• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar bi şii diycem ya, bazı arkadaşlar yazıyor ya hani transferden sonra mesela 3. günüm, transferle birlikte 4. günüm diye; transferle birlikte diye bi şey yok, transfer gününü saymayın arkadaşlar....

kızlar bi şii diycem ya, bazı arkadaşlar yazıyor ya hani transferden sonra mesela 3. günüm, transferle birlikte 4. günüm diye; transferle birlikte diye bi şey yok, transfer gününü saymayın arkadaşlar....

onu yazan bendim :9::9::9::9::9: evet biliyorumda bazı aradaşlar yazıyo diye bende öyle yazıyım dedim:9::9::9::9::9::9::9:

size bana anlatılanları yazıyorum yazılı olarakta elimde kağıt var adet ağrısı gibi ağrılarınız olabilir,kasık ağrınız ve lekelenme tarzında kanamalarınız olabilir bunlar normal... denildi ayrıca kızlar folik asit kullanımınıda gece yatmadan önce yaparsak daha iyi olurmuş.. çünkü
iştahı çok açıyomuş o yüzden yatmadan önce alınmasını tavsiye ettiler...:16::16::16::16:

cnm allah hepimizin yuzunu guldurur inşallah, hiç bir ağrım sızım yok benım olmadığını düşünürken bu kanama daha da korkuttu beni.
saol cnm rahatlattın beni senın de güzel haberlerini alırız inş cnm çok zor bı sureçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsunnn

onu yazan bendim :9::9::9::9::9: evet biliyorumda bazı aradaşlar yazıyo diye bende öyle yazıyım dedim:9::9::9::9::9::9::9:

ya valla kalbinizi kırmak istemiyorum hiç, alınmadınız umarım, sadece sana değil bende gördüm bayaaa da, o yüzden dedim acaba yanlış mı biliniyor diye

Masallah allah bagislasin benimde 4 yasinda kizim var simdi transfer sonrasi 5. Gunum seninki cok kucukmus zor olmuyomu yada sana ve ogluna bakan var

Olmazmı oluyor tabi. Bakacak pek kimsem yok. Eve 15 günde bir temizlikçi geliyor. Ağar temizlik işlerini ona yaptırıyorum. Eğer hamile kalırsam eşimde yardım eder. Aprt. Dairesinde oğlumun canı çok sıkılıyor sürekli tv iLemek istiyor. Bende izlemesini istemiyorum. Canı sıkışınca ne yapacagını şaşırıyor. Sırf oğlum için olsun istiyorum

Cok gecmis olsun benimde transferimn 3. Gunu grip oldum merkezi arayip sordum grip etkilermi diye tutunmayi etkilemezmis merak etme

çok saol cnm çok teşekkür ederim.bende çok korkuyorum bişey olacak diye.çok hapşırıyorum karın kaslarım kasılıyo bende korktum.allahım evlatlarımızı korusun....

ya valla kalbinizi kırmak istemiyorum hiç, alınmadınız umarım, sadece sana değil bende gördüm bayaaa da, o yüzden dedim acaba yanlış mı biliniyor diye

çooook kırıldım ama:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

şaka şaka yok kalp kırmakla ilgisi yok doğru olan o yani transferden sonraki gün birinci gün..:16::16::16:

kızlarrrr içim rahatladı dr umla görüştüm 2 gün öncesine rağmen sonuç iyi dedi ama 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır gel dedi

Evet canim 0 gormektense 28 cok guzel zaten senin test gunun.iki gun sonrA o zamana kadar degerin. Olcacak ins 100

Kacinci gun yaptrdin testi benimde 3. Gun embriyosu 2 embriyo transfer edildi 11.gun degerim 28 idi ama 2 gunde bi yukseldi hickorkma stres yapma ins degerin yukselir seninde bu arada hayirli olsun bebisin

ayyy evet bende bunu öğrenmek istiyorduuum sabahta sordum buraya...ben valla o günüde sayıyordum.

ayyyy kızlar bi yerde okumustum avakado iyidir diye, aldım yiyim dedım yarasın diye. 2 ısırık aldım bıraktım su an yaa, hıc yenmıyo buu :S su transferım olsa da ananas yesem bol bol :D ya bu gülücükleri falan nasıl yapıyosunuz ben becereıyorum yapmayı :(((

inşallah bu yumurta seni utandıracak bak dün ne kadar ümitsizdin dimi
ben güveniyom inşallah a kalite olacaakk:10::10::10::10::10:devam et yumoşum 5. gün dayan şu annen görsün:9::9::9::9::9::9:

gel yarın yaptıralım olmadı perşembe de yaptırırz.

oleyyyyyyyyy oleeeeeyyyyyyyy hadi gözün aydın darısı o embirişlerin bebiş olarak kucağına gelmesi dileğiyle...

CNMmm SEN NE zmn yumurtalarını toplattın,,, transferinnn ne zmn olucakkk??? acaba aynı günmü oluczzzzzz :16::16::16::16::16::16:

kızlar sağolun EĞER YARINDA BÖLÜNMEYE DEVAM EDERSE TARNFER OLACAK DEDİ EMBİRYOLOĞ BEN SABAH SİZİ ARARIM DEDİ

Arkadaşlar heyet raporum çıktı çok şükür :16: Ama ben kasım adetini beklicem başlamak için şimdiden önerdiğiniz bişeyler var mı vücudumu hazırlamak için ? Varsa önerileriniz çok sevinirım bana yardımcı olun lütfen tecrübeli arkadaşlar :17:

ayyyy kızlar bi yerde okumustum avakado iyidir diye, aldım yiyim dedım yarasın diye. 2 ısırık aldım bıraktım su an yaa, hıc yenmıyo buu :S su transferım olsa da ananas yesem bol bol :D ya bu gülücükleri falan nasıl yapıyosunuz ben becereıyorum yapmayı :(((

tatlım avokadoyu o şekilde yememelisin. eğer yeşil ve sert aldıysan bir kenara koyup yumuşayıp kararmasını beklemelisin. sonra kabuğunu soyup,çekirdeğini çıkart ve limon sarımsak sirke tuz karabiber ile havanda döv yada rondodan geçir ,diğer yöntemde soyup çekirdeği çıkar, fırın poşetinde tuz karabiber ile fırınla,1.tarif et ve tavuk yemekler için 2.tarif ekmek üstüne sürmek için. avokadonün kendi ülkesinde adı fakir tereyağıdır ve çok besleyicidir. bende aldım, kenara koyup kararmasını bekliyorum. şifa olsun canım

tatlım avokadoyu o şekilde yememelisin. eğer yeşil ve sert aldıysan bir kenara koyup yumuşayıp kararmasını beklemelisin. sonra kabuğunu soyup,çekirdeğini çıkart ve limon sarımsak sirke tuz karabiber ile havanda döv yada rondodan geçir ,diğer yöntemde soyup çekirdeği çıkar, fırın poşetinde tuz karabiber ile fırınla,1.tarif et ve tavuk yemekler için 2.tarif ekmek üstüne sürmek için. avokadonün kendi ülkesinde adı fakir tereyağıdır ve çok besleyicidir. bende aldım, kenara koyup kararmasını bekliyorum. şifa olsun canım

Agzına saglık canım, cok ıyı oldu yazdıgın,atıcaktım nerdeyse, o kadar sevmedım yanı. Ama bu tarıfler yakısıcak gıbı, esım gelene kadar oyle yapayım barı :) ınternette arastırmıstım, o yuzden baya bı sure beklettım yumusadı, sagol :)

Back