya...:26::26::26::26::26::26:
öyle leke geldikten sonra 1 gun jel kahve geldi geçti ama o dıger akıntıdan korkma doktoruna haber ver bol su istiaat dıkkat et ınsallah yerleşmedirr bbnmkı gıbı
Hanımlar bugün gonal f de 9. Günüm. E2 değerim 3000 olmuş. Çok yüksek değil mi sizce de ? Ben çok korkuyorum tedaviyi kesecekler diye. Gerçi şimdilik sadece dozu indirdiler. Tamamen kesmediler.
canım 2. gün bile tutan var hiç takılma bu duruma (4. gün gayet iyi) rabbim yüzünü gülüdürüsn inş
transferim yapıldı bugün 3. günüm 2 tane transfer edildi onlar 2 ile 5 ci günler normal demişti embriyolarımda birinci kaliteymiş ama endişeliyim ya...:26::26::26::26::26::26:
neden toplanamadı canım? sorun mu vardı? izin mi alamadın?
stres yok bak a kalıte çok şükür daha ne istiyon bebişin senle ve sen şuan hamilesin dua et bebegn sana sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı olsun transfern canm
ohh cnm ne güzel iki tane
çok şanslısın hiç boşuna stres yapma her şey güzel olacak
bende şans yok yaa bakalım nasipte varsa olur... inşallah senin güzel haberini alıcaz önce
Arkadaşlar merhabalar uzun zmn oldu giremedim. Bende 2nciyi yaptirdim simdi sonuc bekliorum nasipse bu cuma 12nci gunu oluo doktorum öle istedi dondurulmuş baby olunca biraz gec bakalım dedi.gerci geçen pazartesi (24eylul) transfer oldu.12 gün olmasi için transfer gununude saymak lazim mi??? Bilgisi olan varmı? Bide değer yükselir mi? Bikaç arkadaşta gördüm 9uncu gunu çıkmamış, 12nci günü çıkmış((offf iyice kafam karıştı.
Neden canm gelişmedimiii
evt yarım kaldı tedavim yumurta rezerv sorunum var benim. iğneyle 2 tane oluştu ama toplama sırasında yumurta hücresi gelmemiş. transverim gerçekleşemedi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?